- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кво а правя
значи други ден в срядата съм на напиване у един и ще идва също една бивша приятелка много е красива и знам че ми е навита ама аз сега си имам вразка та да и прасна путето или да се правя на непознат![]()
![]()
Тъпо ще е да спиш с друга, ако имаш връзка. Но все пак решението си е твое.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
давай брато нека силата бъде с тебняма лошо...ако ти се иска направи го
Праи го...Щом искаш.. А и не се притесняваш че имаш "жена"...
Вие на хероин ли сте бе?
СКЪСАЙ Я
да те запомни, да те обсъжда после с гаджето ти
коя как си ебал![]()
po tova 4e pravi6 takava tema i se 4udi6 sadq 4e ne darji6 osobenno na priqtelkata si v momenta...az sam momi4e i nz kak bih reagirala ako moq priqtel napravi takova ne6to,no 6tom ne darji6 na priqtelkata si...moje i da sam saglasna s savetite na drugite
Love is the slowest form of the suiside...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си
MMmmMMm ako si obichash jenata ne bi trqbvalo da go pravish !!! shoto posle she sujelqvash i to MNOGO !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявай за израза, но ти тъп ли си? Личи си, че не му пука за приятелката му.Първоначално написано от B1ZzY
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Emi bate az ako bqh na negovo mqsto da ne bi da mislich che she hoda da chukam nekva deto ne me ebe za nishto za neq a da si preba vruskata nz koi e tupq v toq sluchei ama kato gledam ti si nekav ot tia deto go boli dali ima priatelka ili nqma !!!Първоначално написано от `Death`Whore``
1. Не съм ти "бате".
2. И да бях мъж, пак нямаше да ти позволя да ме наричаш "бате".
3. Прочети поста ми още 3 пъти и ако пак не разбереш, просто не ми пиши повече.
Поне я зарежи преди това...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
to4no!Първоначално написано от `Death`Whore``
edno ne razbiram kaot ne mu puka za neq za kvo ne q ostavi ili prosto iska da i pravi gadno 6toto to taa 6te stane,tq 6te razbere nqma kak ina4e![]()
Положението е ясно - "приятелката" си може да ебе винаги и не иска да си изгуби постоянната възможност за ебане, а не иска да изгуби и ебането на бившата /тя явно е курвичка като него/.
Хахахха оф тоя пък автора..верно си зле.Като си имаш приятелка,къде си тръгнал,незнам.Ако ще и мисс свят да е онова момиче..То даже от самия ти въпрос си личи,че въобще не ти пука за връзката ти
![]()
![]()
f@nt@zi@
извода е че няма да го правя а и по спокойно тези дето се развикаха аз само се замислих а не сам го направил и така мерси за съветите![]()
След като си имаш приятелка.....защо си тръгнал да изневеряваш![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Първоначално написано от изгонена__от__рая
za6toto e mom4e![]()