- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da opitam li ?
Situaciqta e malko obyrkana.Predi blizo sedmica se razdelih s mom4eto,koeto mnogo obi4ah.4uvstavta mi kam nego vobshte ne sa otminali,no razdqlata beshe mnogo boleznena i sega ne moga da spra da mislq za nego.Uj se razdelihme zashtoto negovi priqteli me videli da se pregrashtam s nqkakvo mom4e(s moi mn dobar fr),pravihme si skandali,na mene mi beshe mn gadno,uj i na nego vapreki 4e ne mu li4e6e!Sega ima edno drugo mom4e,koeto ot pove4e ot godina mi zvani,iska da izlezem i qvno me haresva.Vyprosa mi e da opitam li s nego?Znam 4e oshte obi4am bivshiq si priqtel i ot edna strana ne e pravilno da izlizam s drugoto mom4e,no izpitvam strashna bolka i iskam tq da spre.Neshtata s bivshiq mi fr nqma kak da se opravqt,prosto vsi4ko si priklu4i i zatova trqbva da prodalja napred.Ta da opitam li s tova mom4e,vapreki 4e obi4am bivshiq?Mnogo mi e trudno da spra da mislq za nego...neznam kakvo da pravq!
![]()
Радвам се ,когато виждам в този форум хора,които искат да преодолеят болката си.
Излез с това момче като искаш,за да ти звъни от толкова време явно наистина те харесва и държи на теб. Новата връзка е най-добрият начин да забравиш старата.
Ако си сигурна че всичко е свършило не виждам защо да не опиташ с новия, ако го харесваш разбира се...
Ami moqt savet e izlez s tova mom4e,pak kakvoto stane,ne e zadaljitelno da tragva6 s nego,prosto izlezte.A tova za biv6iq,da mn e kofti i az predi bqh taka,no go preodolqh,makar da si misleh 4e nikoga nqma da obi4am drug,e gre6ala sam,taka 4e prodaljavai na pred i go zabravi.
Напротив,няма нищо лошо!Приеми раэдялата и гледай напред!Иэлеэ с това момче и се эабавлявай!Иэобщо не се иэмъчвай с мисълта,че не е правилно!Ако ще те направи по-щастлива е правилно!Опитай!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ако мислиш, че ще можеш да дадеш на новото момче обичта която заслужава - защо не. Но ако е само, за да го използваш да спре болката - по-добре си го остави за приятел.![]()
Ако го харесваш, няма нищо лошо, но ако го използваш само за да притъпиш болката от бившия ти приятел...няма абсолютно никакъв смисъл.Ти си прецени![]()
Моя съвет е да не опитваш, защото ти нямаш чувства към него и само ще се измъчваш така.Забрави първо бившия, пък тогава.
Не мисля, че е правилно да излезеш с това момче. В случая ти се опитваш да забравиш бившия, но ще нараниш това момче, защото да забравиш не е толкова лесно. Изчакай малко, нека болката отмине и тогава опитай. Когато няма да нараниш друг човек и няма да се обвиняваш, че предаваш момчето, което обичаш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Само че тя не знае какво може да се получи с новото момче. Може да си прекарат добре,знаете ли...Първоначално написано от Aleandra
Аз съм твърдо против да си стоиш в къщи и да чакаш някаква случка да отмине. Хах! То така става бе! Стоиш си депресиран,не споделяш , не изживяваш нови моменти, няма динамика... Тва ли я съветвате? Да се чувства кофти 10 дни повече? Не мисля ,че е правилно.
Все пак не забравяйте за момчето ,което иска да излезе с нея от толкова време. Той явно ще и помогне да излезе от положението. Ще й даде най-малкото внимание. А аз доколкото знам на момичетата след раздяла това им трябва - разбиране.
Към авторката на темата: Излез с него, не знаеш какво ще се случи. Опознай го,не знаеш какъв е. Може пък и да излезе готин![]()
6to pak da ne probva6 to jivota ne se spira do tam kato ti spre dahat na parvoto mom4e i do tam sa probvai i s tozi pak moje ne samo edin pat da ti spre dahat a i pove4e pati jivota e pred teb i nese kosi tolkowa majete sa egoisti
Tu es un r
Амии пробвай...може пък да позабравиш бившия![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ами... не те познавам... ама може да излезеш с десетина някъде.... и да не си харесаш, поне стария ще остаен на заден план и по-лесно ще ти мина![]()
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Когато пътищата на двама човека се разделят, те не бива отново да се свързват отново, тва неа да доведе до нищо добро. Най-добрият вариант е да го забравиш, а тва ще стане като излезеш с онова момче. Може пък да си прекарате добре. Айде тръгвай![]()