- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Падате ли си по.....->
падате ли си по музиканти, и музиканткипримерно по китаристи, барабанисти, пиянисти
НЕ си падами по тъпи теми
[size=7][b][u]fosse cos
Защо не....въпреки че това е доста второстепенна черта, поне за мене не е важно, въпреки че живея най-вече заради музиката...
Падам си по флейтистки... и други работещи на духови инструменти![]()
хахахах.... що за въпрос???тфа от сорта падате ли си по спортисти.....абе ей момиче я се осъзнай....все едно да тръгнеш с некъф сдухан егоист иии да те топли единствената мисъл, че е музикант![]()
![]()
![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
=D>Първоначално написано от PoLiToOo
[size=7][b][u]fosse cos
Боже кой ме завря в тая тема !!!
Като не ви харесва темата-просто не пишете в нея!Не само да си пълните мненията.
Иначе няма значение музикант ли е или не.Ако съм открила в него нещо уникално и го обичам, това определено няма да окаже влияние.
Както казаха другите... Не е важно дали е музикант или не... Ако се има предвид за знаменитости... Еми да... Харесвам китаристи... И бек вокали...( Pete Wentz - Fall Out Boy ...
)
Вие на хероин ли сте бе?
Като темата е тъпа - просто я заключи! Не само да си -пълним мненията.Първоначално написано от koalka
Не виждам някво значение с какво се занимава човекът срещу мен,а надали някой се загежда сериозно. Както казаха,тва е второстепенна черта.
=D>Първоначално написано от koalka
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ne
ей..тва ще да е някакъв нов вид музиканти-пиЯнистиПървоначално написано от elity
,а не пиАнисти
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Да свири на маса не го ли знаеше!Първоначално написано от SouL^*DiViNe
![]()
Light The Universe
НЕ
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
![]()
Аз свирих на пияно 6 години... отказах се поради лични причини сега съжелявам много за това... Пък МНОГО ХОРА ПОКАЗВАТ ЧУВСВАТА СИ ЧРЕЗ МУЗИКАТА (подписът ми.... )
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
пиААААААААААААААААААААААА ААААААнисти! с ААААААААААА!
По темата -- нямаголямо значение, важното е какъв е!
да... едно момче като свири на китара или барабани.. си има едно плюсче пред мен... ама малко плюсче деПървоначално написано от elity
![]()
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
МнеАко човека ми хареса мое и д аис падна по него за ся не съм
![]()
![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Мн яснуу!! Секс с китарист под пълна лунаааа![]()
![]()
айде на бас, че сексът няма да е по-различен от този със всеки друг, само дето ще има груба кожа на ръцете
мда, имам такива случаи, но все пак, когато съм се запознавала с тях не съм ги питала "На кво свириш,бе?"
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ммм, усетът за музика не може да се замени с никое друго качество..