- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakuv e tvoqt fetish?
Еми аз мога да си призная 4е наистина спр много се възбуждам от вси4ки възможни секс игра4ки![]()
Като по4нем от вибратори кам6ици белезници има най разли4ни 6арени и забавни не6та по секс магазините Много ама наистина много се възбуждам от тях
![]()
![]()
![]()
чисти,лъснати кубинки,да няма прашинка по тях![]()
Красивото бельо,пъпчето на момичетата и т.н
за мен фетиш е копър и таратор в паничка за обядконя също е голям фетиш,ама най голям фетиш си ми остава бормашината
![]()
bileznici i jena vuv latexovi drehi no za sejelenie takiva jeni sa rqdki koito sht emi ispulnqt jelnieto
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Шоколадът може да ме възбуди, дори без да го ям. Като си помисля за разтопен, горещ тъмен шоколад...
Като част от тялото - ръцете. Не само дланите, а целите ръце - от рамото до пръстите.
=D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Sunny_stz
Мен също,полудявам като видя ръцете на мъжа ми.Първоначално написано от `Death`Whore``
Имам фетиш и към...кореми (;
mirizmite sa po-skoro afrodiziak,kato nqkoi hrani naprimer.Feti6a si e predmet!Първоначално написано от malka_sladuranka
На мен ми дай едно дупенце с лек загар ммм.... , и с некакви готини прашчици на него. Напраоо ....\
/
Високите токчета![]()
...it's WilD ObseSSioN...
az p1k mn se kefq na kecove,napravo me pobarkvat![]()
![]()
![]()
I don't need the sun
Don't need the moon
Now that you're here
God gave me both in you
I don't need to sleep
Only need to look at you
Then I'll be awake
Much more than any rest could do
Боже ... колко прост народ има на този свят ...![]()
Хора ... погледнете първо какво пише в световните мрежи, образовайте се и тогава напишете нещото, което наистина мислите, че няма да ви изложи ...
КАКВО Е ФЕТИШhttp://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...B7%D1%8A%D0%BC
Мен примерно не ме кефи да употребявам това сексуално изкуство ... иначе във фантазиите ми се върти ( Блондинка със сини очи, кожени бутуши и кожен камшик ... да ме вържи за леглото с белезници и да ме изнасили с камшика ) ... грубичко нали![]()
... k33p w@lkinG ...
Първоначално написано от eternity
Tva vagi i za mene,obi4am jeni s tunki i sredno dulgi prusti. Moga da dobavia i kristalno 4istata voda na plagovete po ostrovnite kurorti, iiiiiiii razbira se vinagi sum si me4tal za jena oble4ena kato vampirkata ot igrata BloodRayne(ili tam kato sa pi6e6e) s kogeni drehi i bodi silno izriazani i prilepnali po tialoto.
p.s.Sia kato si pro4etoh tva det napisah!mai 6a se okage verno tva deto go trubiaha bivi6ite mi jeni 4e sum perverznik.
ХЛАДНОТО ОРЪЖИЕ ... направо полудявам !!!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
имам фетиш към краката на жената от горе до долу, особено ходилата мога да ги лижа с часове, също много ме възбуждат жартиери
тука нещо се пообърках... пък и вие съвсем се отплеснахте... не разбрах за кво точно говорите! всеки разбира думата "фетиш" по различни начини... аз я разбирам като нещо което те възбужда... ми мен ме възбуждат... мъжките ръце (длани) и коремите им...![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Моят фетиш са стегнатите малки дупетаДори нямам претенции дали ще са женски или мъжки \
/
led,ako se broi![]()
predstavqm si kak go podmqtam v ustata si,ustnite mi stavat so4ni i platni i sled tova se navejdam za felacioi go gledam perverzno v o4ite
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!