.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

seks za broika ili ot lubov?

sexa bez lubov ne e sex!!!

Той си е секс, просто физическо задоволяване на нуждите.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

секса може да е супер и без любов

Но сексът с любов е няма толкова прекрасно преживяване...взаимно удоволствие, после се гушваш в нещото, което обичаш, и заспивате голи с прилепени тела...и се събуждате заедно...

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Но сексът с любов е няма толкова прекрасно преживяване...взаимно удоволствие, после се гушваш в нещото, което обичаш, и заспивате голи с прилепени тела...и се събуждате заедно...
    SPORED MEN SEXA S LUBOV E PALNO IZJIVQVANE NA SEXA,ZA6TOTO KOGATO PRAI6 SEX S NQKOI ZA KOGOTO NE TI PUKA NE SE OTDAVA6 DOKRAI!!!

Цитирай Първоначално написано от iohanka_sladuranka
    SPORED MEN SEXA S LUBOV E PALNO IZJIVQVANE NA SEXA,ZA6TOTO KOGATO PRAI6 SEX S NQKOI ZA KOGOTO NE TI PUKA NE SE OTDAVA6 DOKRAI!!!
    =D>
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    У нас

Секса с любов е доста по-хубав от секса без любов.Мм не съм правила секс без любов, но мисля, че пак ще е яко ;) Само с разлика, че като има любов няма задръжки и притеснение и има пълно отдаване, което ще липсва при секс без любов.

Не в задръжките е върпосът, тях човек или ги има, или ги няма.

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    =D>
    Съгласна съм и аз!Правила съм секс без любпв-як е,но не е като секса с любов и не могат да се сравняват!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    "seks za broika ili ot lubov?"
    СЕКС ЗА У Д О В О Л С Т В И Е
    Секса и любовта са отделни неща! Разбира се най-добре е да са съчетани... А когато не са - какво ?! - Да се лишаваш от някой с който привличането е неудържимо ли ?!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Град
    BG SOFIA
    Az pretpochitam LUBOVTA I S NEGO DA IDVA I SEXA

Цитирай Първоначално написано от B1ZzY
    Az pretpochitam LUBOVTA I S NEGO DA IDVA I SEXA

хихихи и аз така предпочитаммм \/ \/ \/ \/
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Той си е секс, просто физическо задоволяване на нуждите.
    При това доста приятно, бих казала

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Секса и любовта са отделни неща! Разбира се най-добре е да са съчетани... А когато не са - какво ?! - Да се лишаваш от някой с който привличането е неудържимо ли ?!
    на същото мнение съм-две различни неща са

Мега фен Аватара на koalka
    Съгласна съм.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Razni hora,razni ideali ...
    Nima winagi ste prawili sex s chowek kum kogoto imate chuwstwa?W jiwota si moje da imate sexualni kontakti s 10 choweka,kum wsichkite li shte imate chuwstwa?Sex bez chuwstwa e prosto fizichesko zadowoloqwane,a sex sys chuwstwa-otdawane fizicheski i psixicheski na udowolstwieto.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от vikontiii
    секса може да е супер и без любов
    da,no opredeleno ot lubov e mn po-hubavo!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    за да има секс при мен, трябва да има и любов. секс без любов не съм правила и не искам и да правя. харесва ми с този, който обичам.

Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    ima dva tipa hora-ednite predpo4itat sexa s lubov,drugite sexa bez lubov...za po edna no6t!no tova do koga,do utre li?ne mislq.kogato si s 4oveka koito obi4a6 se otdava6 do krai,nqma zadrajki,pravi6 vsi4ko koeto ti haresva na teb i na 4oveka do teb.tova sa nezabravimi momenti.vse pak vseki si ima mnenie po vaprosa a tova e moeto =D>

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    за да има секс при мен, трябва да има и любов. секс без любов не съм правила и не искам и да правя. харесва ми с този, който обичам.
    И аз не бих могла да правя секс с човек към който нямам чувства...просто някак си нали трябва да има някакво чувство,привличане....при жените е така,за разлика от повечето мъже те просто имат нужда да изхвърлят напрежението ...

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    И аз не бих могла да правя секс с човек към който нямам чувства...просто някак си нали трябва да има някакво чувство,привличане....при жените е така,за разлика от повечето мъже те просто имат нужда да изхвърлят напрежението ...
    Само ти така си мислиш!Ще ти се случи в даден момент страшно много да ти се приправи секс с момче,което примеро познаваш от няколко часа и тогава няма да има какво да те спре,защото чисто и просто ще си има онова физическо привличане,за което се говори!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

sexa bez lubov e ....ni6to v sravnenie s tozi v koito se vlaga lubov

Никога не казвай никога...неслучайно така е казано.За нищо не се заричам ако самият човек много ме привлича сексуално ,но не искам връзка с него естествено че бих правила секс с него.Няма съмнение че е най-добре секса да е породен от любов,но и иначе не е зле
    ...it's WilD ObseSSioN...

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]

Re: seks za broika ili ot lubov?

sexa bez lubov ne e sex!!!
    mn qsno =D>

Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Само ти така си мислиш!Ще ти се случи в даден момент страшно много да ти се приправи секс с момче,което примеро познаваш от няколко часа и тогава няма да има какво да те спре,защото чисто и просто ще си има онова физическо привличане,за което се говори!
    Не ми се вярва чак толкова да ме привлече физически че чак да се стигне до секс.При мен трябва първо да дойдат емоционалните чувства и тогава следват физическите иначе ще се чувствам употребена...

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си