Преди няколко дни моят приетел ме изостави, а после разбрах че има и друга! Въпросът е че бяхме заедно година и 3 месеца, и сега се чувствам ужасно. На мен ми се вижда невъзможно толкова бързо да ме е забравил, та дори вече да обича друга! А аз много го обичам, когато разбрах че не ме обича се побърках, а след новината за другата бях на косъм да си срежа вените(спря ме той с някаквата мижава надежа като "ела в скайп") С него сме в един клас и сигурно ще е така до 12клас, а аз съм девети! Не забравям лесно момчетата, и няма да издържа още 3-4 години! Незнам какво да правя, пък и той се държи така сякаш иска да ме нарани. Говори ми за другата, през 5 минути ми казва приятели сме, не сме, понякога имам чувството, че се чуди за какво да ми пише... Всички ми казват да му покажа какво е загубил, но незнам дали ще издържа да се правя, че не ми пука, когато той говори за другата! Знам, че той много ме обичаше и не мисля че сега е безразличен за мен, та той умираше за мен, не може всичко да изчезне просто ей така!
Знам, че и аз направих сгреших, но последните дни когато бяхме заедно се поправих (грешките бяха заради характера ми). Направо се съсипах след всичко, не ям, не спя, всеки път, когато се усмихне се сещам за него... Моля ви помогнете ми, дайте ми съвет! Попитах приятелите си и ми даваха какви ли не съвети, но искам да чуя мнението на някой, който не познава нито мен, нито него!