.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 104

Тема: EMO SUX

[quote="Анонимко"]
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew

И се пак ЕМО СUX !!!
    И забележете CUX!

ами няма смисъл да копирам това което е написал Shadow_Walker(и ще си пиша както си искам...)

Guest
    [quote="iNl0Ve_wItX_liFe"]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew

И се пак ЕМО СUX !!!
    И забележете CUX!

Ама кучко намазана с конска сперма не виждаш ли че съм забравил да смена кирилицата навреме.. ЕМО е на кирилица докато С е още на кирилица и чак UX е на латиница..... случва се грешка да ми засече FlexType-a не на време

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Май ще се наложи отново да го напиша, но този път е подобрена версия

Emo или на бг Имо (заради произношението)
    е стил в музиката и начин на живот.
    Имо музиката е част от пънк жанровете, възниква през 80те от хардкор пънка с особени по-емоционални текстове.Постепенно първичния звук, доста близък до хардкора се изменя и дооформя.Разновидност на Имото е жанрът Скриймо, който е по-тежък.
    Емоцията в песните помага за изживяване на трудни моменти и преодоляване на проблемите.Имо субкултурата и стилът на обличане възвикват покрай музиката.
    Появили се напоследък много рок банди обявявани за имо заради външния им вид и това, че парадират със депресията в музиката си опозоряват стила.Така покрай тях се заражда нова вълна “имота”,които се свързват със склонност към рязане на вени, с постоянни депресии по измислени проблеми и със лигави дрешки-казано по друг начин, нова вълна фешъни.Такива създания ме дразнят.

Надявам се всички сте доволни и ще приключите с постоянното обсъждане на този жанр, субкултурата и позьорите.

Ае гейтак скапан !
    Ти знаеш ли кво е тва Old School Hardocer Punk ??? Та тва е една от най безчувствените музики как може да е опозориш с това да казваш "вмъкнали" били чувствени текстове... ПЕДЕРАСТ ХОДИ СИ РЕЖЕШ ВЕНИТЕ НА ПЕНИСА !!!

Емото не е възникнало изобщо през 80 !!! а през последните години ... баси лайнарите да променят чак историята ти на колко си години ми кажи ???

Аз съм на 29 години след 5 месеца правя 30 израстнал съм рок и пънк музиката и много добре знам историята им и всички поджанрове емо музика е нямало близките 5-10 години...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ...подкрепям, че мразиш емото...ама недей да викаш на Shadow_Walker гей...за 30 годишен мозъка ти ми мяза на 15...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Hardocer

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    ...подкрепям, че мразиш емото...ама недей да викаш на Shadow_Walker гей...за 30 годишен мозъка ти ми мяза на 15...

ядосан съм

Guest
    Цитирай Първоначално написано от rebel_kid
    Hardocer
    пробвай да пишеш бързо

Град
    Варна
    аз също, но гледам да се сдържам...пробвай и ти
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    аз също, но гледам да се сдържам...пробвай и ти
    Немога там е работатоа,, да не съм кат тия емота да си режа вените да плача от нерви и тъга хахахахаххаха по добре да фраснеш 10 юмрука в стената пред тебе или да пребиеш някое емо че да ти мине яда !

Град
    Варна
    тва ми е мечта отдавна...да пречукаш емо...ехххххх...райско ще е
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

ЕМО + HATER
    Guest
    В една друга тема за тия гейтаци разказах как аз и един пряител пребихме едно в погото на еидн концерт хардкор
    Вярвай ми като боксова круша която реве са според мен трябва да бъде подсъдимо това да се биеш с емо щото са като женички оня се опита да ме удари с юмрук .... а си огъна китката и се препъна

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ае гейтак скапан !
    Ти знаеш ли кво е тва Old School Hardocer Punk ??? Та тва е една от най безчувствените музики как може да е опозориш с това да казваш "вмъкнали" били чувствени текстове... гей ХОДИ СИ РЕЖЕШ ВЕНИТЕ НА ПЕНИСА !!!

Емото не е възникнало изобщо през 80 !!! а през последните години ... баси лайнарите да променят чак историята ти на колко си години ми кажи ???

Аз съм на 29 години след 5 месеца правя 30 израстнал съм рок и пънк музиката и много добре знам историята им и всички поджанрове емо музика е нямало близките 5-10 години...
    Пич ти си много много ама много зле.Оригиналното имо започва точно през 80тте и е доста близко с хардкор пънка, от който произлиза.
    Идеята е, че са решили да го направят насочен към личността.
    И как така реши, че имото се е появило през последните години?Това че сега някакви си "имо" бандички са станали известни, не значи, че наистина правят тази музика, нито че стилът се е появил сега.
    http://allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=77:4525 ето ти малко да се образоваш.Статията започва с това, как имото става по-известно през 90тте и продължава как оригинално се е появило през 80тте
    ето ти страница и тук
    http://en.wikipedia.org/wiki/Emocore отстрани си пише - средата на 80тте
    И освен че добавили по-лични текстове били със доста емоционално поведение.
    Та пич...зле си.
    А и няма да си срежа вените на пениса, спокойно
    хъхъ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ЕМО + HATER
    В една друга тема за тия гейтаци разказах как аз и един пряител пребихме едно в погото на еидн концерт хардкор
    Вярвай ми като боксова круша която реве са според мен трябва да бъде подсъдимо това да се биеш с емо щото са като женички оня се опита да ме удари с юмрук .... а си огъна китката и се препъна
    Умри киснещ се в собствените си сосове.
    Животни
    И кво пребихте момчето Много яко няма що грам човечност няма във вас плаче ми се честно ужасни сте Ужасена съм че може да има такива хора

