.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Guest

Moderated: Имам бяло течение от 2 години - как да го махна?

имам мн голям проблем имам бяло течение което не е спирало от 2години кажете ми как да го махна вече немога да го търппя това...!!!чакам отговори и много ви благодаря от сега

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Отиди на лекар, там ще ти изпишат нещо. Ама да ти кажа ефекта не е постоянен, след време пак се появява
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    От къде си сигурна, че е бяло течение?
    Тва, че ти тече нещо от оная работа, не винаги е бяло течение.
    А безцветното се дължи или на възбуда, или на някаква гъбична инфекция.
    Или по-скоро на вагинална инфекция.
    А и винаги има някаква течност отдолу, която предпазва от някви моноорганизми..

П.П Одеве четох една енциклопедия за тия неща.

Та квото и течение да имаш, ти не можеш да си определиш диагнозата, тъй, че припкай на лекар.

Фен
    Град
    България
    Suvet: Konsultirai se s lekar!Nie ne mojem da ti kajem na 100% , a i ne sme zapoznati to4no i konkretno s problema!

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Най-добре иди на лекар.И аз имах сърбеж и много силно течение и се оказа някаква инфекция.Никой от форума не може да ти каже какво може да ти има.Така че,заминавай към АГ кабинета....

Голям фен
    lekar e re6enieto nqma dr na4in.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Какъв лекар бе? Лекар, само ако пари течението, сърби, боли. Иначе е повече от нормално

k,hik
    Guest
    btw i az imam sa6tia porblem ot okolo 2 god i az imam ama mnogo mnogo bqlo te4enie ne me sarbi ne pari smao e nqkvo takova nekomfortno i ne ebqlo a e jaltenikavo hodih nalekar i parvo mi otkriha uj nekvi gabi4ki i mi izpisaha klotrimazol i az lichno ne usetih nqkvo podobrneie no kato otidoh pak kazaha 4e sa mi 4eisti rezultatite i ni6to mi nqma posle hodih na dr lekar koito mi ze sekret i parvo pred men gledashe na lupa i kaza 4e 100% 6te e infekcia i 6te mi q izsledtavt izseldavaha q 2 pati i pak ni6ot ne otkriha i zatova oidoh na 3ti lekar na koito pak mi zeha proba otkriha mi infkecia prepora4aha mi da piq nqkvi hap4eta i pak nemi pomognaha i pak hodih tam ivtoria pat pak 4isti rezultati a promqna nikakvai ytre sam na 10ti sg ginekolog...

Супер фен Аватара на rakiQ
    епа има апчета

И аз имам бяло течение от доста време.Ходих на лекар изписа ми някакви таблетки за пиене по едно на седмица за 6 седмици и едни вагинални таблетки.Намаля ми малко ,но временно и пак си започна.Отидох втори път при друг лекар,той ми каза да си правя вагинални промивки със смрадлика,има си специална ваничка за това(ако мога така да я нарека).Беше ме страх но пробвах и пак същото намаля за енда-две седмици и отново.Вече се отказах да ходя при лекари,но ми е много кофти,та може и пак да посетя някой

Ем то зависи и от това дали ти е дошло,щот ако не е /и нищо не те боли/ си е напълно нормално.Ако имаш и някви болки/парене,бягай на лекар.

АнгелЧеТу
    Guest

Течение

Не ми е дашло имам също течение не ме боли нито пари но има неприятна миризма ако ми кажете че е от хигиената повярвайте ми не е поддържам хигиената си!!! Помогнете да го разкарам!!!!!!
    ПЛС Нищо не помага!!! ПЛС ПОМОГНЕТЕ Предварително ви благодаря !!!

Guest
    и аз преди имах мн,но като ми дойде на ся кат направих 13 и ми намаля супер мн почти нищо няма ,така че на който не му е дошло да знае че кат дойде бялото намалява,поне при мене е така

...

Според мен иди на гинеколог ... Не съм запозната иделано с проблема ти но се пак мисля че имаш нужда от гинеколог! Иди там ще ти обеснят сичко от до... Късмет!

няма повод да се страхуваш. и аз имах същото те4ение, то4но 2 години преди да ми дойде...спокс, иди на лекар само ако те пари, сърби или се за4рвява! не е нищо страшно, но не можеш да го махнеш.проблема се решава с ежесневни превръзки!

Голям фен
    ХИГИЕНА! Бялото течение се появява точно от това-липсата на хигиена.Прави и промивки с тетра.

AMAN!

Guest
    az iomam ABOSULTNO SA6TIA problem oba4e edisntevnata razlika e v tva 4e sam na 16 i ve4e odavna si mi e do6lo hodih na lekar i mi kazaha 4e ni6ot mi nqma i to na nqkolko a ne spira i ne iska,......kakvo da pravq ima li nqkakvi hap4eta ili nqkakvi hromoni koito prost dago namalqvat????za6toto infekcia nqma....a higienata si mi e dosta dobra

Отиди на лекар,да ти предпише нещо и да ти мине........
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

kik ur ***
    Guest
    e ne razbra li 4e lekarq ni6to ne i predpisva 6toto nqma nikakva infekcia ne moje da i predpishe

Повечето момичета имат такова течение. ако обаче се притесняваш отиди на лекар да ти изпише лекарство.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Sofiq
    izsledvaniq tova e re6enieto za da se predvidi pravilno re6enie
    Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    normalno e da ima6, no zavisi v kvo koli4estvo. sqko mimi4e otedlq takiva sekreti....ne se pak konsultirai se s lekar za po sigurno
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

ercrtvbyniujyunf
    Guest
    uuujuuu MOLQ VI 4ETETE PREDI D APSIHETE!!! momi4eto kaza 4e e hodilo na pone 5 lekarq i sa i pravili izsledvania i ni6to nqma stiga s tva tidi na lekar" oti6lo e ve4e!!! i az imam sa6tia problem prosto pitame s kakvo moje da se mahne tva bqlo te4enie za6toto leakrite ni6ot ne kazvat!kazaha 4e nqma infekcia i si e prosto taka i kak da go mahna???

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!

аз също имам ,от няколко месеца и + това не ми е дошло...смисъл никога не ми е идвало :P и не знам какво да правя ..дали да отида на гинеколог ?

Споко и на мен ми бе6е така! Няма нужда от гинеколог. Когато ти дойде 6те спре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си