.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: liubov li e

taina maina
    Guest

liubov li e

iskam da pitam normalno li e da sum vliubena v edno mom4e det e na 20 a az sum na 14 puk i toi iska da pravim niakoi ne6ta za koito ne sum gotova o6te

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    не е любов това и щом не ти харесва не му давай да прави с теб неща които не искаш-НИКОГА

Град
    София
    Ми ти може да си влюбена... Обаче тва между вас не е любов... Той има някакви нужди все пак... И ако иска да правите неща които на теб не ти харесват... Изобщо... Откажи се от него... А и все пак е на 20... Това се нарича педофилия...
    Вие на хероин ли сте бе?

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Любовта трябва да е взаимна. Намери си по-добре някой на твоите години и не позволявай да те използват.

Ми не е любов
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Град
    Някаде по Дунав
    1-во както вече ти казаха това не е любов.А пък и след като не си готова не му давай...направи го когато ти искаш,когато решиш.Няма смисъл да не питаш след като сама разбираш, че не го искаш
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Цитирай Първоначално написано от изгонена__от__рая
    1-во както вече ти казаха това не е любов.А пък и след като не си готова не му давай...направи го когато ти искаш,когато решиш.Няма смисъл да не питаш след като сама разбираш, че не го искаш

=D>
    За света може да си един, но за някого ти си света!

За мен това от негова страна не е любов. Ако беше истински влбен нямаше да те притиска да правиш неща, които не желаеш да правиш. По-добре не се занимавай с него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Нормално е, защото си глупаво, заблудено хлапе. Някой трябва да ти избие от главата мисълта, че си влюбена, защото НЕ си. Това не е никаква любов.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Kakto kazaha drugite tova ne e nikakva lubov.....ti moje da si vlubena v nego,no tozi 4ovek tarsi i o4akva savsem razli4ni ot lubovta ne6ta ot teb...taka 4e po-dobre badi po-dale4 ot nego !

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    не е любов това и щом не ти харесва не му давай да прави с теб неща които не искаш-НИКОГА
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Lubovta nqma granici .. no spored men trqbva da mu biesh shuta .. kat mu se ebe tolkos da ide da si odari edna za zdrave
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че не е любов.Той, ако беше мъж на място нямаше да се занимава с непълнолетни.Той е педофил!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си