.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Абе спи му се-за това малкия му щръкнал. Може ли да се възбуди-няма сън. А и както споменах аз си знам, че докато съм у тях той няма да заспи, защото аз няма как да се прибера, а това е равно на самоубийство за мен. за това може да си почива, ама грам не може да заспи. А след като лежим поне да правим нещо по-смислено.
    Начинът ти на мислене ми допада. Само дето аз спя у приятеля ми и за мое най-голямо съжаление по някое време трябва да го оставя да спи. Пък и като ми каже, че не ще...рано или късно ми става неудобно да го карам.

Guest
    към авторката: ми кажи му бе, нема да умреш!

а към момичетата, дето са незадоволени-> фанете си по някои потентен!! Имах чувството, че Пеги Bundy се оплаква, особено след изречението-> докато не се примири, че ще правим секс!

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    към авторката: ми кажи му бе, нема да умреш!

а към момичетата, дето са незадоволени-> фанете си по някои потентен!! Имах чувството, че Пеги Bundy се оплаква, особено след изречението-> докато не се примири, че ще правим секс!
    Шегувам се, естествено. Любимото момче не си го сменям с никого. И къде съм се определила като незадоволена? Просто съм доста...енергична (особено когато на него му се спи, тогава съм най-свежа ).

Град
    Пловдив
    "как да му кажа че не съм в настроение за секс?"
    - не съм в настроение за секс... друг път
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Айде стига с тази марихуана, че вече стана банално. Трябва ли тя да присъства във всеки твой пост?
    В постовете свързани с нормалното ми ежедневие и нещата,които ми се случват,да,задължително.
    Както твоят приятел и това,че си много щастлива с него присъства във всеки твой.
    Същото е.
    .
    не присъства, но дори и да е така, твоето съвсем не е поучително. Помисли си за миг кой чете това, което пишеш и какво си мисли. помисли си, че може да повлияеш негативно на някое дете. Или марихуаната ти пречи да мислиш над тези неща. поне аз говоря за нещо позитивно и полезно, а ти говориш за 1 отвратителен порок.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си