- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- liubov li e
iskam da pitam normalno li e da sum vliubena v edno mom4e det e na 20 a az sum na 14 puk i toi iska da pravim niakoi ne6ta za koito ne sum gotova o6te![]()
![]()
не е любов товаи щом не ти харесва не му давай да прави с теб неща които не искаш-НИКОГА
Ми ти може да си влюбена... Обаче тва между вас не е любов... Той има някакви нужди все пак... И ако иска да правите неща които на теб не ти харесват... Изобщо... Откажи се от него... А и все пак е на 20... Това се нарича педофилия...
Вие на хероин ли сте бе?
Любовта трябва да е взаимна. Намери си по-добре някой на твоите години и не позволявай да те използват.
1-во както вече ти казаха това не е любов.А пък и след като не си готова не му давай...направи го когато ти искаш,когато решиш.Няма смисъл да не питаш след като сама разбираш, че не го искаш![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Първоначално написано от изгонена__от__рая
=D>
За света може да си един, но за някого ти си света!
За мен това от негова страна не е любов. Ако беше истински влбен нямаше да те притиска да правиш неща, които не желаеш да правиш. По-добре не се занимавай с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Lubovta nqma granici .. no spored men trqbva da mu biesh shuta .. kat mu se ebe tolkos da ide da si odari edna za zdrave![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Естествено, че не е любов.Той, ако беше мъж на място нямаше да се занимава с непълнолетни.Той е педофил!