""но сега сякаш разбирам ,че нямам нищо. Не се чувствам добре в кожата си. Има едно момче, в което съм влюбена,преди и той ме харесваше, а за сега само мога да твърдя че изпитва известни симпатии към мен, но дали е влюбен, не знам. Работата е там ,че двамата се наранихме много, без да имаме връзка ,но сякаш се рабираме само с поглед, сякаш в него виждам своето отражение. 4увствам 4е има не6то недовършено до край м/у нас. ""

mila vsi4ko tova mi e mnogo poznato....po4ti su6toto se sly4i i s men i sega i az neznam kakvo da pravq...za6toto az mnogo iskam da sum s edno mom4e,no vsi4ki mi kazvat 4 ne me zaslyjava 4e toi ne moje da e samo s edna i az 6te sujalqvam sled tova...no az ne smqtam taka za6toto kato e s men i mnogo sme govorili i sega yse6tam 4e i dvamata iskame da sme zaedno...no vsqka6 ne6to me spira suvestta mi kazva 4e ne trqbva da sum s nego,za6toto pak 6te se naranqvame vzaimno,no surceto mi iska da e s nego... i sum mnogo oburkana...

no 6te ti kaja - vinagi pravi tova koeto ti kazva surceto(ne ymut !!) za6toto taka 6te si nai-6tastliva ... i ne sly6ai drygite kakvo govorqt...vajnoto e ti kakvo iska6