.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    bobbb
    Guest

kak moje da sam tolkova tqsna

ne sam devstvena,t.e samo vednuj sam go pravila !!Probvah naskoro pak no sam mnogo tqsna,i priqtelqt mi sa6to go kaza,vlizat dva prusta i ve4e me boli,kato ne sam devstvena,da ne govorim ako se opita da mi go vkara.

като те опраят още няколко пъти ше се разширип

Craig David-Walking Away

Град
    BG SOFIA
    XAXaXaxxa emi da ti vkara bavno i slavno i she ti se raztvori i gotovo ako iskahs she ti pomogna

Супер фен Аватара на Barbie
    Това, че веднъж си го правила, нищо не значи. Мен особено в началото бая си ме болеше. С пръстче не е същото като със...пенис. Честно казано, не знам защо, но много по-вероятно е да ме заболи или най-малкото да ми стане дразнещо с пръсти, от колкото по време на самия акт. Пробвайте и все ще се получи, колкото и да си тесничка Само трябва да си изключително спокойна и възбудена и идеално навлажнена (може да ползвате лубрикант...)

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    az imam su6tiq problem..ei neiska da vleze i neiska priqtelqt mi po4va da se iznervq ve4e... s ni6to ne stava..i me boli zverski
    no exit

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Пробвай да се отпуснеш максимално и използвайте лубриканти

Град
    Ibiza
    Цитирай Първоначално написано от B1ZzY
    XAXaXaxxa emi da ti vkara bavno i slavno i she ti se raztvori i gotovo ako iskahs she ti pomogna
    ихаа за ръката ли ще я държиш
    момче съм бе!

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    probvahme sqkak bolkata e neponosima
    no exit

neka go butne bavno i slavno .. a pyt ti sha istarpish malko :P
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Цитирай Първоначално написано от InvaiDeR
    neka go butne bavno i slavno .. a pyt ti sha istarpish malko :P
    Ти на колко години си?Кат те гледам няколко поста се малоумни псувни пускаш и кат те гледам тука не са по-умни Путка през живота си не виждал и съвети дава

Мега фен Аватара на koalka
    Това е нормално.Аз след почти една година секс, в началото още усещам лека болка...така че...спокойно, това ще отмине.

emiii postepenno postepennoo
    PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !

Супер фен
    vlagali6teto e muskul tva 4e si go pravila vednaj ne ozna4ava 4e ve4e vsi4ko moje da vliza,trqbva da ima6 dosta opit(v smisal da go pravi6 po-4esto) za da se otpusne vlagali6teto
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Нормално е първите няколко пъти да си тясна и да те боли. Всичко трябва да става много бавно и нежно. Трябва да си максимално възбудена. Ако пак те боли ползвайте лубрикант.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    А бе, ти някога мислила ли си какво е да РАЖДАШ??
    Явно далеч по-осезаема болка е ПОНОСИМА за огромен брой жени...

Пак казвам - плавно и бавно боли повече. Ако го вкара изведнъж докрай и остане за малко в нея, ще е по-безболезнено.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    Аз пък съм си тясна от кокалите... Там няма как някой д аме разшири.. Лошо за мене..
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    spokoino be skypa cql jivot sex 6te prai6 ne se pritesnqvai,daje dudata ti 6te stane kato popski rykav

ГостЪТ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    Затова на снимката сте по гащи, нали?

ами явно приятелят ти не е съвсем внимателен...нека да бъде търпелив и леко полека да ти го вкарвА! ДА ТЕ предразположи!

Град
    Burgas
    Nqma da se prutesnqvash i az bqh tqsna i ot bolka mi beshe cherno pred ot ochite.No i az sam na mnenie po dobre izvednaj i bolkata shte e za sekundi,inache ako e malko po malko tuku vij q machel cql den

trqbva da si vazbudena a ako si bila ne si bila dostata4no 100% SUM SIGOREN
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Гошко хубавеца
    Guest
    Абе ако приятеля и има голям и дебел като моя бая зор ще видят. Аз отворих бившото си гадже но с голяма мъка. Докато го натикам то ревове то чудо ама после като се разработи ела да видиш как скача отгоре му и си го набутва целия до корен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си