.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    si_f
    Guest
    Еми аз мога да си призная 4е наистина спр много се възбуждам от вси4ки възможни секс игра4ки Като по4нем от вибратори кам6ици белезници има най разли4ни 6арени и забавни не6та по секс магазините Много ама наистина много се възбуждам от тях

чисти,лъснати кубинки,да няма прашинка по тях

Moi,Moi
    Guest
    Красивото бельо,пъпчето на момичетата и т.н

Повече от фен
    за мен фетиш е копър и таратор в паничка за обяд коня също е голям фетиш,ама най голям фетиш си ми остава бормашината

bileznici i jena vuv latexovi drehi no za sejelenie takiva jeni sa rqdki koito sht emi ispulnqt jelnieto
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Голям фен
    Град
    София
    Шоколадът може да ме възбуди, дори без да го ям. Като си помисля за разтопен, горещ тъмен шоколад...

Като част от тялото - ръцете. Не само дланите, а целите ръце - от рамото до пръстите.

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Ами би ме възбудило да ме вържат за леглото и да ми доставят удоволствие ,или с белезници ,но без садо мазо!!!
    =D> =D> =D> =D>

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Мен ме кефят изпъкнали вени на ръцете пък.
    Мен също,полудявам като видя ръцете на мъжа ми.
    Имам фетиш и към...кореми (;

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Нежност.
    И това, ако е фетиш...
    Нека помисля.. Токчетата ме възбуждат(естествено моите, ако приятеля ми си сложи ще падна от смях), здрави бицепси и предмишници, ароматни свещи и пръчици(миризмите..фетиш ли са?), има и други неща със сигурност, но сега не се сещам..
    mirizmite sa po-skoro afrodiziak,kato nqkoi hrani naprimer.Feti6a si e predmet!

Град
    Разград
    На мен ми дай едно дупенце с лек загар ммм.... , и с некакви готини прашчици на него. Напраоо .... \/

Високите токчета
    ...it's WilD ObseSSioN...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Мъжки длани, мъжки пръсти на ръцете .. бенки ( това нз дали се брои )

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Sofiq
    az p1k mn se kefq na kecove,napravo me pobarkvat
    I don't need the sun
    Don't need the moon
    Now that you're here
    God gave me both in you

I don't need to sleep
    Only need to look at you
    Then I'll be awake
    Much more than any rest could do

RQ

Боже ... колко прост народ има на този свят ... Хора ... погледнете първо какво пише в световните мрежи, образовайте се и тогава напишете нещото, което наистина мислите, че няма да ви изложи ...

КАКВО Е ФЕТИШ http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...B7%D1%8A%D0%BC

Мен примерно не ме кефи да употребявам това сексуално изкуство ... иначе във фантазиите ми се върти ( Блондинка със сини очи, кожени бутуши и кожен камшик ... да ме вържи за леглото с белезници и да ме изнасили с камшика ) ... грубичко нали
    ... k33p w@lkinG ...

Цитирай Първоначално написано от eternity
    4moje da se kaje 4e feti6 sa mi prastite na racete,mn stranno ma fakt :P

Tva vagi i za mene,obi4am jeni s tunki i sredno dulgi prusti. Moga da dobavia i kristalno 4istata voda na plagovete po ostrovnite kurorti, iiiiiiii razbira se vinagi sum si me4tal za jena oble4ena kato vampirkata ot igrata BloodRayne(ili tam kato sa pi6e6e) s kogeni drehi i bodi silno izriazani i prilepnali po tialoto.

p.s.Sia kato si pro4etoh tva det napisah!mai 6a se okage verno tva deto go trubiaha bivi6ite mi jeni 4e sum perverznik.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    ХЛАДНОТО ОРЪЖИЕ ... направо полудявам !!!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Guest
    имам фетиш към краката на жената от горе до долу, особено ходилата мога да ги лижа с часове, също много ме възбуждат жартиери

Град
    Пловдив
    тука нещо се пообърках... пък и вие съвсем се отплеснахте... не разбрах за кво точно говорите! всеки разбира думата "фетиш" по различни начини... аз я разбирам като нещо което те възбужда... ми мен ме възбуждат... мъжките ръце (длани) и коремите им...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    At home...
    Моят фетиш са стегнатите малки дупета Дори нямам претенции дали ще са женски или мъжки \/

Супер фен
    led,ako se broi
    predstavqm si kak go podmqtam v ustata si,ustnite mi stavat so4ni i platni i sled tova se navejdam za felacio i go gledam perverzno v o4ite
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си