.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Странно..дали съм лепнала нещо?

Значи от няколко дни имам някакви странни сърбежи отдолу (около клитора и от време на време на устните) и по бельото забелязвам съмнителен секрет.. Не съм правила секс ,девствена съм,спазвам си отлична хигиена,но дали съм лепнала нещо ,и от къде може да съм.. не съм правила нищо необичайно,просто изведнъж стана така..Сърбежите не са постоянно,а от време на време,но всеки ден ги има.Исках да кажа на майка ми,но ме е срам ,и при никакви положения няма да и кажа,а какво остава за генеколог

Ako sekreta ti mirishe nepriqtno i silno , ako zacapva mnogo belioto ti po dobre otidi na ginekolog . Infekciqta moje da se polu4i i ot dr neshta , bakterii i t.n

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Странно..дали съм лепнала нещо?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи от няколко дни имам някакви странни сърбежи отдолу (около клитора и от време на време на устните) и по бельото забелязвам съмнителен секрет.. Не съм правила секс ,девствена съм,спазвам си отлична хигиена,но дали съм лепнала нещо ,и от къде може да съм.. не съм правила нищо необичайно,просто изведнъж стана така..Сърбежите не са постоянно,а от време на време,но всеки ден ги има.Исках да кажа на майка ми,но ме е срам ,и при никакви положения няма да и кажа,а какво остава за генеколог
    а възрастта кой ще ни каже? мм??

ако ви заболи нещо толкова незначително като зъб - дали наистина ще споделяте с тук пописващите хлапета /предимно от женски пол/ или ще тичате до първия попаднал ви под ръка стоматолог - който ще ви избави от БОЛКАТА?

че нямате контакт с Майка си е тъжно. но преполагам у вас има и Татко и Батко и etc...

това, което описвате при положение че не сте имали полов контакт е студентски случай на т.н "гъбички" най-вероятно, чиято хипер активност е продуцирана от употребата на фармаколопгични препарати или / най-често!/ на "маркови" и "изпитани" от някоя приятелка козметични средства - сапунчета, гелчета, шампоанчета и какви ли не още мазила и боклуци

Guest
    На 14 съм.И не,не съм използвала нищо ново.Мия се с антибактериален сапун от долу,както винаги,просто какво казах изведнъж стана..

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    На 14 съм.И не,не съм използвала нищо ново.Мия се с антибактериален сапун от долу,както винаги,просто какво казах изведнъж стана..
    е не е за учудване.

антебактериалният сапун се ползва ВЕДНЪЖ НА МЕСЕЦ ИЛИ ДВА!!!

не два пути дневно!

иначе нарушава статуса на нормална физиологична флора - и резултата е налице!

Guest
    логи4но. Гъби4ки(все пак отиди на ДЕРМАТОлог)
    Нормално вув вагината има пробиоти4ни бактерии, които поддържат киселинно пе-ха и пазят от гъби4ки.

Guest
    Е тва не съм го знаела А дерматолога за кво ми е?

Guest
    На твоята възраст това нещо е често срещано явление.Препоръчвам ти да отидеш на гинеколог, защото няма как да ти дам полезен съвет оттук или лекарства.
    Няма от какво да се притесняваш, ще ти вземат цитонамазка и най-вероятно ще открият гъбички и ще ти изпишат процедури и хапче.
    Не си струва да търпиш тази гадост и постоянно да ти е влажно, моето момчиче.Проблемът си ще го решиш за точно 2 седмици.Иначе се получават усложнения и после трудно се лекуват.
    Сподели с майка си, какво срамно има.Това са нормални неща и на повечето на твоята възраст се случва.21 век сме от какво си притесняваш?!Обещай, че ще отидеш.После пиши резултати, 100% съм убедена, че ще си доволна от избора, че си отишла на гинеколог.Няма какво да чакаш, трябва диагноза и лекарства.
    Успех и напред!

Guest
    Ами срам ме е да се разкрача пред някакъв възрастен мъж. Или най-малкото мъж с 10 години по-голям от мен.

Град
    Pleven
    Така значи предното аз ти го написах, обаче не бях се регнала .
    Кой ти казва да отидеш при мъж?Ще отидеш при жена-гинеколог и ще си спокойна.Това са нормални неща.

Guest
    А какво ще рече цитонамазка? Извинявам се за некомпетентността си,но до сега не ми се е налагало да знам такива неща.

Град
    Pleven
    Ами цитонамазка ще рече, че ще ти вземе материал за лабораторно изследване.Нали знаеш клечките за уши ...е с такава подобна ще вземе от влагалището секрет за пробата.Няма да боли, нищо няма да усетиш, трябва да си спокойна и да кажеш на гинеколога, че си девствена за да съобрази и така...Кажи на гинеколога да не ти слага спекулум.(това е приспособление, което разширява влагалището, обаче за теб няма да са нужни толкова обстойни преглеждания, само ще ти вземат пробата с тези шпатулки, като клечка за уши
    http://medicalshop.atm-bg.eu/images/1%20(26).jpg и после в лабораторията да се установи какви коки са, т.е гъбички, бактерии.
    Вземи и мама с теб за другарче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си