Значи имам гадже,с което сме късали точно 2 пъти... 1-вия път аз го заразях заради друго момче,но след 2 дена осъзнах,че го обичам и се събрахме. Вторият път той скъса с мен,защото баща му му беше забранил да е с мен. Беше му казал,че ще го вкарат в ТВУ,заради голямата разлика в годините и там подобни глупости. Това стана точно на 8-ми март. Оттогава аз много се промених. И като външен и станах по затворена в себе си. Всички ми повтаряха,че той е измислил баща си само като оправдание,но аз тайно се надявах да не е така. Той започна да прави опити да се съберем,но аз вече не исках да чуя никого,а и ми беше ужасно гадно и му казах,че не искам да си има пак проблеми с баща си заради мен. И наистина беше така. Но аз не можах да издържа... И се събрахме. Можем да излизаме много рядко и то само вечер,за да не ни види някой (в малък град сме и всичко се разбира). Преди известно време гаджето ми ми каза,че ще заминава на морето да работи. Завършва на 30 юни и на 31 заминава... Аз се разплаках и дори го ударих... Той каза,че не е сигурно още,но след седмица,каза че вече наистина е сигурно. Той е 1-вият човек,който обичам истински. Знам,че като замине за цялото лято и после се върне ще е друг човек. Той е по-различен от всички момчета. Но знам,че всичко свършва... Не сме се виждали от оня момент,когато той ми каза,че заминаването му е окончателно.
Между временно се появи друго момче. Това момче е с 2 години по-голямо от сегашното ми гадже. Към това момче изпитвам някакви симпатии. Разбрах,че и то има такива към мен. Обаче още по-голямата възрастова разлика... Ме кара да знам,че нищо няма да стане. И все пак аз не съм се чувствала така от много време. Много рядко някое момче ме заинтересува,а ако ще е така,значи трябва да го познавам много добре... Чудя се дали да зарежа хорското мнение и да видя дали нещо може да се случи с него или просто да си затворя очите и да изчакам всичко да мине... Няма да ми е за 1-ви път.

P.S. Темата е сериозна... Само да поясня - аз съм на 12 (да,малка съм,но това не ме прави по-глупава от някои 14-15 годишни разлигавени пикли),сегашното ми гадже е на 17...