sega az pyk she vi kaja neshto za koremnite presi ! 1-vo .. tova koeto si mislite che pravite vyv vas izobshto ne se oprilichava na koremni presi .. nai dobre idi na fitnes .. tam si ima specialna dyska s koqto efekta e mnogo po golqm .. drugoto koeto e ne e nujno da napraish sutrinta primerno 90koremni presi navednyj .. i da si mislish che kolkoto poveche pravish tolkova poveche she otslabnesh tfa sa gluposti .. az naprimer moga da ti napraq ei taka bez da mi migne okoto okolo 200 che moje i poveche neznam .. obache ne e tfa celta za da si stegnesh korema .. moje da praish po 5 no da sa serii .. v smisyl .. primerno pochvash 3pyti po 5koremni presi .. tova she reche che sled vsqka seriq pochivash malko .. no ne i 30min .. praish pauza okolo 3-4 min i pochvash sledvashtata .. sled 5dena pochvash 4serii po 5 ... sled oshte 5dena 5x5 sled tova pochvash 3x10 .. na sledvashtite 5dena 4x10 i sled tova 5x10 kato stignete do 5-tata seriq kachvate pak s 5 i se vryshtate na 3 serii .. ako ne ste razbrali mi pishete she se opitam da obqsnq po dobre \/