.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: iznevqra

Град
    Сандански
    Ако не ми пука за нея я зарязвам. Ако ми пука за нея, ама не чак да я обичам, в смисъл да искам да съм с нея и да държа на нея, ще и проста. Ако съм яко хлътнал, ако я обичам, няма да и проста, защото знам аз какво съм и дал в тая врзка. Знам, че ще направя всичко за нея и ако това не и е достатъчно и пак е била с др. Тогава не е за мен !!!

Не знам в кфа фаза на лудост ш' ме набара, кат разбера... по принцип на нея бих и простил, макар и трудно, ама на оня дет се бута у чуждо ... ш' му чупа кофата!

avotorkata
    Guest
    uhh tyrsq vinata v sebe si .. no taka i ne izmislih nishto v posledno vreme vryzkata ni e na 6 ama kakvo da se pravi az mislq che e zaradi raztoqnieto i toi taka kazva .. inache nqma kakvo drugo da kuca.. ako stava vypros za sexa e strahoten nqma neshto da kuca ili neznam zashtoto vinagi sm si obqsnqvala che kogato edna vryzka ne vyrvi e vinoven sexa .. a v nashiq sluchai ne strahoten e no moje bi e tova che go pravim rqdko (vinagi kogato se vijdame i to v golqmo kolichestvo no vyprosa e che ne se vijdame chesto) .. e tova e ot men mersi za otogovorite chakam oshte

Еми във всяка връзка си има плюсове и минуси. Вашата не е изключение, но по-важното е как ще се справите с тия минуси. Аз лично съм с подобна връзка иии ... абе кфо да ти кажа, не са ни гладки отношенията а и няма как, то хората викат Далече от Очите - Далече от Сърцето, ма знае ли човек. Няма ли начин да се виждате по-често например?

moje bi bih prostila. nz glupavo zvu4i no ako nikoi dr ne znae a samo az bih zabravila. ina4e ako vs znaqt bih izglejdala jalka no taka e drugo. vij 6tom e kazal zna4i sujalqva i iska da opravi ne6tata. ako durji6 na nego zaslujava 6ans

Град
    В мечтите ти

Re: iznevqra

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kakvo bihte napravili ako gagjeto s koeto ste ot mnooogo vreme zaedno vi izneveri i vi kaje... pri polojenie che nqma nikykyv nachin da razberete ot drugi hora i syjalqva che go e napravil .. bihte li ostanali s nego ili ne pri polojenie che mnogo go obichate..
    Ами да си кажа честно 1 път съм изневерявала на сегашното ми гадже и след тва ми беше наистина адски гузно и му казах и той ми прости и все още сме си заедно. Но честно казано не знам аз как бих реагирала на неговото място.... Страшно много го обичам и за това предполагам, че бих му простила, но не знам дали ще мога да забравя за изневярата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си