- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-големия недостатък на момчетата???
Показ на простащина пред жени.![]()
Мисля, че няма нужда да споменавам защо.
Глей ся има разлика м/у мом4етата нали така!!!Първоначално написано от cherinka
простащина ако си го направиш да е простак пред теб ако не го направиш и искаш културно държание когато е с теб а когато не да се прави ако иска и на свиня!!!!
![]()
Абе кой квото ще да каэва,ама не може да сложим всички момчета под общ энаменател![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аз съм за горното мнение... И за тва ше кажа какъв е най-големият недостатък на...Еми лъже... Мн лъже... За незначителни неща ме лъже... Лъже всички...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Права си-не може!Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
:P
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
axam i az s tva mnenieПървоначално написано от pinki
![]()
NEDOSTATAKA NA MOM4ETATA/MAJETE E 4E SE PRAVQT NA NEDOSTAPNI,NA VAJNI,NA MNOGO SILNI,A VSA6TNOTST SA KATO VSI4KI!!!
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
че не показват чуствата си...и че след раздяла и да ги боли рядко правят опит за събиране..мн горди са!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Че са курвари, че не осъзнават каво имат понякога, а съжаляват след това, когато го загубят etc.
emi nedostatak e 4e samo piem pu6im i ebem i ne ni ebe i mislim samo za kurvi i za koli tuk tam se namira nqkoi deto da vi laje po izkusno i da si mislite 4e vi obi4a
Като цяло не можем да ги слагаме момчетата под общ знаменател.Всеки си е различен.А нещото,което най-много ме дразни в моя приятел,е че понякога ревнува страшно много (без видима причина)
f@nt@zi@
Значи те обича много, трябва да се радваш
ne pokazvat 4uvstvata si. strah gi e sveta da razbere 4e im puka za nqkoi dr, osven sobstvenata im li4nost. osvet tova nqkoi o4akvat 4e momi4eto 6te pravi vinagi kakvoto poiskat ot nego bez nikakvi vazrajeniq a te(mom4etata) ot svoq strana mogat da sew durjat bezobrazno i da se svalqt s drugi bez nikoi da ima pravo da im i ska smetka i da im se surdi za otvratitelnoto durjanie. a i se surdqt za gluposti postoqnno
Много от нас искат да ПРИТЕЖАВАТ вместо да СПОДЕЛЯТ, това е
приклятието на мъжкия род.
Основния недостатък е че не умеем да показваме чувствата си и че понякога позволяваме на долната глава да мисли и да управлява нашите действия.![]()
Napalno sam saglasna!Първоначално написано от ^^kotenceto^^
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
napulno suglasna sum!!!mnogo mrazq kato ne pokazvat 4ustvata si i sami se zalagvat 4e nqmat ot gordost!abe maje!Първоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Най-големия недостатък е лъжата...Каквото и да си говорим е така!Няма момче,което да не е излъгало момиче!
а има ли моми4е, което поне веднъж да не е лъгало мом4е?
А дали жените умеят да показват 4увствата си по- добре от нас, или всъшност умеят по-добре да ги крият?
Не мисля 4е на мъжете нещо ни липсва, по-скоро нещо ни е в пове4е.. мъжка горд(елив)ост може би, която ни пре4и да искаме прошка, може би малко пове4е самомнение, което ни пре4и да признаваме ГРЕШКИТЕ си ..
Ами да ти кажа има момичета,които не лъжат момчетата...Явно си попадал на да не казвам какви...Първоначално написано от Анонимко
Мога да ти кажа,че аз сама си решавам дали да си покажа чувствата,но в повечето случаи ги крия...Мразя да ги разкривам...
Да прав си вие сте много горделиви,което ви е голям минус.Да не говоря,че ако сте сгрешили си мълчите...
Всяко момче е индивидуално и не може да бъде сложено под общ знаменател. За мен това като цяло е страхът им да разкриват чувствата си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
[/quote]Всяко момче е индивидуално и не може да бъде сложено под общ знаменател.И аз съм на същото мнение.