EMO + HATER
    Guest
    Животни
    И кво пребихте момчето Много яко няма що грам човечност няма във вас плаче ми се честно ужасни сте Ужасена съм че може да има такива хора
    Ми риви ма емо такова

Guest
    Май ще се наложи отново да го напиша, но този път е подобрена версия

Emo или на бг Имо (заради произношението)
    е стил в музиката и начин на живот.
    Имо музиката е част от пънк жанровете, възниква през 80те от хардкор пънка с особени по-емоционални текстове.Постепенно първичния звук, доста близък до хардкора се изменя и дооформя.Разновидност на Имото е жанрът Скриймо, който е по-тежък.
    Емоцията в песните помага за изживяване на трудни моменти и преодоляване на проблемите.Имо субкултурата и стилът на обличане възвикват покрай музиката.
    Появили се напоследък много рок банди обявявани за имо заради външния им вид и това, че парадират със депресията в музиката си опозоряват стила.Така покрай тях се заражда нова вълна “имота”,които се свързват със склонност към рязане на вени, с постоянни депресии по измислени проблеми и със лигави дрешки-казано по друг начин, нова вълна фешъни.Такива създания ме дразнят.

Надявам се всички сте доволни и ще приключите с постоянното обсъждане на този жанр, субкултурата и позьорите.

Ае гейтак скапан !
    Ти знаеш ли кво е тва Old School Hardocer Punk ??? Та тва е една от най безчувствените музики как може да е опозориш с това да казваш "вмъкнали" били чувствени текстове... гей ХОДИ СИ РЕЖЕШ ВЕНИТЕ НА ПЕНИСА !!!

Оф именно! Тия пичове се отцепват и променят безчувствените текстове в емоционални! Деба малоумните

Град
    Варна
    DIE FUCKIN' POSERS!! DIE, DIE, DIE!! EMO SUX!!!!!!!!
    +тва емото не е стил а мода и оскверниха олд скул кецовете!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    Ае гейтак скапан !

Пич ти си много много ама много зле.Оригиналното имо започва точно през 80тте и е доста близко с хардкор пънка, от който произлиза.
    Идеята е, че са решили да го направят насочен към личността.
    И как така реши, че имото се е появило през последните години?Това че сега някакви си "имо" бандички са станали известни, не значи, че наистина правят тази музика, нито че стилът се е появил сега.
    ето ти малко да се образоваш.Статията започва с това, как имото става по-известно през 90тте и продължава как оригинално се е появило през 80тте
    ето ти страница и тук
    отстрани си пише - средата на 80тте
    И освен че добавили по-лични текстове били със доста емоционално поведение.
    Та пич...зле си.
    А и няма да си срежа вените на пениса, спокойно

Не ми давай тия мръсни линкове изцапани с гейташка кръф от емота !!! и знам че няма ги режеш щото нямаш пенис

Хардкора толкова и хардкор банди са били тия дето са сложили такива текстове... тва че по тва време е имало такъф хардкор не значе че от него е излязло сичко.... тва че от разни УЖ такива банди е излязло не значе че са били хардкор именно обратното ... щот къф хардкор с чувства ще има ??? агххаха

Guest
    Цитирай Първоначално написано от EMO + HATER
    Животни
    Ми риви ма емо такова
    Ами аз не съм безчувствено говедо

Да е баси, Corey Taylor имаше такива кецове

Guest
    Ми риви ма емо такова
    Ами аз не съм безчувствено говедо [/quote]

ООО не и аз имам чувстава .... лични нелични се тая кви НО ГИ ПАЗЯ ЗА СЕБЕ СИ И НЕ РЕВА КАТ ГОВЕДО КОГАТО ГАДЖЕТО МЕ ЗАРЕЖЕ !!! ИЛИ НЯМА КАКВО ДА ЯМ ЗА ОБЯД ИЛИ МАЛКАТА МИ КАРИРАНА ОБУВКА Е ИЗЦАПАНА АХАХАХХАХХХАХХАХАХХАХАХ

АЗ ПАЗА ЧУВСТВАТА МИ ЗА СЕБЕ СИ И НАЙ-БЛИЗКИЯ ЧОВЕК А НЕ ГИ ПОКАЗВАМ НА ВСИЧКИ ОКОЛО МЕН С ТЪПАТА МИ ДЕПРЕСИЯ, ДА И АЗ ИМАМ ТАКАВА НО НЕ Е ИЗРАЗЯВАМ... АКО Е ИЗРАЗА ЩЕ Е В НАСИЛИЕ СРЕЩУ НЕКОМУ ДРУГ А АКО ЩЕ Е ВЪРХУ МЕН НЯМА ДА СИ РЕЖА НИКГОА ВЕНИЧКИТЕ !!! АХАХААХХАХА

еМО ПЕДАЛИ !

Град
    Варна
    госте...по-спокойно бе ше ме засенчиш като най-голям емо хейтър във форума

EMO SUX
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

EMO + HATER
    Guest
    госте...по-спокойно бе ше ме засенчиш като най-голям емо хейтър във форума

EMO SUX

Е наче сме зайно

Град
    Варна
    айде да се надвикваме :>

ЕМО СЪКС! ЕМО СЪКС! ЕМО СЪКС!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Голям фен

Re: EMO SUX

Айде да си го кажем вече...

Емото е за пози които си мислят че слушат някаква музика с идеология хаха

ГЛУПАЦИ МОЖЕ ДА СИ ЕМОЦИОНАЛЕН БЕЗ ДА СИ ЕМО !!!

ШИБАНИ ПОЗИ ВИЕ СТЕ ТОЧНО КАТО ЧАЛГАРИТЕ !
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си