- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Имам бяло течение от 2 години - как да го махна?
Ами искам да питам аз дали е нормално това...на мен ми идва повече и като се омеши бялото и червеното и нараво става като някаква лепкава слуз се раздължа...докато се изчистя,че после да се измия....ужас...нормално ли е?
Ако още не ти е дошло е нормално,казват,че трябва да минат около 1-2 години на бяло течение докато ти дойде за пръв път,и при мен беше така,но за по-кратко...иначе спазвай хигиена,гледай да не боледуваш често и наистина можеш да пробваш с тетра![]()
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
Това го има всяко момиче, няма от какво да се притесняваш. Не е нито страшно - нито болка за умиране. Предназначението на бялото течение е да предпазва от инфекции и замърсяване (поне до колкото аз знам )![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
напълно нармално е когато ти се развиват половите органи
Това с тетрата и мама ми го е казвала...правила съм го и наистина помага ,но за 1-2 седмици и после пак започва....и това е от няколко месеца не знам точно колко...а за хигиената да не си говорим...да не се хваля ,но хигиената ми е отлична !!Първоначално написано от ni6to_novo
![]()
След като не ви е дошло,нормално е да се усили!
А и то не спира,дори да ви е дошлоАко пари,боли и т.н. тогава вече е инфекция
![]()
Спокс няма страшно и на мен ми беше така но отмина!![]()
Ами и аз имам бяло течение, но мисля че това всяка жена го има и няма нищо страшно.И да ти е дошло и да не е винаги ще се отделя такав секрет.(аз така си мисля де)
Shtastlivi sme... zashtoto neznaem kolko sme neshtastni!