- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- EMO SUX
[quote="Анонимко"]И забележете CUX!Първоначално написано от brain_stew
![]()
ами няма смисъл да копирам това което е написал Shadow_Walker(и ще си пиша както си искам...)
[quote="iNl0Ve_wItX_liFe"]Първоначално написано от Анонимко
Ама кучко намазана с конска сперма не виждаш ли че съм забравил да смена кирилицата навреме.. ЕМО е на кирилица докато С е още на кирилица и чак UX е на латиница..... случва се грешка да ми засече FlexType-a не на време![]()
Първоначално написано от Shadow_Walker
Ае гейтак скапан !
Ти знаеш ли кво е тва Old School Hardocer Punk ??? Та тва е една от най безчувствените музики как може да е опозориш с това да казваш "вмъкнали" били чувствени текстове... ПЕДЕРАСТ ХОДИ СИ РЕЖЕШ ВЕНИТЕ НА ПЕНИСА !!!
Емото не е възникнало изобщо през 80 !!! а през последните години ... баси лайнарите да променят чак историята ти на колко си години ми кажи ???
Аз съм на 29 години след 5 месеца правя 30 израстнал съм рок и пънк музиката и много добре знам историята им и всички поджанрове емо музика е нямало близките 5-10 години...
...подкрепям, че мразиш емото...ама недей да викаш на Shadow_Walker гей...за 30 годишен мозъка ти ми мяза на 15...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от _SL_
ядосан съм
пробвай да пишеш бързоПървоначално написано от rebel_kid
аз също, но гледам да се сдържам...пробвай и ти![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Немога там е работатоа,, да не съм кат тия емота да си режа вените да плача от нерви и тъга хахахахаххаха по добре да фраснеш 10 юмрука в стената пред тебе или да пребиеш някое емо че да ти мине яда !Първоначално написано от _SL_
![]()
![]()
тва ми е мечта отдавна...да пречукаш емо...ехххххх...райско ще е![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
В една друга тема за тия гейтаци разказах как аз и един пряител пребихме едно в погото на еидн концерт хардкорПървоначално написано от _SL_
![]()
Вярвай ми като боксова круша която реве са![]()
според мен трябва да бъде подсъдимо това да се биеш с емо щото са като женички оня се опита да ме удари с юмрук .... а си огъна китката и се препъна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пич ти си много много ама много зле.Оригиналното имо започва точно през 80тте и е доста близко с хардкор пънка, от който произлиза.Първоначално написано от Анонимко
Идеята е, че са решили да го направят насочен към личността.
И как така реши, че имото се е появило през последните години?Това че сега някакви си "имо" бандички са станали известни, не значи, че наистина правят тази музика, нито че стилът се е появил сега.
http://allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=77:4525 ето ти малко да се образоваш.Статията започва с това, как имото става по-известно през 90тте и продължава как оригинално се е появило през 80тте
ето ти страница и тук
http://en.wikipedia.org/wiki/Emocore отстрани си пише - средата на 80тте
И освен че добавили по-лични текстове били със доста емоционално поведение.
Та пич...зле си.
А и няма да си срежа вените на пениса, спокойно![]()
хъхъ..
Умри киснещ се в собствените си сосове.Първоначално написано от ЕМО + HATER
Животни
И кво пребихте момчетоМного яко няма що
грам човечност няма във вас плаче ми се честно ужасни сте
Ужасена съм че може да има такива хора
Ми риви ма емо таковаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Оф именно! Тия пичове се отцепват и променят безчувствените текстове в емоционални! Деба малоумнитеПървоначално написано от Анонимко
DIE FUCKIN' POSERS!! DIE, DIE, DIE!! EMO SUX!!!!!!!!
+тва емото не е стил а модаи оскверниха олд скул кецовете!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от Shadow_Walker
Не ми давай тия мръсни линкове изцапани с гейташка кръф от емота !!!![]()
и знам че няма ги режеш щото нямаш пенис
![]()
Хардкора толкова и хардкор банди са били тия дето са сложили такива текстове... тва че по тва време е имало такъф хардкор не значе че от него е излязло сичко.... тва че от разни УЖ такива банди е излязло не значе че са били хардкор именно обратното ... щот къф хардкор с чувства ще има ??? агххаха
Ами аз не съм безчувствено говедоПървоначално написано от EMO + HATER
![]()
Да е баси, Corey Taylor имаше такива кецове![]()
Ами аз не съм безчувствено говедоПървоначално написано от Анонимко
[/quote]
ООО не и аз имам чувстава .... лични нелични се тая кви НО ГИ ПАЗЯ ЗА СЕБЕ СИ И НЕ РЕВА КАТ ГОВЕДО КОГАТО ГАДЖЕТО МЕ ЗАРЕЖЕ !!! ИЛИ НЯМА КАКВО ДА ЯМ ЗА ОБЯД ИЛИ МАЛКАТА МИ КАРИРАНА ОБУВКА Е ИЗЦАПАНА АХАХАХХАХХХАХХАХАХХАХАХ
АЗ ПАЗА ЧУВСТВАТА МИ ЗА СЕБЕ СИ И НАЙ-БЛИЗКИЯ ЧОВЕК А НЕ ГИ ПОКАЗВАМ НА ВСИЧКИ ОКОЛО МЕН С ТЪПАТА МИ ДЕПРЕСИЯ, ДА И АЗ ИМАМ ТАКАВА НО НЕ Е ИЗРАЗЯВАМ... АКО Е ИЗРАЗА ЩЕ Е В НАСИЛИЕ СРЕЩУ НЕКОМУ ДРУГ А АКО ЩЕ Е ВЪРХУ МЕН НЯМА ДА СИ РЕЖА НИКГОА ВЕНИЧКИТЕ !!! АХАХААХХАХА
еМО ПЕДАЛИ !
госте...по-спокойно беше ме засенчиш като най-голям емо хейтър във форума
![]()
EMO SUX
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от _SL_
Е наче сме зайно![]()
![]()
айде да се надвикваме :>