- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- seks za broika ili ot lubov?
sexa bez lubov ne e sex!!!
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
Той си е секс, просто физическо задоволяване на нуждите.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
секса може да е супер и без любов![]()
Но сексът с любов е няма толкова прекрасно преживяване...взаимно удоволствие, после се гушваш в нещото, което обичаш, и заспивате голи с прилепени тела...и се събуждате заедно...![]()
SPORED MEN SEXA S LUBOV E PALNO IZJIVQVANE NA SEXA,ZA6TOTO KOGATO PRAI6 SEX S NQKOI ZA KOGOTO NE TI PUKA NE SE OTDAVA6 DOKRAI!!!Първоначално написано от `Death`Whore``
=D>Първоначално написано от iohanka_sladuranka
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Секса с любов е доста по-хубав от секса без любов.Мм не съм правила секс без любов, но мисля, че пак ще е яко ;) Само с разлика, че като има любов няма задръжки и притеснение и има пълно отдаване, което ще липсва при секс без любов.
Не в задръжките е върпосът, тях човек или ги има, или ги няма.
"seks za broika ili ot lubov?"
СЕКС ЗА У Д О В О Л С Т В И Е
![]()
![]()
Секса и любовта са отделни неща! Разбира се най-добре е да са съчетани... А когато не са - какво ?! - Да се лишаваш от някой с който привличането е неудържимо ли ?!
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Az pretpochitam LUBOVTA I S NEGO DA IDVA I SEXA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от B1ZzY
хихихи и аз така предпочитаммм \/ \
/ \
/ \
/
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
При това доста приятно, бих казалаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
на същото мнение съм-две различни неща саПървоначално написано от kAdrOkoSkA
![]()
Съгласна съм.Първоначално написано от `Death`Whore``
Razni hora,razni ideali ...
Nima winagi ste prawili sex s chowek kum kogoto imate chuwstwa?W jiwota si moje da imate sexualni kontakti s 10 choweka,kum wsichkite li shte imate chuwstwa?Sex bez chuwstwa e prosto fizichesko zadowoloqwane,a sex sys chuwstwa-otdawane fizicheski i psixicheski na udowolstwieto.![]()
da,no opredeleno ot lubov e mn po-hubavo!!!Първоначално написано от vikontiii
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
за да има секс при мен, трябва да има и любов. секс без любов не съм правила и не искам и да правя. харесва ми с този, който обичам.
ima dva tipa hora-ednite predpo4itat sexa s lubov,drugite sexa bez lubov...za po edna no6t!no tova do koga,do utre li?ne mislq.kogato si s 4oveka koito obi4a6 se otdava6 do krai,nqma zadrajki,pravi6 vsi4ko koeto ti haresva na teb i na 4oveka do teb.tova sa nezabravimi momenti.vse pak vseki si ima mnenie po vaprosa a tova e moeto =D>Първоначално написано от kAdrOkoSkA
И аз не бих могла да правя секс с човек към който нямам чувства...просто някак си нали трябва да има някакво чувство,привличане....при жените е така,за разлика от повечето мъже те просто имат нужда да изхвърлят напрежението ...Първоначално написано от krem4et0
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Само ти така си мислиш!Ще ти се случи в даден момент страшно много да ти се приправи секс с момче,което примеро познаваш от няколко часа и тогава няма да има какво да те спре,защото чисто и просто ще си има онова физическо привличане,за което се говори!Първоначално написано от Sunny_stz
sexa bez lubov e ....ni6to v sravnenie s tozi v koito se vlaga lubov
Никога не казвай никога...неслучайно така е казано.За нищо не се заричам ако самият човек много ме привлича сексуално ,но не искам връзка с него естествено че бих правила секс с него.Няма съмнение че е най-добре секса да е породен от любов,но и иначе не е зле![]()
...it's WilD ObseSSioN...
Първоначално написано от iohanka_sladuranka
mn qsno =D>
Не ми се вярва чак толкова да ме привлече физически че чак да се стигне до секс.При мен трябва първо да дойдат емоционалните чувства и тогава следват физическите иначе ще се чувствам употребена...Първоначално написано от No_LiMiTe^f
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.