.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

TeHno0_h0uSe_F
    Guest

q kajete...??? :P ako moje de

Zna4i predi da skasame s gadjeto mi imahme razni razpravii za edin,koito ima6e navik da me pregra6ta i pipa tuk tam kato me vidi Na Gadjeto mi(e ve4e ne mi e takova de xaxaxa) vednag mu be6e stanal0 iavno gadno zatova,be6e qdosan i go tarse6e da se razpravqt(se6tate se ).Spored vas tova ot revnost li e bilo?6toto si mislieh 4e ne mu puka za men!ama puk za6to 6te pravi taka i 6te reagira taka?
    I sega ve4e kato ne hodim vazmogno li e ako me vidi s drug pak da reagira taka?

Според мен го е направил от гъзария
    Не бе, мн ясно че докато сте ходели го е направил, защото не му е било приятно да те вижда с друг. А иначе сега като не ходите...кво го бърка с кой си

TeHno0_HouSe_F
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tranceaddicted
    Според мен го е направил от гъзария
    Не бе, мн ясно че докато сте ходели го е направил, защото не му е било приятно да те вижда с друг. А иначе сега като не ходите...кво го бърка с кой си
    Mi sega kato ne hodim mene kak me burka s koi e Smisal kefi si me o6te...i zatova.

Е може би не се изразих много правино, но все пак имам предвид че като вече не сте гаджета не би трябвало да тръгне и да се разправя с когото и да било заради тебе, се 1 аз сега да отида и да държа сметка на някой който не познавам, защото е с някоя моя приятелка, тъпо нали ?

Мега фен
    Град
    София
    Ами естествено ,че е било от ревност!И е нормално
    А отнасно вторият ти въпрос-да въможно е ,ако е раэвил усещане эа притежание!Эависи колко време сте били эаедно...
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    да, било е ревност, но не очаквай да прояви тази ревност и сега, защото той вече не е част от живота ти и предполагам много добре го разбира
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Та викаш, ония като те видел, те прегръщал и пипал тук-там. А ти защо му позволяваш, като си имаш гадже.И той ходил да му търси сметка, а? Направо не мога да разбера защо.
    Пак бъди благодарна, че на теб не ти е потърсил сметката. Браво на момчето, че се е отървало.

Ами разбира се,че го е направил от ревност.. нормално е, все пак ти не би ли ревнувала от някоя, ако тръгне да му се хвърля на врата и да го пипа насам натам..
    но сега след като сте скъсали според мен дори и да му е гадно и да те ревнува няма да постъпи пак по същия начин, просто защото вече не му принадлежиш.. така да се каже въпреки че не го познавам и незнам как може да реагира.Според мен ти по-добре трябва да знаеш какво би могъл да направи ако те види с друг.Но ти имаш право да си излизаш с който си поискаш вече и да си правиш каквото си искаш, той няма право да ти казва или прави каквото и да било, защото все пак си свободна и не си вече с него.
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Град
    Sofiq
    Emi vij sa na koeto i da e mom4e,nqma da mu e priqtno nqkoi drug da idva da pregra6ta i pipa priqtelkata mu,se6ta6 li se.Taka i na nego ne mu e bilo mn priqtno,a i sa6to taka nqma kak da ne e izpitval nqkakva revnost,za da otide i da se razpravq s nego .

Мега фен Аватара на koalka
    Може да е ревност, но ревност от това, че не те притежава, а не ме толкова има кой знае какви чувства...

Вероятно заради нараненото си его Никой мъж себеуважаващ няма да позволи да си прават волности с гаджето му.
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

много ясно че е ревност...сигорна съм че ако те види с друг нещо в него ще трепне макар да не го покаже
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Било е ревност, но може и да не е защото е имал чувства, а защото друг пипа неговото. Каквато и да е била причината не ми се вярва отново да прояви ревност, още повече, че вече не е част от живота ти.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Било е ревност, но може и да не е защото е имал чувства, а защото друг пипа неговото. Каквато и да е била причината не ми се вярва отново да прояви ревност, още повече, че вече не е част от живота ти.
    Exactly

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си