- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какво ....
С какво известните по клипове и форосесии, а и по реклами (пр. на Нивеа) си мажат или слагат на краката и по дупетата, че изглеждат някакви супер яки .. кожата им изглежда някаква глатка ии супер ? Надявам се да разбирате какво питам, защото не знам как да го обесня? Ако трябва ще потърся снимки ?
Ами не се мажат с нищо, нали затова са модели имат перфектна кожа![]()
Сега сериозно, няма перфектни неща, перфектното е рядко срещано понятие.За фотосесиите:Не сте ли чувала за Photoshop?
За клипчетата:Ефект на камерата и допълнителна компютърна обработка+светлини.
i az sym syglasna osobeno s toq fotoshop ne e nujno da imat hubava kojaПървоначално написано от wertyusa-f
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Фотошоп - филтър "смарт блър".
da fotoshopa pravi 4udesa.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Не се бях сетила.
Ами можете ли да ми препоръчате някакво кремче или нещо такова, което може да направи кожата да изглежда така![]()
Ехехехе все аще не е иэмислен чудотворният крем![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Добре де. Тогава те как го постигат? Виждала съм момичета с такава кожа и на живо, а не само по снимкиПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Ахахахахаа природата има пръст в тая работа!Първоначално написано от Ейми_Ev
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Абе да ви питам..имаше едно сайтче със снимки на некфи звезди...от рода на модели,певици...уж идеалните снимки и като сложиш курсора на снимката и се показва каква е била снимката преди да я обработят с Фотошоп...Та ако го знаете да го дадете.
Да, благодаря ви![]()
И на мен ми е интересно това сайтче:РР
da ne e slu4aino tova homepage . mac . com / gapodaca/digital/blonde/blonde1 . html
ммм не беше това. ама и тфа е интересноПървоначално написано от Анонимко
Това е зрителна измама и го правят така със светлината и със сума ти пудри...и аз и ти и който и да е да си замъкне задника и краката там..със специална светлина и пудра...задника и краката ми ще изглеждат перфектно гладки!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Бахти грозотиите!Страх ме е !![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
hey ako znaete dr. podobni na tezi saitcheta pishete tuk i neshto dr. da popitam tazo programka moje li ot nqkade da si q svalish ne mi se smete zashtoto naistina ne razbiram ot teq neshta
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
po klipchetata, snimkite i reklamite vs izglejdat super, samo zashtoto se izpolzva photoshopinache za photoshop programka ne znam nishto
![]()
Wanna Love Me, Wanna Touch Me, Wanna Be With You ... I Love You !!!
po klipchetata, snimkite i reklamite vs izglejdat super, samo zashtoto se izpolzva photoshopinache za photoshop programka ne znam nishto
![]()
Wanna Love Me, Wanna Touch Me, Wanna Be With You ... I Love You !!!
В дата.бг трябва да има линк, а ако нямаш регистрация там
store1. data .bg/flex/html_css/datasearch .html
аа аз използвам Paint Shop Pro 8 и мога да се оправям, но това вече е тема за друг раздел... Жалко, че няма начин да изглеждаме като излезли от някоя графична програма :P