- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да рискувам ли?
Значи харесвам си едно момче,и той май също си ме е харесал.Не съм казвала на никой за това,но като сме го коментирали този въпросния са ми казвали,че не му пука мн мн и че му е само за секса.И за това сега се чудя да рискувам ли да се забия с него..защото ме е страх,че може да ме зареже ?![]()
Не го прави. Ще те наебе и ще те заебе. Просто съвет.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
преди да си опознал даден човек никога не можеш да бъдеш напълно сигурен в това какво би направил в даден момент и какво не. пък и човек се учи от грешките си, нали знаеш?! без опита в този живот ние ще останем завинаги деца, а децата искат или не трябва да порастват!
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Опознай го добре и сама прецели дали "ще те наебе и заебе"
Вие с въпросното момче иэобщо поэнавате ли се???
Попринцип може да тръгнеш с него ,но да не спиш с него!Пойэчакай да видиш дали много ще напира!Не му пускай и току виж те эареже....така ще раэбереш що эа стока е!Но все пак кажи какви са отношенията ви?
[size=7][b][u]fosse cos
Напълно съгласна съм!Първоначално написано от SladkataVoleybolistka
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Presley`n`Sum да познаваме се... той се държи мн добре..нали ви казвам харесал ме е и той,може скоро да се забием,но се притеснявам за тфа което съм чувала от много хора и то без да им казавам че го харесвам,а просто са ми казвали!
Ето това е прекрасен отговор... Наитина много ми хареса това написаното... =D>Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
ПП: относно проблема на авторката на темата - не можеш да знаеш какво му се върти в главата на момчето... Ако искаш да знаеш просто го попитай... Не се опитвай да гадаеш... защото съм убедена, че не можеш...
ПП 2: Нищо лошо не влагам в отговора си... : )
Моя е същиятПървоначално написано от D M X
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Наистина няма как да знаеш какво му е в главата.По-добре излезте, тръгнете евентуално.Не е задължително да правите веднага секс, за да го изпиташ и да видиш дали слуховете са основателни.
zdraveite na vsi4ki az poneje vidqh 4e tuka pi6ete samo za problemi ami ako naprimer si se hvanala s edno mom4e oba4e sled dva dni razbere6 4e ne go haresva6 tolkova mnogo kolkoto si si mislela.oba4e i druk pat ti se e slu4valo i neiska6 da te pomislqt za gadna i zatva ne go zarqzva6 kak da naprai6 taka 4e toi de te zareje kato smetnem 4e toi ima malak defekt debel e'
![]()
![]()