.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: iznevqra

Guest

iznevqra

kakvo bihte napravili ako gagjeto s koeto ste ot mnooogo vreme zaedno vi izneveri i vi kaje... pri polojenie che nqma nikykyv nachin da razberete ot drugi hora i syjalqva che go e napravil .. bihte li ostanali s nego ili ne pri polojenie che mnogo go obichate..

Град
    Своге
    Попринцип аз изневяра не бих простила...Но това,което ти каза е,че той си признава и съжелява...Хмм...Ако го обичаш,прости му!
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Голям фен
    Град
    София

Re: iznevqra

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kakvo bihte napravili ako gagjeto s koeto ste ot mnooogo vreme zaedno vi izneveri i vi kaje... pri polojenie che nqma nikykyv nachin da razberete ot drugi hora i syjalqva che go e napravil .. bihte li ostanali s nego ili ne pri polojenie che mnogo go obichate..
    не знам...

наистина...

не зная в какво настроение ще бъда
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен Аватара на Barbie
    Бих простила. Не смятам, че е разумно, защото имам изключително отрицателно отношение към изневярата. Но също така се познавам и знам добре, че бих простила...но връзката никога няма да бъде същата (изобщо - опростена или не, изневярата е началото на края).

Ако си сигурна че те обича и че съжалява остани с него,но според мен ако те е обичал да ти не е изневерил аз лично не мисля че бих простила ... но ти си знаеш Хайде успех
    Every second Chance begins with the firts step!

Мега фен
    Град
    София
    Ами аэ бех остана с него!!!Все пак сам си е приэнал,това оэначава че не иска да те лъжи...прости му!!!
    [size=7][b][u]fosse cos

С моя приятел беше същото ... ,но и аз не му останах длъжна и сега вече сме 5 мес заедно и се разбираме.И дано да е така ... за това ,че прости му .. сигурно след това ще се получи ..
    Знам ..някой ден ще видиш било е истина, но път към мен и да искаш няма да има ...

Не бих му простила. Лесно е да изневери и след това да каже "Съжалявам". Това всеки го може. За мен изневярата е предатество и началото на края на една връзка.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    mersi za otgovorite.. mnogo sym obyrkana i uhh prevyrtqvam ot nqkolko dena ot kakto mi kaza sym kato bolna toi postoqnno mi kazva che me obicha i neshtoto koeto mi kaza togava "ne vqrvah che nqkoga shte go kaja no prostavash li mi..." i mnogo me obyrka zashtoto toi e ot horata koito zaradi gordostta si ne si priznavat greshkite, no tozi pyt q prizna.. kolkoto poveche se zamislqm tolkova poveche se otdalechavam ot nego.. no ne moga da si predstavq jivota bez nego .. vypreki che i sega ne sme zaedno (ne jiveem v edin grad) shte se vidim sled 12 dena i izobshto ne znam kak shte go podledna .. daide syvetche..

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    ако сам ми каже, значи съжалява. а щом веднъж се е покаял значи е човек, който се учи от грешките си. аз бих му дала втори шанс. то винаги човек трябва да си има едно на ум, че втори шанс се дава, трети - не
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Супер фен
    Аз много обичам моето момче...просто до болка!Но изневери ли ми ще го зарежа...няма да му го простя...няма да простя и на себе си,че съм го зарязала! И цял живот ще бъда нещастна заради този случей и никога няма да го забравя! Но знам,че при нас няма да се стигне до тези неща!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на koalka
    Честно казано и аз не знам какво бих направила и как бих постъпила, но най-вероятно бих простила, въпреки че ме е предал.Но после нищо няма да е същото, факт.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ne!V mnogo temi sam obqsnqvala zashto i sega pak shte obqsnq.Iznevqrata e edin vid predatelstvo i za nego nqma proshka.Iznevqrata zna4i krai,pone za men.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Da.. bih prostila.. edna typa vecher e bil s druga jena.. i kakvo? Toi obicha men.. vryshta se i mi go kazva.. syjalqva dori (pri polojenie che moje dori da ne syjali za postypkata si) .. Smeshno e pri polojenie che tova e choveka s koito iskam da byda neistovo da ne ostana s nego.. Iznevqrata e neshto normalno hora... razberete go!

