Цитирай Първоначално написано от Barbie
Хубаво де, не се оплаквай - предприеми нещо. Прояви толерантност към него - като виждаш, че сте на път да се скарате успокой някак напрежението и на двама ви. Прави достатъчно отстъпки.

Изненадай го. Още утре направи нещо, за да го зарадваш. Любовта понякога има нужда от грижа - ако искате връзката ви да продължи и да ви прави щастливи, трябва да положите малко усилия. Ако не - разделяте се и не се мъчете взаимно. (И все пак, винаги има начин. Според мен ако се обичате, всичко ще премине - стига да решите дали държите на отношенията си и ако да - да правите някои компромиси).
поправка-любовта трябва да се обгрижва непрекъснато. Много ми е блудкаво това всеки ден по 20 подаръка, всеки ден по 100 пъти си казвате обичам те, а след 1 година тотална промяна. Предпочитам да няма тези излишни неща, ама да се чувства обичта в 1 връзка. А сега по проблема на авторката-поговорете, не направо си вдигнете скандал. Кажи какво те мъчи, викай, бесней, счупи 2-3 вази. Просто се стреснете и двамата и осъзнайте, че се намирате в черна дупка. Споко и аз съм била така с моя приятел преди време, а днес сме супер щастливи. Но това постигнх само с 1 честен, откровен и мисля, че изпъстрен с доста викове разговор.