.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84
    Guest
    Адски тъпи мотики ти кааам

Vsi4ki mom4eta sa razli4ni.Men li4no nai mnogo me draznqt tezi,koito ne se osmelqvat da spodelqt 4uvstvata si kum nqkoe momi4e.Draznq se mnogo na mom4eta,koito postoqnno se fukat...

В един филм се казваше "Най-големият недостатък на мъжете е,че долната част на тялото иска кръв,когато иска кръв те започват да мислят само за това.Проблемът обаче е,че когато получат тази кръв и си свършат работа,мозъкът си я иска обратно,но неможе да си я върне и за това те оглупяват".
    Или по-просто мислят само с долната част на тялото...

(бтв не е много вярно написано,сори)

Цитирай Първоначално написано от Deni4ka93
    В един филм се казваше "Най-големият недостатък на мъжете е,че долната част на тялото иска кръв,когато иска кръв те започват да мислят само за това.Проблемът обаче е,че когато получат тази кръв и си свършат работа,мозъкът си я иска обратно,но неможе да си я върне и за това те оглупяват".
    Или по-просто мислят само с долната част на тялото...

(бтв не е много вярно написано,сори)
    Съгласна ;]]

nomeredno.eu
    Guest

http://nomeredno.eu -истинските цени на марковата парфюмерия

Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Изобщо не можете да кажете нещо което да е еднакво за всички нас. Всеки един е прекалено различен от друг за да може да кажеш нещо което е еднакво и за двамата.

em kato cqlo, mrazq momcheta koito v edin moment sa ti v krakata i ot teb po hubava nqma i kato im biesh shuta i si nai golqmata k***a .... sa6to e kofti 4e se mislqt za koi sym az moga sqka da imam, az sym nai dobriq nai umniq nai krasiviq ( a v sa6toto vreme ...!!!) Typi sa mi i tezi koito ne mogat da si darjat malkiq v ga6tite i 4ak stavat za smqh ... a bee kaji mu myj i ne go obijdai poveche
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

hahahha
    Guest
    te imat tolkova mn lo6i 4erti 4e nqma da moga da izredq vsi4kite no se pak bez tqh za kade sme momi4eta......mi nai 4esto neznaqt naistina kvo imat do sebesi i lesno go gubqt......te ne mogat da govorqt na seriozni temi kato za ''liubov'' naprimer vsi4ko zimat za igra za nqkva tupa 6ega...darjat mnogo na priqtelite si i po tozi na4in zabravqt za 4oveka do tqh az mislq 4e trqq na si4ki po ravno daje bih iskala na nas momi4etata da e pove4e no sq sigorno nqkoe mom4e 6e reagira otricatelno taka4e pravete se 4e tva ne ste go videli awe mn mn ne ta za4itat....moji te vidat neska ama i da ne te vidat ne e golqma zaguba.......koeto e gadno za nas momi4etata 6toto kato sme s nqkoi se iskame da sme s nego toi da e pri nas i t.n....kajete momi4eta taka li e ili barkam

^^puh4e^^
    Guest
    ....4e ne razbirat jenite....4e ne razbirat 4e edna celuvka 6te kaje pove4e ot mn dumi.....4e se pravqt na golqmata rabota

проблема на нас момчетата е желанието за секс! често то именно скапва една иначе толкова яка връзка..

димо
    Guest
    най голямия недостатак на момичетата е че се пражят на светици а в съшност се курви,лепотевици,парцали,т ни

Guest
    че лъскат бастуна

Guest
    миии, че като напраим некоя простотия и те веднага почват да си мислят че сме некви боклуци като че ли требе да сме некви от вишата класа....

nomeredno.eu
    Guest

http://nomeredno.eu -истинските цени на марковата парфюмерия

Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

Супер фен
    Супер много са недостатъците на момчетата! Дори май в някои моменти стават повече от наще!!!Всяко м е различно с различни недостатъци според мене,ама тфа което съм видяла
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

...

Всеки си има недостатъци.Няма точно определени недостатъци.А на моя приятел е че е много мълчалив а това ме вбесява

КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Че са курвари, че не осъзнават каво имат понякога, а съжаляват след това, когато го загубят etc.
    ne sum suglasna moq ne e kurvar negoviqt nedostatuk e 4e ne moje da si kaje kakvo 4uvstva

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Че са курвари, че не осъзнават каво имат понякога, а съжаляват след това, когато го загубят etc.
    ne sum suglasna moq ne e kurvar negoviqt nedostatuk e 4e ne moje da si kaje kakvo 4uvstva
    Хахахаха, да съм казал нещо за твоя пич???

П.П. Говорех по принцип мацко, по принцип. Знаеш ли кво е по принцип да говориш? Дефакто?

hahahha
    Guest
    znaete li kakvo nai-mnogo drazni nas momi4etata v mom4etata........4e vse tarsite nqkoq za ednoto ebane i sled tva ''stan si vari macko'' a nie iskame ne6to pove4e ot sex...tolkova li e mnogo????????????

a we ako trq si govorime za mom4eta rqdko se sre6tat svestni!Oba4e ot li4en opit znam 4e pove4eto priemat priqtelkata si kato predmet se edno si negova i na nikade nemoje6 da murda6 tva mn me drazni v mom4etata

hahahha
    Guest
    tuk si mnogo ama mnogo prava.....ako az ida na kafe bez nego toi po4va da mranka da se sardi,a toi kato izleze s negovite priqteli az ni6tu ne trqq da kazvam 6toto toi ima pravo da praii kvoto iska.....toi si misli 4e ti si negova i trqq da si sedi6 u vas i samo kogato ti se obadi da si goto da izliza6.....ili po-to4no kato ti svirne i vednaga da tragva6....emi kvo e tva nie da ne sme ku4enca maina........to taka i az moga ''kaci kaci ku4ence ela da si poigraem''

4e proshtavat samo kogato OBICHAT...

иха тука мн мразите момчетата ве? Да ви кажа за момчетата...най-лошата им страна не е нещо което правят съзнателно..... най-лошата страна е ,че не разбират кога 1 момиче те харесва- все тряя някой приятел да им изклюкари
    ама тфа не е голям проблем

xaaxax
    Guest
    Ot vsi4ki gluposti koito pro4etoh za mom4etata si pravq izvod 4e az sum perfekten i btw ne postavqite mom4eta pod ob6t znamenatel ^^

nai-mnogo me drazni tova, 4e pove4eto nikoga, ama nikoga ne se priznavat za pobedeni ili 4e sa sburkali, osobeno ot momi4e !!!

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си