- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mislim za deca..OMG!
Normalno li e spored vas, s gadjeto mi da mislim i dvamta za deca!
A az sum na 17, a toi na 19....s vsi4ki gadjeta s koito sum bila do sega , snikoi dori ne sme spomenavali tazi tema -DECA! A sega kato se razhojdame hvanati za ri4i4ka iz magazinite, i gledame bebe6ki dre6ki...sqkash si predstavqme nashite deca...chustvam se mnogo gotino,kogato sum s nego i govorim za "nashite badeshti deca" Ne moga da se poznaq, az da mislq za deca, ta az dori ne gi ponqsah!
I nai strannoto , mislim i dvamata i mechtaem edin den , da si imame nashi deca....oo Boje sigurno ste pomislite,4e sme LUdi! No vse pak se pitam, normalno li e? Na nashata vazrast horata mislqt samo za seX i kuponi...ne 4e nie ne mislim za tova...zarajda se nqkakvo mnogo neobiknoveno chustvo v men..Sluchvalo li vi se e na vas takova neshto?
Ne ste Ludi! Naprotiv, tova pokazva kolko mnogo se obichate, a i za mom4e na tezi godini da misli za deca, naistina zna4i neshto...Bebitata ne sa lo6o ne6to,, decata sa radost,otgovornost...no za temata- Tova e prekrasno! Pojelavam Vi vse taka da se obichate i edin den da badete naistina rodeteli...![]()
Защо да сте луди. Няма нищо лошо в това да мислите за деца, само че ви е още раничко. Ние с моя приятел също мислим за деца.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ако правите секс докато правите любов е нормално да мислите за деца, защото това ВЕ4Е е една от възможните вероятности в живота ви,
още пове4е, 4е това е единственото потенциално ве4но нещо, което е възможно да се роди от една любов-
нари4а се репродукция, и макар, 4е на тази възраст е твърде рано да го осъществите , то никак не е рано да по4нете да се подготвяте за тази идея.
Не ст елуди..яко е...само дето по добре не бързаите още)
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
Не, просто се обичате.
Нормално е да мислите за деца, явно мечтаете за съвместен живот заедно и за в бъдеще. В това няма нищо лошо. Това, че искате дете, не значи, че тая година ще го правите, значи, че просто се чувствате свързани. Хубаво е това. Няма нищо ненормално.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Е не сте луди.Нормално е ако много се обичате и връзката ви е стабилна....Но е раничко според мене..Поне за теб е рано![]()
just a kid۵
Точно така,подкрепям!Първоначално написано от Aleandra
Сега се забавлявайте и се радвайте на безгрижния ви живот!
![]()
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Ние с приятеля ми сме на 18 (аз скоро ги правя) и мислим за деца,защото се обичаме и искаме бъдещето ни да е общо. Мн е сладко
П.С
А имай в предвид че до преди година и нещо мисълта за деца,цялостно ме отвъщаваше
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Супееер!![]()
![]()
МН яко!Абе ей аз съм на 13 и си мечтая за деня в който ще имам деца (не сега ест
)..така че ти на 17,той на 19...съвсем нормално да говорите по темата!
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Не сте луди,това е нормално!Ако ви е хубаво эаедно и си се обичкате няма лошо да си правите планове эа бъдещето и да мислите эа бебоци!Обаче все пак още ви е раничко!Вие си мислете,ама в джобчето винаги носете по 1-2 капута
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
И аз с приятеля ми си говорим за децица и ни става мног хубавкокато си представяме как един ден 6те си имаме и някакфи такива! Не е ненормално! Аз съм на 19, той на 20!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Вълнуващо е, нали ?Първоначално написано от Анонимко
Бившият ми говореше за брак и деца и накрая...общо-взето се оказа, че е било заради секса. Замислете се над това.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
gledaite 6tarkela da ne vi izprevariina4e i az si mislq za deca(ponqkoga)vapreki 4e sam na 15
Спокойно, просто и двамата сте лудо влюбени и това е супер сладкоИ ние с моя понякога така си говорим уж на шега и т.н за деца
Даже веднъж и за имена спорехме, че имахме различни мнения, но, за да сме доволни и двамата, решихме да има и трето дете
![]()
Не е лудост, просто явно наистина се обичате
Мислете за деца, но не ги правете още :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ам че ко бе? Няма лошо. То и ние с гаджето мн. често си говорим, как ш' си имаме някой ден един бебешок :Д Даже се караме дали да е момиче или момче. Верно, рано е, ама живота кратък, купона вечен![]()
EEEE ostanali sa oshte mladi hora ,koito da mislqt za deca.... =D> =D> =D> =D>
Напълно нормално е. От това може да се направи извод, че се обичате, държите един на друг и виждате връзката си все така силна години напред. А относно това, че преди си мразела децата.. ами до някаква степен може да не си оценявала какво е да си имаш дете и въобще да не си си правила труда да погледнеш на въпроса от правилната страна. Е, то естествено на вашата възраст е много рано да имате деца, но няма нищо лошо да си говорите, как един ден ще имате. А и дано да имате. ;)
И според мен това е нормално.Подкрепям горните мнения.
И ние от време на време се замисляме над това, обаче напълно осъзнавам, че това най-вероятно няма да се случи, а и ни е доста рано!На по 17 сме.
Така че..говорете и наистина ще е хубаво, ако имате общо бъдеще заедно .И аз се надявам на това за нас.![]()
Говорим си за деца разбира се, говорим и за това, че аз до 3 години е препоръчително да родя по здравословни причини. Но дали правим планове или опити-н. И не защото сме прекалено млади, а защото не можем да предложим нищо на 1 бебче на този етап. Искам да имам деца, когато могада ги гледам добре без да ги лишавам от нищо.
На 17 обаче аз мислех, че ще имам дете, но не и мъж до себе си. Много исках дете, но по принцип, а не от някой конкретен. не знам вярно ли е, че жените се влюбват в тези, които стават за бащи според тх. Истината е, че просто усещам, че моето момче би бил прекрасен маща. Има нещо мио и нежно и много обичливо в него. само, че децата ще почакат. Искаме да се наживеем.
май сме на едно мнениеПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии