Принципно аз съм тази дето все напира за секс. Особено късно вечер - като си лягаме заедно просто няма начин да не ми се прави секс. Само дето той е цупльо - уморен, спи му се...тинтири-минтири. Така де, в крайна сметка, като не ще - не ще. Кротвам се и приемам, че иска да спи (тук имаме известни различия, понеже за мен сънят винаги е на последно място - колкото и да съм уморена, предпочитам да правя хиляда други неща вместо да спя). Сега пък обаче ми излезе с ново 20 - трябвало да направя нещо, за да го накарам да му се прави секс...и няма угодия (като го оставя да спи пита що не съм го провокирала, като тръгна да го закачам да правим секс "Спи ми се, гушни се тука в мене..."...мъже... ). Така де, ако някога на мен не ми се прави секс и кажа, че не искам, това ще значи, че имам сериозна причина и да не ме закача. Обясни на момчето ти, че не винаги се чувстваш в настроение за секс и наистина наблегни на факта, че това в никакъв случай не значи, че не го желаеш или че не го обичаш (така де, партньорът ти като се дърпа така понякога започваш да се чудиш какво не е наред...) Все ще свикне по някое време...