.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84
    Имам си плюшено бяло меченце подарък е от приятеля ми и от няколко дни насам всяка вечер си спя с него защото той е на екскурзия в Гърция и се поуспокоявам малко с мечето аа и си няма име просто Мечо
    Every second Chance begins with the firts step!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    ami az si imam edno plu6eno zai4e mnogo sladko i edno plu6eno cvete podaruk ot edna fr koqto e v avstriq i si gi 4u6kam makar i rqdko navqvat mi spomeni a ina4e mnogo se kefa na me4eta
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Аз пък си имам плюшено еленче Подарък ми е от мъжа за Коледа и оттогава насам всяка вечер, когато съм вкъщи спя с него
    Казва се Елмо

Град
    world of DRUM n BASS
    Гушкам сестра ми ама не и брат ми...е то става без да се разбере......Ама сестра ми си я гушкам

Много обичам плюшени играчки.В моята стая имам няколко но най обичам едно меченце дет ми е подарък за Коледа..То е такова голямо и мекичко ...Няма си име..просто меченцету ми...
    Ми на мене кат ми е гадно и няма кой да гушна го гушкам него и се успокоявам в повечето случаи.......
    just a kid۵

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dance_with_devil_
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Само да се похваля... Тва на аватарчето ми е Плюшкооо... Много го обичам...
    АууУуУ Плюшкото ти е много сладъъЪК!!!! Сега ако ми кажеш , че си фенка на офчици,направо много ще те уважавам
    аз много обичам всякакви видове Овчици (без живи ) и най вече Ухилени и Плюшени вече си имам цяло стадо
    Мдам... И аз събирам...
    Вие на хероин ли сте бе?

Имам двечки големи ама тях не си ги гушкам по-скоро играчката, която ми е от гаджето си гушкам ама много рядко и не мисля, че би заместила 1прегръдка като съм била по-малка може би
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Ето даже картинката със твоята фраза..

таа, по темата.. на мен честичко ми се случват гадни неща и честичко не съм мн мн в настроение и затова и аз си имам едно мечо, което синяма име, ама пък е мекичко и понякога ме успокоява, макар че е много по-добре да гушнеш някой близък приятел, макар че аз лично понякога разбирам, че такива просто няма.. или пък хора, които не си очаквал, са ти се притекли на помощ, а най-близките.. са те разочеровали.. ама шанс.. мн се отклоних.. но да, както казах и др.. мечето не може да говори и да те прегърне, но поне те изслушва.. а ако това не помогне има и др начини за изливанена мъката.. колкото и смешно да прозвучи, аз понякога дори си пиша в дневник, това, което ме мъчи и така си изливам мъката, все едно съм споделила с някого.. и ми олеква.. ае нз.. мечето е готинкоо и мекичко И все пак най-добре е да не се налага да го гушкаме от тъга, а просто да сем щастливи, ама з жалост не винаги това е възможно..

Град
    на плажа =)
    imam edno supersladko i supermeko zai4e kazva se Къдяа frendkite mi go podariha za rojdenniq den ... ( te mu i izmisliha imeto ) super mnogo si go obi4am i vinagi spq redom s nego na legloto.. kogato si go gu6na si mislq za mom4eto koeto lofkam

Град
    софиа
    емии да имама нещо средно между вълк и кученце мого е сладко и наиатина ме упокояжата а по вапроса за фразата: еми да в някои моменти да може да се каже

ха ха ха ххх

ха ххх
    "Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат." ....

