.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Нещо като съвет..

Историята е следната. Ходя с гаджето си вече 9 месеца. Напоследък много се караме ии то причината съм аз .. моите шеги или това, че всяка свободна секунда семейството ми и аз заминаваме извън града. Тя казва, че уж това не й пречи, но когато наближи да заминавам - тя ми се цупи, сърди ии тъжи. Усещам, че я разочеровам, но за съжаление не мога да променя нищо. Казва ми, че ме обича и аз го знам. Знам, че няма да ме зареже заради начина ми на живот, но прекалено много се караме заради това. Знам, че я отчайвам всеки път като заминавам макар и да казва обратното. Та, иска ми се преди да заминавам да правя някакъв жест на любов, макар и малък да и покажа, че ще си мисля за нея докато ме няма. Нещо като специален ден за нас или нещо такова. Предложете нещо. Мерси много предварително.

За колко време заминавате? Защо някой път не я вземеш с теб? Със сигурност ще и хареса, а и ще внесете малко разнообразие във връзката си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    За колко време заминавате? Защо някой път не я вземеш с теб? Със сигурност ще и хареса, а и ще внесете малко разнообразие във връзката си.
    Няма как да я взема. Иначе не заминавам за повече от 10-12 дни, което на мен не ми пречи, но на нея определено. Аз си мисля, че като се разделим за известно време ще заздравим връзката и ще е максимален кеф като се видим.

Но ми се иска преди да заминавам да й доказвам любовта си с някакъв жест, ама не ми идва на ума

Мега фен Аватара на koalka
    Честите заминавания сигурно хич не са приятни, но така пък не си омръзвате, защото, ако се виждате всеки ден някак си е възможно да си омръзнете, а така не сте заедно много време и е друго.И аз се чудя защо толкова се сърдя, но явно не може да разбере, че ти нямаш избор.А и аз питам-за колко време заминавате.Иначе съм съгласна с мнението на колежката...

Ами да ти кажа за всяко влюбено момиче това време е много и е нормално да се чувства гадно.
    А вие колко често пътувате? Предполагам, че поне един път можеш да направиш жест към нея и да не заминеш, а да останеш заради нея.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Когато мога, го правя жеста. Да и на мен ми е трудно, когато сме разделени. Знам също, че е и много време. Но има неща, които са извън контрола ми се.. се пак съм само на 16. Благодаря все пак за мненията. Разбраноп момиче е . Ще ме разбере, надявам се :П

Град
    Pleven
    Ами нали всеки ден, когато не си до нея й се обаждаш по телефона, изпращаш й кратки съобщения по мобилния телефон.Според мен това е жест, който доказва любовта ти към нея и й доказва, че всяка секунда мислиш за нея, макар и на километри разстояние.
    Знам ли преди да заминаваш може да си изградите нещо като ритуалче,,примерно да ходите в една и съща сладкарница и така...това да е вашето местенце.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си