- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Емо....... ?
Знаеш кво да слушкаш \Първоначално написано от die_die_my_darling_
/ \
/ \
/
![]()
BaNg BaNg....Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
смейте сеееееее
PPHAHAHAHHAHAAHHAПървоначално написано от n_ivajlova
xDoWn3Rx, ебаси якия аватар!!!!!!![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Да е верно е баси якияПървоначално написано от _SL_
Мерси мерси
Доста от бандичките, които слуша момичето не са имо да така е...
Ама все пак евала, че слуша AFIто щото мене си ме кефят многои не са имо, нз кой го е измислил това.Въпреки че някои песни леко мязат
![]()
хъхъ..
sprete da se zaqjdate...omruznahte mi ve4e...
Ми не пиши бре, девойче (:
Правдоподобна дискусия за такава простотия и лигоч като емото да не би да очакваш? Наивност, младежке, наивност.
Искаш ли да ти кажа защо мразя всичките педерасти е(и)мота и твоите другарки емоушънъл гърлите?
Преинчавате всичко. Взимате човешките проблеми и ги хиперболизирате, позирайки насам - натам с простотиите си и това, колко сте сами и никой не ви възприема и такива глупости. И аз съм бил сам, имал шибани гадни периоди в живота си, когато съм искал да се самоубия едва ли не от мъка. Но не го правя, гледам напред, и мисля позитивно.
Не се превръщам в кучка, която само реве за неща, които може да поправи със собствените си действия.
Погледнете живота си и го обмислете . После разправяйте защо сте онеправдани.
Panic!at the disko
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
HEY EMO GO KILL YOURSELF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Те са толкова имо, колкото аз съм от лунатаПървоначално написано от sWeeT{}PolinCe`
![]()
хъхъ..
знаи имото е лигаво, в българия не можем дА го търпим,щото сме големи гъзари....ама чалгата е навсякъде и големите батковци "метъли" които псуват имо наред си траят...