- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mneniq
Spina e edna kovArna bolest. RazbirAse 4e mi e jal za tezi hora.... POLZVAI TE PREZERVATIVI... te nikoga nqmA da vi navredqt daje 6te vi pomognat
Изгледах филма! Потресаващ и същевременно толкова истински!
Кара те да се замислиш...
За съжаление истината е такава, а за тези които са болни от ХИВ болестта мога да кажа, че наистина ги съжалявам, дай боже всеки да се опази, но за това трябва и малко разум, мислете преди да правите нещо!!!
Голям размер на картинката! /machoka/
Болните от СПИН хора са нещастни хора. Едно е да умреш просто така, изведнъж. Друго е да знаеш, че краят ти наближава след месеци/години. И не се казва кое е по-гадното. Не познавам такива хора, но ако познавах не бих се отдръпнала от тях заради болестта им. Напротив бих им помогнала ако можех.
Филма не съм го гледала.
Очаствам в обучения по ХИВ/СПИН към червения кръст и ме дразни отношението когато заговорим за хора с такива проблеми. В България още не сме дорасли за това. А иначе познавам такива хора, които са носители на болестта и мога да кажа че са страхотни, щом успяват да не паднат духом.
Тъжно ми е, че все повече такива хора има.Но какво да се прави. За филма мисля, че е много добър защото по едно време беше известен сред тийнейджърите и това е хубаво.Трябва да се види реалността.Показва се колко внимание се изисква при правенето на секс.