- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-големия недостатък на момчетата???
Адски тъпи мотики ти кааам![]()
Vsi4ki mom4eta sa razli4ni.Men li4no nai mnogo me draznqt tezi,koito ne se osmelqvat da spodelqt 4uvstvata si kum nqkoe momi4e.Draznq se mnogo na mom4eta,koito postoqnno se fukat...
В един филм се казваше "Най-големият недостатък на мъжете е,че долната част на тялото иска кръв,когато иска кръв те започват да мислят само за това.Проблемът обаче е,че когато получат тази кръв и си свършат работа,мозъкът си я иска обратно,но неможе да си я върне и за това те оглупяват".
Или по-просто мислят само с долната част на тялото...
(бтв не е много вярно написано,сори)
Съгласна ;]]Първоначално написано от Deni4ka93
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
Изобщо не можете да кажете нещо което да е еднакво за всички нас. Всеки един е прекалено различен от друг за да може да кажеш нещо което е еднакво и за двамата.
em kato cqlo, mrazq momcheta koito v edin moment sa ti v krakata i ot teb po hubava nqma i kato im biesh shuta i si nai golqmata k***a .... sa6to e kofti 4e se mislqt za koi sym az moga sqka da imam, az sym nai dobriq nai umniq nai krasiviq ( a v sa6toto vreme ...!!!) Typi sa mi i tezi koito ne mogat da si darjat malkiq v ga6tite i 4ak stavat za smqh ... a bee kaji mu myj i ne go obijdai poveche![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
te imat tolkova mn lo6i 4erti 4e nqma da moga da izredq vsi4kite no se pak bez tqh za kade sme momi4eta......mi nai 4esto neznaqt naistina kvo imat do sebesi i lesno go gubqt......te ne mogat da govorqt na seriozni temi kato za ''liubov'' naprimer vsi4ko zimat za igra za nqkva tupa 6ega...darjat mnogo na priqtelite si i po tozi na4in zabravqt za 4oveka do tqh az mislq 4e trqq na si4ki po ravno daje bih iskala na nas momi4etata da e pove4e no sq sigorno nqkoe mom4e 6e reagira otricatelno taka4e pravete se 4e tva ne ste go videli![]()
awe mn mn ne ta za4itat....moji te vidat neska ama i da ne te vidat ne e golqma zaguba.......koeto e gadno za nas momi4etata 6toto kato sme s nqkoi se iskame da sme s nego toi da e pri nas i t.n....kajete momi4eta taka li e ili barkam
....4e ne razbirat jenite....4e ne razbirat 4e edna celuvka 6te kaje pove4e ot mn dumi.....4e se pravqt na golqmata rabota![]()
проблема на нас момчетата е желанието за секс! често то именно скапва една иначе толкова яка връзка..
най голямия недостатак на момичетата е че се пражят на светици а в съшност се курви,лепотевици,парцали,т ни
че лъскат бастуна![]()
миии, че като напраим некоя простотия и те веднага почват да си мислят че сме некви боклуци като че ли требе да сме некви от вишата класа....
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
Супер много са недостатъците на момчетата!Дори май в някои моменти стават повече от наще!!!Всяко м е различно с различни недостатъци според мене,ама тфа което съм видяла
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Всеки си има недостатъци.Няма точно определени недостатъци.А на моя приятел е че е много мълчалив а това ме вбесява![]()
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
ne sum suglasna moq ne e kurvar negoviqt nedostatuk e 4e ne moje da si kaje kakvo 4uvstvaПървоначално написано от BAYO
Хахахаха, да съм казал нещо за твоя пич???Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
П.П. Говорех по принцип мацко, по принцип. Знаеш ли кво е по принцип да говориш? Дефакто?![]()
znaete li kakvo nai-mnogo drazni nas momi4etata v mom4etata........4e vse tarsite nqkoq za ednoto ebane i sled tva ''stan si vari macko'' a nie iskame ne6to pove4e ot sex...tolkova li e mnogo????????????
a we ako trq si govorime za mom4eta rqdko se sre6tat svestni!Oba4e ot li4en opit znam 4e pove4eto priemat priqtelkata si kato predmet se edno si negova i na nikade nemoje6 da murda6 tva mn me drazni v mom4etata
![]()
tuk si mnogo ama mnogo prava.....ako az ida na kafe bez nego toi po4va da mranka da se sardi,a toi kato izleze s negovite priqteli az ni6tu ne trqq da kazvam 6toto toi ima pravo da praii kvoto iska.....toi si misli 4e ti si negova i trqq da si sedi6 u vas i samo kogato ti se obadi da si goto da izliza6.....ili po-to4no kato ti svirne i vednaga da tragva6....emi kvo e tva nie da ne sme ku4enca maina........to taka i az moga ''kaci kaci ku4ence ela da si poigraem''
4e proshtavat samo kogato OBICHAT...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
иха тука мн мразите момчетата ве? Да ви кажа за момчетата...най-лошата им страна не е нещо което правят съзнателно.....най-лошата страна е ,че не разбират кога 1 момиче те харесва- все тряя някой приятел да им изклюкари
![]()
ама тфа не е голям проблем![]()
Ot vsi4ki gluposti koito pro4etoh za mom4etata si pravq izvod 4e az sum perfekteni btw ne postavqite mom4eta pod ob6t znamenatel ^^
nai-mnogo me drazni tova, 4e pove4eto nikoga, ama nikoga ne se priznavat za pobedeni ili 4e sa sburkali, osobeno ot momi4e !!!![]()
![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!