- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- аман от сърдечни проблеми...
Та проблема е следния... преди време бях пускала теми за едно момче ,което обичах година и половина може и малко пове4е. сно6ти бях на рд и там бе6е наи добрия му фр...не6то се скапах и той дойде и ме гу6на...и света ми се преобарна,толкова добре се 4увствах и така голяма 4аст от вечерта... не се стигна до целувки,само една по вратлето (от мен на него) и нз.. полудях по него... искам да съм с него,толкова сигурна се чувствах ;( сега незнам какво д аправя,незнам дали за него е било за купона или и аз нз... да му се обадя ли или не... какво дас правя?![]()
Обади му се, според мен нищо не губиш.Особено, ако не е бил пиян е твърде възможно да не е било само за купона, но от друга страна може да е искал само да те успокои.Преди да му се обадиш и да излезете, може само така да си се чудиш.
ami sled taq rabota sas sduhwaneto si bqh s dobro nastroenie.. i taka.. toi prosto doide pri men gu6na me i oh.... nz be6e ujasno mil ... tolkowa nejen i naprawo se izgubih v silnite mu pregradki... gale6e me... no ne me celuna...a i az sa6to ne posmqh...![]()
Пъво разбери дали е свободен.
Пък тогава се занимавай с него.
Може би и той си е помислил, че няма да реагираш добре и не е посмял.
svoboden si e...a dali da ne iz4akam toi eventualno da me potyrsi...
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, не се оставяй в ръцете на съдбата.Първоначално написано от ~ShaDoW~
Потърси го ти)))))
Потърси го.. Не губиш нищо...
Вие на хероин ли сте бе?