Да имам си едно меченце. Всъщност си е цяло мечище,ама карай..
    Подарък ми е от бившия и майка ми на шега го кръсти Иванчо- на него.
    Тя постоянно ми се подиграваше,че не съм можела да се оттърва от Ивановци (половината рода носи това име) и затова реши да ме дразни-науспешно. Ами не обичам много да го гушкам,но понякога ми е по-добре да водя монолог с него,отколкото да слушам безполезни приятелски съвети. Откакто ми го подариха,май не съм споделяла с приятели.
    ПС: Като скъсахме с Ванката се наложи майка да го крие,че щеше да му се случи случка...
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Дамз,имам си едно зайче.Подарък ми е от чичо докато съм била бебе и по-късно съм си го кръстила Бъни =) 0.о Когато ми е кофти понякога си го гушкам и наистина има ефект

Guest
    I az si imam no moeto e jivi4ko kotence i vinagi kogato mi e tyjno to idva i se sgu6va na kulbence do men i makar da ne moje da mi otgovori kogato mu govorq i kato me pogledne razbiram 4e me razbira i pone muni4ko mi olekva moje da me smetnete za luda no e taka

Да имам две плюшени играчки,много сладки...Едната е едно миниатюрно слонче,което върви GSM-a и не ходя никъде без него(следователно и без телефона)казва се Фифи Перото ,другата играчка е едно много голямо куче,на което брат ми (на 5 години) измисли името Бетовен... =))))

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Момичета,изгубих си мечето... Може ли да го заместите
    Ами не умирам от желание.щото Cherinka ще ме убие...

Град
    Сф

Re: Вашият плюшко... :)

Имате ли плюшена играчка, която прегръщате, когато сте тъжни? Някак си да ви успокоява...
    Има ли си име въпросната играчка и какво е то?
    Смятате ли че фразата по горе "... някога те са единственото нещо, което имаме..." е поне малко вярна...
    ami imam edno ogromno plu6eno ku4ence-4ym4o i mn si go obi4am sam nego si gu6kam we4er i dosta uspokoqwa6to mi deistva
    i naistina ponqkoga imame smao tqh...

Guest
    v!k!tYyY

v!k!tYyY v!k!tYyY v!k!tYyY

КВВООООООООО ПРАВИ КРИСТИЯН НА АВАтАРА ТИ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА САМО ?!?!?!?!

nomeredno.eu
    Guest

http://nomeredno.eu -истинските цени на марковата парфюмерия

Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    ммммм.. мечууууууууууу . Попринцип не обичам плюшени играчки, но моят мечу Много си го обичкам.КАзва се Тести (тестислава) Вода си го на училище, гушкам си го и най-хубавото е че не може да говори и вечно си ме слуша
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    v!k!tYyY

Що не може ли ? ! ?
    Вие на хероин ли сте бе?

Фен
    Град
    сф
    lelelel taq tema e kato za mene.....obojavam pliu6eni igra4ki,staqta mi e dosta pretapkana s tqh kadeto i da se obarne6 im apliu6ki ot gasenici i mravki do slon4eta,slan4ica i taka natataka,vsqkakvi imam,nz ako tragna da se iznasqm kolko li vreme 6te mi otneme da gi sabera.....ta za liubimi...xmmm...az si4kite si gi obi4am,oba44e po-specialno 3 me4eta,1 sinio slon4e i 1 ogromno ku4e....mn qsny 4e uspokoqvat kato mi e tajno mi popivat salzite .....

^^puh4e^^
    Guest
    Na 17 sum a o6te edna zavidna 4ast ot staqtami e pulna stqh.....Mn gi obi4aaaaaaammmmmm A kogatoi mi e tujno si gu6vam nqkoq, koqto mi e ot blizuk 4ovek...i mai mi stava o6te po tujno 6tot po dobre bi mi bilo 4ovlka da e do men

Guest
    v!k!tYyY

Що не може ли ? ! ?

АМИ НЕ КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЧЕ АЗ И ТОЙ ХОДИМЕЕЕЕЕЕЕЕ .................................................. .................................................. .................................................. ...............

IZ
    Guest
    MI AZ NIAMAM ama predi haresvah edno jirafche .

Повече от фен
    Град
    Варна
    v!k!tYyY

Що не може ли ? ! ?

АМИ НЕ КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЧЕ АЗ И ТОЙ ХОДИМЕЕЕЕЕЕЕЕ .................................................. .................................................. .................................................. ...............
    Уахахахахахааааа!

Ах тия сапунени сериали!

Ем така вики,махни го тоя от аватара си и си сложи плюшена играчка,нали ги обичаше?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си