.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: за корема

Guest

за корема

извинявайте много знам,че има такива теми,но не намирам нищо за това,което търсия!
    Искам да си стегна корема адски много,той не е толкова разпуснат,но аз не си го харесвам,моля ви да ми кажете точно какви упражнения да права,по-колко време,но в къщи и точно какво да ям.

Голям фен
    pravi koremni presi po 3 pati na den.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Guest
    а нещо друго освен коремните преси

Guest
    ами да коремни преси както ти казаха,зпочни с по-малко,ти си прецени колко и постепенно увеличавай,но гледай да не се преуморяваш,бързото ходене или леко тичане също може да има ефект.И огразничи тестените изделия и пържени и мазни храни

Мега фен
    Град
    София
    ПРави коремни преси-эапочни от по-малко и постепенно с течение на времето ги увеличи
    Ограничи максимално тестените иэделия и сладкото
    посети няколко пъти салната
    [size=7][b][u]fosse cos

sega az pyk she vi kaja neshto za koremnite presi ! 1-vo .. tova koeto si mislite che pravite vyv vas izobshto ne se oprilichava na koremni presi .. nai dobre idi na fitnes .. tam si ima specialna dyska s koqto efekta e mnogo po golqm .. drugoto koeto e ne e nujno da napraish sutrinta primerno 90koremni presi navednyj .. i da si mislish che kolkoto poveche pravish tolkova poveche she otslabnesh tfa sa gluposti .. az naprimer moga da ti napraq ei taka bez da mi migne okoto okolo 200 che moje i poveche neznam .. obache ne e tfa celta za da si stegnesh korema .. moje da praish po 5 no da sa serii .. v smisyl .. primerno pochvash 3pyti po 5koremni presi .. tova she reche che sled vsqka seriq pochivash malko .. no ne i 30min .. praish pauza okolo 3-4 min i pochvash sledvashtata .. sled 5dena pochvash 4serii po 5 ... sled oshte 5dena 5x5 sled tova pochvash 3x10 .. na sledvashtite 5dena 4x10 i sled tova 5x10 kato stignete do 5-tata seriq kachvate pak s 5 i se vryshtate na 3 serii .. ako ne ste razbrali mi pishete she se opitam da obqsnq po dobre \/
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Град
    tuk i tam
    tfa za seriite mi stana int i sym go 4uvala ama kyf e smisyla da go prai6 na serii naprimer a da ne naprai6 200 koremni presi??az lqtoto praeh po 250 seki den i imah daje plo4i 4estno 250 praeh naprai sq i 200 ne moa napraq ama kakto i da e..i se ograni4avai ot si4ko mazno nai dobre qj samo plodove,zelen4uci i nisko kalori4ni hrani.az sym vegetariqnka i tfa pone malko mi pomaga da ne napylnqvam 6toto ne qm meso

Цитирай Първоначално написано от sladko_bebchence
    tfa za seriite mi stana int i sym go 4uvala ama kyf e smisyla da go prai6 na serii naprimer a da ne naprai6 200 koremni presi??az lqtoto praeh po 250 seki den i imah daje plo4i 4estno 250 praeh naprai sq i 200 ne moa napraq ama kakto i da e..i se ograni4avai ot si4ko mazno nai dobre qj samo plodove,zelen4uci i nisko kalori4ni hrani.az sym vegetariqnka i tfa pone malko mi pomaga da ne napylnqvam 6toto ne qm meso

efekta e mnoo po golqm .. kakto kazah i az moa da praq mnoo koremni no ot tfa nqma faida .. az syshto si mislih che e taka no treniora mi kaza kak vsyshnost e po golqma polzata .. a na nego moje da se vqrva se pak e trenior ot 35godini (taka mislq)
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Ами сутрин със ставането прави 10 коремни преси.След това гледай през деня да отделиш време за разходки около 20 минути с нормално темпо(може и бавно тичане).Вечер направи пак коремни преси и хапни нещо по не калорично например салата.Увеличавай коремните преси всеки ден докато не станат 50 сутрин и 50 вечер.Не прекалявай с шоколадите, но не ги спирай напълно.Не прави резки диети или много тежки упражнения в началото,за да не се пренатовариш и да имаш напразно мускулна треска.Докато седиш и четеш или просто си си в къщи стегни коремчето възможно най много и не забравяй да дишаш равномерно.Мога да ти омогна още ако желаеш.

Ниго
    Guest
    ефекта е много по-голям с три серии по 5 максимално трудни повторения на някое трудно упражнение за корем. Освен това се пести време и не се натоварва ненужно кръста

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си