.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84
    Град
    В мечтите ти

Кой е най-големия недостатък на момчетата???

Кой според вас е най-големия недостатък на момчетата и защо???

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Показ на простащина пред жени.
    Мисля, че няма нужда да споменавам защо.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Показ на простащина пред жени.
    Мисля, че няма нужда да споменавам защо.
    Глей ся има разлика м/у мом4етата нали така!!! простащина ако си го направиш да е простак пред теб ако не го направиш и искаш културно държание когато е с теб а когато не да се прави ако иска и на свиня!!!!

Мега фен
    Град
    София
    Абе кой квото ще да каэва,ама не може да сложим всички момчета под общ энаменател
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Абе кой квото ще да каэва,ама не може да сложим всички момчета под общ энаменател
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    София
    Аз съм за горното мнение... И за тва ше кажа какъв е най-големият недостатък на... Еми лъже... Мн лъже... За незначителни неща ме лъже... Лъже всички...
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    Своге
    Права си-не може! :P
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Град
    В мечтите ти
    Добре Тогава кой е най-големия недостатък на вашето момче???

Цитирай Първоначално написано от pinki
    axam i az s tva mnenie

NEDOSTATAKA NA MOM4ETATA/MAJETE E 4E SE PRAVQT NA NEDOSTAPNI,NA VAJNI,NA MNOGO SILNI,A VSA6TNOTST SA KATO VSI4KI!!!

че не показват чуствата си...и че след раздяла и да ги боли рядко правят опит за събиране..мн горди са!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Че са курвари, че не осъзнават каво имат понякога, а съжаляват след това, когато го загубят etc.

Guest
    emi nedostatak e 4e samo piem pu6im i ebem i ne ni ebe i mislim samo za kurvi i za koli tuk tam se namira nqkoi deto da vi laje po izkusno i da si mislite 4e vi obi4a

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Като цяло не можем да ги слагаме момчетата под общ знаменател.Всеки си е различен.А нещото,което най-много ме дразни в моя приятел,е че понякога ревнува страшно много (без видима причина )
    f@nt@zi@

nikkie
    Guest
    Значи те обича много, трябва да се радваш

ne pokazvat 4uvstvata si. strah gi e sveta da razbere 4e im puka za nqkoi dr, osven sobstvenata im li4nost. osvet tova nqkoi o4akvat 4e momi4eto 6te pravi vinagi kakvoto poiskat ot nego bez nikakvi vazrajeniq a te(mom4etata) ot svoq strana mogat da sew durjat bezobrazno i da se svalqt s drugi bez nikoi da ima pravo da im i ska smetka i da im se surdi za otvratitelnoto durjanie. a i se surdqt za gluposti postoqnno

Guest
    Много от нас искат да ПРИТЕЖАВАТ вместо да СПОДЕЛЯТ, това е
    приклятието на мъжкия род.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Основния недостатък е че не умеем да показваме чувствата си и че понякога позволяваме на долната глава да мисли и да управлява нашите действия.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    че не показват чуствата си...и че след раздяла и да ги боли рядко правят опит за събиране..мн горди са!
    Napalno sam saglasna!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    napulno suglasna sum!!!mnogo mrazq kato ne pokazvat 4ustvata si i sami se zalagvat 4e nqmat ot gordost!abe maje!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Супер фен
    Най-големия недостатък е лъжата...Каквото и да си говорим е така!Няма момче,което да не е излъгало момиче!

Guest
    а има ли моми4е, което поне веднъж да не е лъгало мом4е?

А дали жените умеят да показват 4увствата си по- добре от нас, или всъшност умеят по-добре да ги крият?

Не мисля 4е на мъжете нещо ни липсва, по-скоро нещо ни е в пове4е.. мъжка горд(елив)ост може би, която ни пре4и да искаме прошка, може би малко пове4е самомнение, което ни пре4и да признаваме ГРЕШКИТЕ си ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    а има ли моми4е, което поне веднъж да не е лъгало мом4е?

А дали жените умеят да показват 4увствата си по- добре от нас, или всъшност умеят по-добре да ги крият?

Не мисля 4е на мъжете нещо ни липсва, по-скоро нещо ни е в пове4е.. мъжка горд(елив)ост може би, която ни пре4и да искаме прошка, може би малко пове4е самомнение, което ни пре4и да признаваме ГРЕШКИТЕ си ..
    Ами да ти кажа има момичета,които не лъжат момчетата...Явно си попадал на да не казвам какви...

Мога да ти кажа,че аз сама си решавам дали да си покажа чувствата,но в повечето случаи ги крия...Мразя да ги разкривам...

Да прав си вие сте много горделиви,което ви е голям минус.Да не говоря,че ако сте сгрешили си мълчите...

Всяко момче е индивидуално и не може да бъде сложено под общ знаменател. За мен това като цяло е страхът им да разкриват чувствата си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Sexislav
    Guest
    [/quote]Всяко момче е индивидуално и не може да бъде сложено под общ знаменател.
    И аз съм на същото мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си