лично аз си мисля че това е мн плоско оправдание за 1 момиче да каже на момче че като характер горе-долу става но като момче за нея е пълна 0.Но примерно ако нали се познават от мн време предполагам че по някакъв начин момичето показва 4е обича да излиза с момчето дори сами нали но не го приема като момче с което мисли 4е не може да има нищо интимно.Това не ме дразни толкова колкото ме дразни случката след това.За какво говоря сичко 6те си е както преди но никога не става така смисъл на момчето обикновено му е кофти разади цялата тая работа но се опитва да скрие чуствата си докато момичето показва пренебрежение сякаш ве4е това мом4е е разли4но прокълнато или не6то такова...А пък най-много мразя когато момиче каже на момче че за в бъдеще нищо не може да стане.Защото от личен опит съм се обедил че дори и да съм убеден че не харесвам 1 моми4е като моми4е само малко ми трябва за да имам нещо пове4е така че:Момчета някой като ви отреже може да е гадно но настоявайте така че едно моми4е да разбере че сте нещо за него времето му е майката не се отчайвайте