.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84

Град
    Ibiza
    Цитирай Първоначално написано от hahahha
    znaete li kakvo nai-mnogo drazni nas momi4etata v mom4etata........4e vse tarsite nqkoq za ednoto ebane i sled tva ''stan si vari macko'' a nie iskame ne6to pove4e ot sex...tolkova li e mnogo????????????
    ехх от кога търся такава жена да изпитва чувства и да иска да е обичана
    момче съм бе!

hahahha
    Guest
    ami to koq jena ne iska tova.......spored men vsi4ki iskame edno i sa6to a vsa6tnost tova e LIUBOV.....

Цитирай Първоначално написано от hahahha
    ami to koq jena ne iska tova.......spored men vsi4ki iskame edno i sa6to a vsa6tnost tova e LIUBOV.....

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    nai-golemiq im nedostatak?-momi4etata...za6to?-ami za6toto se zaglejdat v tqh..

hahahha
    Guest
    ami kakvo drugo da pravqt nali sa mom4eta ..ako bqha geiove 6tqha da se zaglejdat mom4eta..........logi4no

Всяко момче си е различно..и всеки си има недостатъци и положителни черти...моят е малко наперен,което до известна степен малко ме...подразва понякога,но си го обичам!

Guest
    Ебати сбирщината феминистки
    Добре, чада мои, какво щяхте да правите без мъжете?
    Нито щеше да има кой да ви оправя къщата, нито щеше да има кой да ви изкарва пари за безумните ви шопинг терапии нито нищо
    Даже нямаше да имате вибратори! Защо ли? Ами защото те се правят на базата на жив модел
    Вие какво? Да не си мислехте че вибраторите ги правят по възстановка на спомените на някоя побъркана ваша посестрима?

Не мога точно да опр.,ама май мн газария има
    сред тях...И дойде ли някое момиче почваат "Виж те ме,кой
    съм аз!"
    Ама то тая газария и момчета,и момичета е
    завлякла....Мани,мани
    ...So baby if you want me you`ve got a show me love..

Град
    v zadnika ti
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ебати сбирщината феминистки
    Добре, чада мои, какво щяхте да правите без мъжете?
    Нито щеше да има кой да ви оправя къщата, нито щеше да има кой да ви изкарва пари за безумните ви шопинг терапии нито нищо
    Даже нямаше да имате вибратори! Защо ли? Ами защото те се правят на базата на жив модел
    Вие какво? Да не си мислехте че вибраторите ги правят по възстановка на спомените на някоя побъркана ваша посестрима?
    taka si i ama mai nikoi ne se use6ta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си