- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашият плюшко... :)
Ахехаехахеахехехехехахаха хахехехахехПървоначално написано от Nassgerrack
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Те такова нещо напраоооо, ахахах не моа се спра бе, помоооооощ![]()
Кхмм, кхмм по темата :
Ето го моя Пух:
![]()
и аз имам две плюшени играчки едното е кученце и се казва Чочо а другата е мече и се казва Мечо и наистина когато съм сама или ми е тъжно си ги гушкам и ми става много по-добре![]()
аз пък имам боксов чувал
ами да имам си едно много пухкаво меченце което баща ми ми донесе от германия и много обичам да си го гушкам
не че съм някое бебе ами просто действа релаксиращо
а колкото до фразата,винаги имаме кого да гушнем освен мече!
az su6to imam dve i dvete sa mi podarak ot priqtelq mi s ednoto spq vinagi kogato toi ne e pri men a drugoto gu6kam samo kogato pla4a za6toto e mnogo golqmo............kogato gi gu6kam si mislq za nego ...6tot toi mi gi e podaril![]()
mda imam..edno golqmo mishle...ama kogato e stanalo neshto s avera mi.. NISHTO NE MOJE DA ME USPOKOI..osven toi ..
![]()
imam si dve plu6eni igra4ki i bez tqx ne hoda nikade ovcata-doli i me4eto-tubihubavoto na plu6enite igra4ki e 4e te izslu6vat do krai i ne te prekasvat!
![]()
М-м-м не, не си гушкам плюшените играчки. Просто не си падам по такива изпълнения.Иначе в къщи си имам 3... Попай Моряка, Мечо Пух и Йори!!!Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
![]()
![]()
Ами нз кво да ти кажа... Може да го попиташ...Първоначално написано от Анонимко
Ама... Що се учудваш... ? Все едно не го познаваш...
Сри ако съм те накарала да се чувстваш кофти... Ама при мен е същото...
П.П. Нека на флуудим темата... Ако искаш да се свържеш с мен.. .Скайпът ми е : taranee_12![]()
Вие на хероин ли сте бе?
mmmm Plushki -mnogo, ama ne uspqvat da mi pomognat kogato sum tajnaInache im se mnogo radvam
Osobeno ako sa podareni ot nqkoe gadje....
мноу си обичкам плюшките и си имам много,но наи си обичам едно хубаво заиче{подаръче от мое любими фр-че},което определено ми помага когато съм в кофти настроение.А иначе си имам плюшка и за моментите в които сам яростна,за да има на кои да си изкарам яда![]()
az sam roza sas bodli
pipne6 li me
6TE BOLI!!!
Плюшетата(така им викам нз защо)винги са ми от полза..много обичам да си ги гушкам...вярно,че те няма да ме гушнат,но все пак...понякога си спомням разни моменти,изживявания...хубав о чувство е![]()
Da,imam takava igra4ka,edno mn sladko me4e![]()
da,kazva se Monako,za6toto e ot Monako![]()
Ami moje bi e donqkude vqrno,no tova e neoptimisti4nata strana na ne6tata...![]()
Ми да имам плюшки, в нашта стая със сестра ми и фраш от тях,навсякаде са!!! Даже на кревата ми има няколко сред които една която като я натиснеш почва "Обичам те..." и понякога като заспивам без да искам я натискам и се разбудя![]()
Даже и талисмана ме и плюшка,смръф ключодържател от тези по-голямите,казва се Смръвчо и от 2 клас до сега ми виси на раницата (уж ми носи касмет,но наистина щом имоме тест и си го слагам на чина)
И аз имам такъв мечо
Но страмното е,че когато ми е тъжно не гушкам някай плюшко,а възглавницата ми!!!Първоначално написано от BAYO
Да,имам си две любими-едно ме4енце и едно лъв4е.Като ми е тъжно наистина много ми помагат.Съ6то така и дома6ния ми любимец.
The really great person is the person who makes everybody feel great!
Ne obi4am plu6enite igra4ki poprincip.Imam nqkolko v nas -podaruci za praznici,no ne gi gu6kam,nito kogato mi e veselo,nito kogato mi e tujno.Imam nqkakvo surce,deto kazva obi4am te tooolkova mnogo,podaruk ot priqtelqt mi za sveti valentin,nego puskam ot vreme na vreme kato nqma kakvo da pravq.Ina4e si se gu6kam s kotaraka-mnogo po-sladuk e ot oniq ligavi igra4ki
az si imam edin golqqqm mecho (ot moq priqtel) i kogato mi e tajno go gushkam dori ponqkoga da ne mi e tajno pak
nqma si ime prosto mu vikam mechy :P imam i dosta drygi igrachki,no tozi mecho e nai-golemiq ot vsichkite i nai-mnogo mu se radvam
obicham pliusheni igrachki
![]()
Като няма кога да гушкаш,гушкаш плюшени играчки.Те са мекички,сладички и успокояват.Аз си имам две-куче и мече.Кучето се казва Шарпи,а мечето-МечоАма също обичам да си играя с морското ми свинче Кики.Понякога му говоря и мн се разбираме(по животински)
![]()
![]()
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Първоначално написано от Анонимко
awe viki ne be6e li toia tvoi we of mnogo oburkano i ne kaza kak se kazva ama ve4e znam axaxaxax
gotin e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имам да казва се Дундо и ми го подариха миналата година март месец за рождения ми ден от тогава всяка вечер си го гушкам и ме успокояваПървоначално написано от v!k!tYyY
![]()
Kolkoto pove4e-tolkova pove4e
Хаха и кой казва че не е мой...Първоначално написано от kindergarden
Той е мой ама не само... Кво да ти кажа.. Любов...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
imam sigurno nad 120 pliusheni igrachki u ns v moqta stane e ludnica samo igrachki.. koi golemi koi malki.. i ponqkoga naistina kogato ne mi e dobre si pregrashtam moito zai4i edno golqmo meko i sladko zai4e.. koeto mi beshe podarak ot mn skap 4ovek i naistina mnogo pomaga..... :P
a az ni6to ne razbrax mn oburkano ei golemi intrigi axaxaxПървоначално написано от v!k!tYyY
![]()
![]()
![]()
![]()
когато ми е тъжно си гушкам едно кученце което ми е от приятеля, или прасенцето от мамапомага !