.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    чакайте да помисля малко...... бих се хвърлил от тротоара със засилка

П.С.тва беше ебавка много ясно че бих направил всичко

М..почти всичко.Дори може би всичко.Щом се боря със себе си,за да придобия търпението и толерантността които ще са ми нужни за да се разбираме...Когато човек обича рзмива границите на света около него.Така че не бих казала всичко в гараниците на разумното...
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Ами.... в моя случей "ВСИЧКО" всичко дори и някои работи в които мога да загубя живота си "НЯКОИ ! "
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Cvetkaaa
    Guest
    Emi bih dala tova koeto mi e po silite.. ne znam dali bih dala zdraveto, jivota si ili shtastieto si za nego, zashtoto ne go zaslyjava a i ne bi go ocenil nai veroqtno, no kato se zamislq mai mu dadoh shtastieto si i vsichko koeto mi e bilo po silite, noo... Razbira se za drug chovek koito zaslujava moje bi bih dala dori jivota si - VSICHKO..

Град
    Сандански
    Всичко. Абсолютно всичко. За мен тя е на 1-во място, и 1-во мисля за нея после за себе се, каквото и да става. За т`ва много често правя компромиси заради който съжелявам после Такъв е живота

Бих дала това,което е по силите ми ,но не абсолютно всичко..Все пак колкото и да се обичаме и той сиг. не ми дал всичко на тоя свят заради мен Нека бъдем реалисти
    ...So baby if you want me you`ve got a show me love..

Всичко от което има нужда.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Всичко май е доста ) примерно някое престъпление май няа моа да извърша ) ама нормални неща да!
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Guest
    С една песъчинка повече отколкото поиска Родена романтичка, а

"kakvo bihte napravili za lubimiq 4ovek? "

bih bil do neq vinagi, kogato ima nujda ot men
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Всичко
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мисля че съм склонен да направя всичко.. Не си представям живота без нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си