- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не знам какво да направя
Здравейте, дълго си мислих къде да сложа темата и накрая реших ,че до голяма степен на любовта дължа причината да се чувствам така.
Аз съм на 18 години, имам приятели, уча в готино даскало, имала съм гаджета(в момента-не), но сега сякаш разбирам ,че нямам нищо. Не се чувствам добре в кожата си. Има едно момче, в което съм влюбена,преди и той ме харесваше, а за сега само мога да твърдя че изпитва известни симпатии към мен, но дали е влюбен, не знам. Работата е там ,че двамата се наранихме много, без да имаме връзка ,но сякаш се рабираме само с поглед, сякаш в него виждам своето отражение. 4увствам 4е има не6то недовършено до край м/у нас. А скоро завършваме и няма да се виждаме 4есто-гадно ми е за това.
С баща ми не се разбираме-аз не го обичам. Той все се кара, крещи и заради него не мога да се отпусна сред компания, винаги полагам неимуверни усилия за това. Примерът,който тои ми дава ме кара да мисля 4е е по-добре да съм сама отколкото с човек,като него.
и в крайна сметка, нещата винаги са били така, до сега ни ми пука6е, но в мен се породи желанието за промяна и осъзнах 4е не мога и не искам пове4е така.
Понякога си мечтая да съм другаде и не знам какво да правя за да се почувствам добре.
Щом си готова за промяна, няма какво да се чудиш, давай. Време е за следващата стъпка!![]()
На същото мнение съм!Не се колебай,направи това,което ще ти донесе щастие-а ти най-добре энаеш какво е то...!Първоначално написано от BAYO
[size=7][b][u]fosse cos
Не обичаш баща си ли?Ами според мен просто трябва да си положително настроена,че ще ти се случи нещо хубаво с тази връзка!
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
И аз съм като тебе на моменти ми се иска баща ми да не съществува!!!!Но съм напълно съгласна с BAYO
E пък кво? То и аз с бащата не се тачим , ма така по - хубу за мене, не ми се бърка в работите .Първоначално написано от malkoto_sladur4e
И си държа на мнението, че ако искаш да бъдеш щастлива и знаеш как и какво да направиш ... Направи го, няма да съжаляваш даже и за миг.
човек винаги рано или късно стига до извода, че не се чувства добре в кожата си и има неща, които иска да промени. не се плаши от тези чувства, а карай смело напред и се радвай на резултатите![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Това, че баща ти постоянно ти се кара за нещо не означава, че не те обича. Може да не знае по какъв друг начин да покаже чувствата си. Опитай да разговаряш с него повече и то спокойно, така че да можете да изгладите различията. А колкото до момчето-не оставяй нещата така. Ако мислиш че чувствата ви са взаимни може поне по едно телефонче да си размените, така че да можете да се срещате и лятото.![]()
""но сега сякаш разбирам ,че нямам нищо. Не се чувствам добре в кожата си. Има едно момче, в което съм влюбена,преди и той ме харесваше, а за сега само мога да твърдя че изпитва известни симпатии към мен, но дали е влюбен, не знам. Работата е там ,че двамата се наранихме много, без да имаме връзка ,но сякаш се рабираме само с поглед, сякаш в него виждам своето отражение. 4увствам 4е има не6то недовършено до край м/у нас. ""
mila vsi4ko tova mi e mnogo poznato....po4ti su6toto se sly4i i s men i sega i az neznam kakvo da pravq...za6toto az mnogo iskam da sum s edno mom4e,no vsi4ki mi kazvat 4 ne me zaslyjava 4e toi ne moje da e samo s edna i az 6te sujalqvam sled tova...no az ne smqtam taka za6toto kato e s men i mnogo sme govorili i sega yse6tam 4e i dvamata iskame da sme zaedno...no vsqka6 ne6to me spira suvestta mi kazva 4e ne trqbva da sum s nego,za6toto pak 6te se naranqvame vzaimno,no surceto mi iska da e s nego... i sum mnogo oburkana...
no 6te ti kaja - vinagi pravi tova koeto ti kazva surceto(ne ymut !!) za6toto taka 6te si nai-6tastliva ... i ne sly6ai drygite kakvo govorqt...vajnoto e ti kakvo iska6
![]()