Град
    sofia
    6tom ti kazva zna4i se 4uvstwa mn guzno ot svoeto podeanie towa ot edna strana mojebi ozna4ava 4e naistina mn te obi4a no ot druga 4e ve4e po4va i da se pozaglejda po drugi.Vav Vsi4ki slu4ai ako naistina mn go obi4a6 mu dai o6te edin 6ans da pokaje pred teb 4e ti e vqren i ako se polu4i si prodaljete kakto si e bilo i predi
    Tu es un r

Дори да ми го каже сетила се е късно за мене, да е мислила когато е трябвало,но много зависи и от чувствата ми а и от нейните.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Guest
    Бих направила ВСИЧКО! Но стига да го заслужава и да е показал че ме обича!

Сега като се замисля май не бих му простила.Колкото и да съжалява няма да има смисъл, защото първо се мисли после се действа.Но мисля, че той много добре знае моето мнение и ако стане нещо не би ми казал, защото просто ще го одера жив хахах

На човека, който обичам бих простила всичко, но ще страдам адски много и най-вероятно няма да спирам да мисля за тва и да се чудя кога ли пак ще го направи, а също ще потърся вината в себе си..все пак в повечето случаи изневярата е поради липса на нещо във връзката тъй че, ако имам вина ще се поправя и ще се моля да не се случва вече
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Guest
    Или просто иска да се отърве от теб и затова ти го е казал това нещо.
    Сега ти трябва да го зарежеш, така неговите ръце са чисти. Хем ти е признал, хем ти си го отрязала. Всичко е точно. Ще обвиняваш себе си.

Пича е умен, патката си ти.

Цитирай Първоначално написано от super macka
    Попринцип аз изневяра не бих простила...Но това,което ти каза е,че той си признава и съжелява...Хмм...Ако го обичаш,прости му!
    potkrepqm otgovora ti
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Мега фен
    Град
    SF
    Няма да простя. Ще ми се иска, но няма да го направя.
    Това да изневериш и после да се извиняваш всеки го може. Въпросът е да не се стига до изневярата изобщо.
    За мен оби4аш ли някой, няма дори да можеш да се заглеждаш по други, камо ли да ги пожелаваш, а да не говорим наистина да спиш с тях и след това да продължаваш да твърдиш, 4е оби4аш по същия на4ин.
    Изневярата би убила всякакво доверие,което имам в приятеля си.
    Освен това направи ли го веднъж, винаги има възможността да го направи пак. Бих го подозирала непрекъснато. А в една връзка доверието е едно от най-важните неща. Ако то се загуби, ве4е нищо няма да е същото.

Робинята на Quench

Re: iznevqra

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ако ми го каже на момента и изложи свойте аргоменти както трябва аи съм сиг че ме обича и аз го обичам да бих..но ако премълчи и го прие не..просто ако се крие от мен това значи че той не ме обича че несъжелява за стореното и то ще се повтори..че не му е гузно..че просто....

Guest
    Може би бих простила...и знаеш ли защо...защото въпреки всичко си е признал!това означава много.Погледни реално-човек прави грешки,това е носпорим факт.Но колко хора дръзват да си признаят и да кажат"съжалявам"?...много малко!Естествено че връзката ще бъде различна..но само в началото,докато ти му простиш.Защото според мен,щом той ти е казал,значи иска да продължи напред с теб.Така че оттам-насетнее,зависи само от вас двамата дали ще направите така,че нещата да бъдат постарумо.Има шанс,не се предавай!Успех!

и аз не бих простила изневяра...колкото и да обичам човека до себе си ако ми изневери ще го оставя...
    ПоВяРвАй Ми,оБиЧ иМа,Но ТрЯбВа Да Я сЪзДаДеш.ЗаЩоТо ЧуЖдОтО сЪрЦе Ще ВзЕмЕш,кОгАтО сВоЕтО дАдЕш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си