- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak moje da sam tolkova tqsna
ne sam devstvena,t.e samo vednuj sam go pravila !!Probvah naskoro pak no sam mnogo tqsna,i priqtelqt mi sa6to go kaza,vlizat dva prusta i ve4e me boli,kato ne sam devstvena,da ne govorim ako se opita da mi go vkara.
като те опраят още няколко пъти ше се разширип![]()
Craig David-Walking Away
XAXaXaxxa emi da ti vkara bavno i slavno i she ti se raztvori i gotovo![]()
![]()
ako iskahs she ti pomogna
![]()
![]()
![]()
![]()
Това, че веднъж си го правила, нищо не значи. Мен особено в началото бая си ме болеше. С пръстче не е същото като със...пенис. Честно казано, не знам защо, но много по-вероятно е да ме заболи или най-малкото да ми стане дразнещо с пръсти, от колкото по време на самия акт. Пробвайте и все ще се получи, колкото и да си тесничкаСамо трябва да си изключително спокойна и възбудена и идеално навлажнена (може да ползвате лубрикант...)
az imam su6tiq problem..ei neiska da vleze i neiskapriqtelqt mi po4va da se iznervq ve4e...
s ni6to ne stava..i me boli zverski
![]()
no exit
Пробвай да се отпуснеш максимално и използвайте лубриканти
probvahme sqkak bolkata e neponosima![]()
no exit
![]()
![]()
![]()
![]()
neka go butne bavno i slavno .. a pyt ti sha istarpish malko :P
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Ти на колко години си?Кат те гледам няколко поста се малоумни псувни пускаш и кат те гледам тука не са по-умниПървоначално написано от InvaiDeR
Путка през живота си не виждал и съвети дава
![]()
Това е нормално.Аз след почти една година секс, в началото още усещам лека болка...така че...спокойно, това ще отмине.
emiii postepenno postepennoo
PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !
vlagali6teto e muskul tva 4e si go pravila vednaj ne ozna4ava 4e ve4e vsi4ko moje da vliza,trqbva da ima6 dosta opit(v smisal da go pravi6 po-4esto) za da se otpusne vlagali6teto
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Нормално е първите няколко пъти да си тясна и да те боли. Всичко трябва да става много бавно и нежно. Трябва да си максимално възбудена. Ако пак те боли ползвайте лубрикант.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
А бе, ти някога мислила ли си какво е да РАЖДАШ??Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
Явно далеч по-осезаема болка е ПОНОСИМА за огромен брой жени...
Пак казвам - плавно и бавно боли повече. Ако го вкара изведнъж докрай и остане за малко в нея, ще е по-безболезнено.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз пък съм си тясна от кокалите...Там няма как някой д аме разшири.. Лошо за мене..
Вие на хероин ли сте бе?
spokoino be skypa cql jivot sex 6te prai6 ne se pritesnqvai,daje dudata ti 6te stane kato popski rykav![]()
Затова на снимката сте по гащи, нали?Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
![]()
ами явно приятелят ти не е съвсем внимателен...нека да бъде търпелив и леко полека да ти го вкарвА! ДА ТЕ предразположи!
Nqma da se prutesnqvash i az bqh tqsna i ot bolka mi beshe cherno pred ot ochite.No i az sam na mnenie po dobre izvednaj i bolkata shte e za sekundi,inache ako e malko po malko tuku vij q machel cql den
trqbva da si vazbudena a ako si bila ne si bila dostata4no 100% SUM SIGOREN
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Абе ако приятеля и има голям и дебел като моя бая зор ще видят. Аз отворих бившото си гадже но с голяма мъка. Докато го натикам то ревове то чудо ама после като се разработи ела да видиш как скача отгоре му и си го набутва целия до корен