.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Guest
    Ами искам да питам аз дали е нормално това...на мен ми идва повече и като се омеши бялото и червеното и нараво става като някаква лепкава слуз се раздължа...докато се изчистя,че после да се измия....ужас...нормално ли е?

Ако още не ти е дошло е нормално,казват,че трябва да минат около 1-2 години на бяло течение докато ти дойде за пръв път,и при мен беше така,но за по-кратко...иначе спазвай хигиена,гледай да не боледуваш често и наистина можеш да пробваш с тетра
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Това го има всяко момиче, няма от какво да се притесняваш. Не е нито страшно - нито болка за умиране. Предназначението на бялото течение е да предпазва от инфекции и замърсяване (поне до колкото аз знам )
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Guest
    напълно нармално е когато ти се развиват половите органи

Цитирай Първоначално написано от ni6to_novo
    Ако още не ти е дошло е нормално,казват,че трябва да минат около 1-2 години на бяло течение докато ти дойде за пръв път,и при мен беше така,но за по-кратко...иначе спазвай хигиена,гледай да не боледуваш често и наистина можеш да пробваш с тетра
    Това с тетрата и мама ми го е казвала...правила съм го и наистина помага ,но за 1-2 седмици и после пак започва....и това е от няколко месеца не знам точно колко...а за хигиената да не си говорим...да не се хваля ,но хигиената ми е отлична !!

sb
    Guest
    След като не ви е дошло,нормално е да се усили!
    А и то не спира,дори да ви е дошло Ако пари,боли и т.н. тогава вече е инфекция

Спокс няма страшно и на мен ми беше така но отмина!

Ами и аз имам бяло течение, но мисля че това всяка жена го има и няма нищо страшно.И да ти е дошло и да не е винаги ще се отделя такав секрет.(аз така си мисля де)
    Shtastlivi sme... zashtoto neznaem kolko sme neshtastni!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си