- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За какво най-често се карате с ваще?
4esto li se karate s va6te i za kakvo?
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
One day I'll hear
The laugh of children
In a world where war has been banned.
One day I'll see
Men of all colours
Sharing words of love and devotion.
Stand up and feel
The Holy Spirit
Find the power of your faith.
abe 4ado ima 1000 takiva temi .... ne palnete foruma s tapi temi ....
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
за мързела ми![]()
Уискас![]()
Яко.
Аз не се карам с нашите. Просто си защитавам позициите.
А ако стане въпрос нещо за мързел, изцепвам, че мързелът спомага за по-дълъг и пълноценен живот.
Караме се също и за пари.
Аз му викам на тате "Тате, дай 2лв." оня вика "Ех, само искаш, аз за теб съм татииииии, когато искаш пари, ти знаеш ли как се печелят тия пари, мазол ми излезна на гъзъ, само викаш дай дай дай".
"Ti 6to ne u4i6 be?!?!" ili "Gledai kakva e ko4ina tuka !" ili "Gleda6 kato narkoman " xaxak'vo iska6 ..maiki
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
+даскалотоПървоначално написано от Fuckin'Hostile
НО все пак мързела е най-великото нещо
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
За даскалото и за мързел..мързела е велико нещо!![]()
За оценки и за това какво ще стане с мен ако не съм бил учел.Караме се и за компютъра тъй като той не е лично мой и майка ми също го ползва.![]()
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
i as nai 4esto zatova se karam s MAMA!![]()
![]()
to si4ki imame problem s tova
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
М дае , за мързела![]()
И за тфа че не ме пускат НИКЪДЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
s maika mi nai redovnoza glupavi raboti.. shto sum stupala v kuhnqta s obuvki a tq predi tova bila izmila... za tova 4e ne sum si opravila garderoba (tuk da otbeleja garderoba mi vinagi e podreden kogaot nai dobriq mi fr idva u nas shtoto toi e mom4e i ... ne moje 1 mom4e da e popodredeno ot momi4e..
![]()
) i tq vse "ae de pokani go neshto tam.. gledaite film"
![]()
4e ne sum si pribrala masata ili puk 4e sum trushnala hladilnika... abe za vsqkvi gluposti
![]()
![]()
za tva 4e sam adski marzeliva![]()
nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!
zaradi ogromniq murzel,za cigarite,za priqtelite,za pc-to ... za tova che ne ucha i prochie
Whisskas - ХАХАХХАХАХАХХА![]()
Миии караме се, че не ме пускат понякога да излизам вечер...караме се, щото майка ми иска да чиста когато ТЯ каже, аз чистя, когато на мен ми се чисти (което се случва рядко, но все пак се случва..), караме се за силната ми музика, за тва, че ходя много "гол", за тва, че не ходя по семейни събирания, щот ме дразнят, за тва, че си стоя на 3тия етаж и не се занимавам с наще.........такиа работи![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Караме се редовно эа всевъэможни простотии!Например эащо гардероба ми е ад или пък эащо леглото ми не е оправено.Нищо не съм правела,само съм мислела как да спя и да се шляя по улиците.....и эа училище....абе трагедия,ама е эабавну като не ти пука![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ами при мене мързела не е никакъв проблем! Даже обичам да чистя, да гладя, понякога и мия чинийте, взимам брат си от детска градина и пр.С майка ми не се карам, а с баща си! Той вечно се захваща за мене за нещо дребно и прави от мухата слон!
аз пък просто спрях да се карам с наще![]()
напоследък даже са спрели да ми мрънкатза тъпи неща, които знаят, че няма да направя![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ем... най често за оценки...тия хора не са наред...да ми крещи за 5...
kak moje da mi vikat nini pri polojenie 4e imeto mi e nikolai, kak moje da se obru6tat kum men se edno sum na 10, mn ma iznervqt tei we reve mi se, bez tqh ni6to ne moga da napraq se edno iskam da sum samostoqtelen.nqkoi den 6te izbqgam ne izdurjam, KAK moje da mi kazvat kakvo da qm, koga da sa obleka, kakvo da qm.....![]()
![]()
![]()
Че не уча и че вися на компа......
ddz![]()
ko ma ebee
за мързела и за дългата коса с татко![]()
... no comment ...
+1Първоначално написано от Presley
![]()
Първоначално написано от _siXth`sEnSe_
![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!