.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84

Град
    София

Вашият плюшко... :)

Чух една фраза наскоро : " Плюшените мечета не връщат прегръдките, но някога са единственото нещо, което имаме..." Та реших да питам...

Имате ли плюшена играчка, която прегръщате, когато сте тъжни? Някак си да ви успокоява...
    Има ли си име въпросната играчка и какво е то?
    Смятате ли че фразата по горе "... някога те са единственото нещо, което имаме..." е поне малко вярна...

И така... Реших и аз да ви затормозя....
    и а зда отговоря... : Имам... Те са две Кучо и Плюшко... Помякога като ми е тъжно наистина и искам да прегърна някого гушкам тях... Наистина помага... Когато си далеч от приятели и близки са перфектния слушател дори...
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен Аватара на Barbie
    Обичам плюшени играчки и тук, в Милано, имам таман две. Едно кученце и едно розово слонче със сърца по ушите (което а от приятеля ми и принципно ме гушка, когато не мога да съм си с него) Имена си нямат, но, да, успокояват ме понякога. Всъщност слончето по начало си се казва Фани.
    В София съм пълна с плюшени играчки. Но тези двете са ми най-мили, затова съм ги взела да ми правят компания тук.

Мега фен
    Град
    София
    Ами имам си много и всички си ги гушкам понякога!Найстина ме успокоява,но определоно въпросната фраэа не е вярна....!
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    BS
    Хмм интересна тема.Аз лично нямам такива работи които прегръщам акто съм тъжен.Обикновено токаго съм тъжен обикновено съм и ядосан едновременно така че гледам да си излея някъде гнева.Тази фраза че понякога плюшковците били всичко което имаме....нз може и да е вярна донякъде.Или поне за някои хора.За мен поне не е.
    Верно че на тях може да им говориш, да си излееш мъката, като знаеш че те няма да ти се изсмеят или да я направят още по-гояма.
    Нз може и да има полза от тях.
    Но поне аз не съм открил

Голям фен
    Град
    Имам :)
    За момичетата плюшените играчки имат по-специално значение, особено ако са подарени от близък човек или по някакъв повод. Това което съм забелязал е, че гаджетата ми никога не са ми позволявали да се бъзикам с тези играчки и трепват и за най-дребното свързано с тях.

Guest
    котките вършат по-добра работа,можеш и да ги измъчваш и т.н.

Е,чак да ги гушкам,когато съм тъжна-не..Имам бая,но повечето са закътани в някой шкаф Любимата ми..еми едно куче-то ми е от малка,с няква шапка червена като на Дядо Коледа Другата ми любима е едно съвсем обикновенно мече-много си ме кефи,от кръщененто ми е

Изгубих си МЕчето!
    Light The Universe

Ами имам си.Едно меченце.Има си и име, но това не е от значение.Много обичам когато ми е тъжно да си го гушкам, успокоява ме адски много.

Еми имам един огромен Мечо Пух, та него си гушкам от време на време, спя в/у него, бием се понякога и такива щутории

Супер фен
    Ами да,когато моето момче ми липсва или си припомням за някои наши моменти..или когато съм тъжна душкам маймунката която той ми подари за коледа-2005 \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Фен
    Град
    sofiq
    Имате ли плюшена играчка, която прегръщате, когато сте тъжни? Някак си да ви успокоява...
    ~~> МхМм имам си и аз тамън 2 ... Първата е едно много мекичко и пухкаво меченце с лилава панделка на врата,което си го имам от доста време...
    А втората е една ОГРОМНА калинка,която братовчедките ми ми я подариха за рожденият ден миналата седмица... и двете плюшковци много си ги обичам
    Има ли си име въпросната играчка и какво е то?
    ~~> АмиИи Мечето се казва "Мечо" (учудващо нали... ) , а на калинката още не съм и измеслила име... Някакви предложения??
    Смятате ли че фразата по горе "... някога те са единственото нещо, което имаме..." е поне малко вярна...
    ~~> Аз смятам така,защото когато съм тъжна най-често е защото съм се скарала с някой или съм се сетила за нещо,което ме е натъжило...някакви споменчета...и тогава се чувствам доста самотна и когато няма кой да те прегърне те са един мек и топличък утешител....и още нещо : те винаги те ислушват и не мрънкат когато им бращолевиш сякви такива неща от сорта на тези,който аз пиша в момента [hug]

Аз всяка вечер си заспивам с плюшения леопард Широ.. на галено Ширко
    ахх, мамин сладуран пуФкафФф...

Цитирай Първоначално написано от Offer*Nissim
    ...
    ахх, мамин сладуран пуФкафФф...
    Аххх тва ме скъса просто д' се смея

Вие май го взимате Ширко на ебавка,а...

Град
    Своге
    Аз имам едно мече,не мн голямо,но не и мн малко...То ми е за третия рожден ден...Когато съм тъжна лягам на корема му и започвам да му говоря,да си изливам мъката...Ми според мен то може да ти е най-добрия приятел и няма да ти мрънка...
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    имам една плюшена лисица, така бая големичка, която притежавам откакто се помня странното е, че по принцип забравям за нея, поне докато не стане нещо, което да ме разстрои... и когато легна вечер си я гушвам и си плачкам за да ми мине всичко
    и да съгласна съм с фразата! понякога ни трябва един мълчалив слушател, отколкото човек, който да ни опреква за грешките ни или който чисто и просто не може да ни разбере
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

da imam ... nai 4esto gushkam nai golqmoto mi me4e koeto mi e podaruk ot vui4o i lelq (4o4i se kazva) i e mn`priqtno na gushkane .. sqkash naistina ima nqkoi do men.. . gushkam i edno drugo tedi bqlo me4e po malko no puk go imam ot malka i e podaruk ot baba mi i mn`sum si sviknala s nego a frazata.. da mislq 4e e ima mn`istina v neq

Мега фен Аватара на koalka
    Имам си, нали съм момиче(лигаво при това )...
    Казва се Фуфу и е мечка, една такава смешна и сладка.Подарена ми е от приятеля ми и я гушкам, когато той не е до мен.Иначе доста ме успокоява, да.

Направо си умирам за плюшени играчки. В къщи имам страшно много играчки. В моята стая има един огромен плюшен мечок, голям колкото мен. И винаги, когато съм самичка и милото ми не е до мен си го гушкам и представям, че прегръщам него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    София
    Само да се похваля... Тва на аватарчето ми е Плюшкооо... Много го обичам...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нямам, ама имам кукличка. Спя с нея от 2 годишна и за 20 години ми е била първа приятелка. Ако спя в друго легло не е с мен, но спя ли в моето легло просто не мога без нея. Казва се Тони(Антоанета), от Германия е и аз много си я обичам. Като се омъжа ще си я взема с мене.

Повече от фен
    Град
    Варна
    Такъв вид стимуланти не ползвам

Фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Само да се похваля... Тва на аватарчето ми е Плюшкооо... Много го обичам...
    АууУуУ Плюшкото ти е много сладъъЪК!!!! Сега ако ми кажеш , че си фенка на офчици,направо много ще те уважавам
    аз много обичам всякакви видове Овчици (без живи ) и най вече Ухилени и Плюшени вече си имам цяло стадо

Мега фен
    Град
    SF
    Имам една огромна плюшена камила и много яко бебе еднорог
    Камилата аз сама си я подарих, понеже като я видях, просто си реших, 4е ще си бъде моя. А еднорогът ми е подарък от моя мъж Купи ми го миналото лято от морето.
    Нямат име и двете

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си