- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- EMO SUX
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMOOOOOOOOOOOOOOO SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCKKKKKKKKKKKKKK !!!!!!!Първоначално написано от _SL_
поне се помъчи да викаш правилно де![]()
EMO SUX! EAT THE DICK, SISSY POSERS!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Емо лайната са най зле от всички !
Ok...mamka mu....mrazite se-ok mrazite se.....ama za kfo praete po 8765135465787879 temi.....ednakfi.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Ставате смешни с тия теми.. нали вие всички сте велики и не сте един вид позьори?! Като какви се изтъквате като казвате на някой, че не струва без да ви е засегнал по какъвто и да е начин? Велики? Неповторими? Уникални? Осъзнайте се малко и първо разберете кои сте, тогава съдете другите.
спокойно, за моето мнение можеш да си сигурен/а,че се отнася до 90% от хората на форумаПървоначално написано от second_heartbeat
и то не е свързано с това,че са емо,метъли,пънкари,хипита,н ацисти,члгари или там кой като какъв се осъзнава
тцтцтц къв ви е проблема не зацепвам....за кво толкова се нервите всеки има право на избор както си сика така ще се облича квото си иска тва ще слуша...независимо какъв стил и т.н.![]()
![]()
![]()
И всеки има право да си каже мнението, нали?![]()
Да но разровичкай се из форума.....и ще разбереш че няма смисъл и от тази тема![]()
Това няма как да ми харесва по никакъв начин... http://youtube.com/watch?v=JGLv3IEL0VI 20 мин, обаче 20 мин смях![]()
Естествено тук си прав. НО как да се докаже чоек когато срещу него стои някой който не го слуша а просто го хваща и пребива от бой?! Съжалявам аз например не мога да се бия и ако някой реши 100% ще ми смели мутрата (стига да не е момиче...с тия от моя пол се оправям и то доста добре)
За пореден път се обади стадото.. пфф... един каже нещо и всички след него същото.
Нямате ли си собствено мнение?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Е колко мнения може да има по въпроса? Или ти харесва или не... Дай да чуем твойто мнение :P
Ето за това говоря:Първоначално написано от exploitedteen
Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от _SL_
Първоначално написано от Анонимко
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
тея тъпотий ги надрасках, защото бях много ядосан...не заради емотата, а за друго...извинявам се за простащината...не бях на себе си
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Изчерпахте се вече![]()
Емотата - отдавна...Първоначално написано от n_ivajlova
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
режи маме, режи..
![]()
Мисля,че е обратното.....Първоначално написано от Бунтар
![]()
Абе на вас не ви ли писна да обсъждате това???
Пък за имото-казал съм вече какво е и какво мисля за него...нищо, че разни гости ме оплюха едно хубаво и ми казаха, че не било вярно, че произлизало още от 80тте...за тая работа има интернет да се провери и психиатрия, защото не им издържат нервите и псуват наляво надясно из форума...
хъхъ..
Тфа което казваш е напълно вярно.....ако се поровят ще видят,че навсякъде го пише!Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
УБИШЪМ ВА!!!
що не направиш един свястен коментар на всичко което изписахме сега за вас?Първоначално написано от die_die_my_darling_
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
опитите за размисъл върху смисъла на собственото си ежедневие резултира в пълно отрицание на емо-стила....