- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашият плюшко... :)
Имам си плюшено бяло меченце подарък е от приятеля ми и от няколко дни насам всяка вечер си спя с него защото той е на екскурзия в Гърция и се поуспокоявам малко с мечето аа и си няма име просто Мечо![]()
Every second Chance begins with the firts step!
ami az si imam edno plu6eno zai4e mnogo sladko i edno plu6eno cvete podaruk ot edna fr koqto e v avstriq i si gi 4u6kam makar i rqdko navqvat mi spomeni a ina4e mnogo se kefa na me4eta![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Аз пък си имам плюшено еленчеПодарък ми е от мъжа за Коледа и оттогава насам всяка вечер, когато съм вкъщи спя с него
![]()
Казва се Елмо![]()
Гушкам сестра ми ама не и брат ми...е то става без да се разбере......Ама сестра ми си я гушкам![]()
Много обичам плюшени играчки.В моята стая имам няколко но най обичам едно меченце дет ми е подарък за Коледа..То е такова голямо и мекичко ...Няма си име..просто меченцету ми...
Ми на мене кат ми е гадно и няма кой да гушна го гушкам него и се успокоявам в повечето случаи.......
just a kid۵
Мдам... И аз събирам...Първоначално написано от dance_with_devil_
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Имам двечки големи ама тях не си ги гушкам по-скоро играчката, която ми е от гаджето си гушкам ама много рядко и не мисля, че би заместила 1прегръдка като съм била по-малка може би![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Ето даже картинката със твоята фраза..
таа, по темата.. на мен честичко ми се случват гадни неща и честичко не съм мн мн в настроение и затова и аз си имам едно мечо, което синяма име, ама пък е мекичко и понякога ме успокоява, макар че е много по-добре да гушнеш някой близък приятел, макар че аз лично понякога разбирам, че такива просто няма.. или пък хора, които не си очаквал, са ти се притекли на помощ, а най-близките.. са те разочеровали.. ама шанс.. мн се отклоних.. но да, както казах и др.. мечето не може да говори и да те прегърне, но поне те изслушва.. а ако това не помогне има и др начини за изливанена мъката.. колкото и смешно да прозвучи, аз понякога дори си пиша в дневник, това, което ме мъчи и така си изливам мъката, все едно съм споделила с някого.. и ми олеква.. ае нз.. мечето е готинкоо и мекичкоИ все пак най-добре е да не се налага да го гушкаме от тъга, а просто да сем щастливи, ама з жалост не винаги това е възможно..
imam edno supersladko i supermeko zai4e kazva se Къдяаfrendkite mi go podariha za rojdenniq den ... ( te mu i izmisliha imeto
) super mnogo si go obi4am i vinagi spq redom s nego na legloto..
kogato si go gu6na si mislq za mom4eto koeto lofkam
![]()
емии да имама нещо средно между вълк и кученце мого е сладко и наиатина ме упокояжата а по вапроса за фразата: еми да в някои моменти да може да се каже
![]()
![]()
ха ха ха ххх
ха ххх![]()
"Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат." ....
Да имам си едно меченце. Всъщност си е цяло мечище,ама карай..
Подарък ми е от бившия и майка ми на шега го кръсти Иванчо- на него.
Тя постоянно ми се подиграваше,че не съм можела да се оттърва от Ивановци (половината рода носи това име) и затова реши да ме дразни-науспешно. Ами не обичам много да го гушкам,но понякога ми е по-добре да водя монолог с него,отколкото да слушам безполезни приятелски съвети. Откакто ми го подариха,май не съм споделяла с приятели.![]()
ПС: Като скъсахме с Ванката се наложи майка да го крие,че щеше да му се случи случка...![]()
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Дамз,имам си едно зайче.Подарък ми е от чичо докато съм била бебе и по-късно съм си го кръстила Бъни =) 0.о Когато ми е кофти понякога си го гушкам и наистина има ефект![]()
I az si imam no moeto e jivi4ko kotence i vinagi kogato mi e tyjno to idva i se sgu6va na kulbence do men i makar da ne moje da mi otgovori kogato mu govorq i kato me pogledne razbiram 4e me razbira i pone muni4ko mi olekva moje da me smetnete za luda no e taka
ami imam edno ogromno plu6eno ku4ence-4ym4o i mn si go obi4amПървоначално написано от v!k!tYyY
sam nego si gu6kam we4er
i dosta uspokoqwa6to mi deistva
i naistina ponqkoga imame smao tqh...
v!k!tYyY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
v!k!tYyY v!k!tYyY v!k!tYyY
КВВООООООООО ПРАВИ КРИСТИЯН НА АВАтАРА ТИ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА САМО ?!?!?!?!
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
Що не може ли ? ! ?Първоначално написано от Анонимко
Вие на хероин ли сте бе?
lelelel taq tema e kato za mene.....obojavam pliu6eni igra4ki,staqta mi e dosta pretapkana s tqh kadeto i da se obarne6 im apliu6ki ot gasenici i mravki do slon4eta,slan4ica i taka natataka,vsqkakvi imam,nz ako tragna da se iznasqm kolko li vreme 6te mi otneme da gi sabera.....ta za liubimi...xmmm...az si4kite si gi obi4am,oba44e po-specialno 3 me4eta,1 sinio slon4e i 1 ogromno ku4e....mn qsny 4e uspokoqvat kato mi e tajno mi popivat salzite.....
Na 17 sum a o6te edna zavidna 4ast ot staqtami e pulna stqh.....Mn gi obi4aaaaaaammmmmmA kogatoi mi e tujno si gu6vam nqkoq, koqto mi e ot blizuk 4ovek...i mai mi stava o6te po tujno 6tot po dobre bi mi bilo 4ovlka da e do men
![]()
Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
![]()
АМИ НЕ КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЧЕ АЗ И ТОЙ ХОДИМЕЕЕЕЕЕЕЕ .................................................. .................................................. .................................................. ...............
MI AZ NIAMAMama predi haresvah edno jirafche .
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Уахахахахахааааа!
Ах тия сапунени сериали!
Ем така вики,махни го тоя от аватара си и си сложи плюшена играчка,нали ги обичаше?![]()