- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пиьрсинг на клитора
На мен пък ми харесва идеята.
Някой ден бих си направила/може би няма да е точно на клитора/.
Все пак за да решиш да си направиш подобно нещо трябва да се обмисли добре. Да разгледаш както плюсовете, така и минусите и да прецениш дали наистина го искаш.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Има много болезнени и неприятни неща правят, но не за да им е приятно, а за да бъдат харесваниПървоначално написано от KyXoTo_F
Ще си го махне "к'вото"Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
![]()
И к'во ще я правиш таз кубинка? Намери някъде по една от чуфт и сега подаряваш на хората?Първоначално написано от RhytmiX
Това е единственото нещо, за което мога да кажа, че никога няма да направя, освено ако някой не ми е опрял нож в гърлото.
Харесва ми даМоже би бих си направила..
![]()
wse pak si lanny barbie..![]()
И аз много искам да си сложа обеца там blush :) Една позната има .. поразпитах как стоят нещата..
1.само и единствено памучно бельо /без никакви дантели/ първите 2-3 месеца
2.първия месец невероятна хигиена /2 къпания на ден не стигат, трябва да си миеш работата по 4-5 пъти, колкото по-често толкова подобре/
3.първите 2-3 месеца се внимава освен за бельото и да не се закачи някъде, да не я дръпне приятеля ти
4.ако вземе да забира мажеш 2 дни с гентамицин и ако не ти мине махаш бижутУ :)
5.не се губи чувствителността, ако не е точно на клитура
6.лесно се преодолява срама от този, който ще те пробива, въпроса е дали си готова да дадеш едни 40-50лв. без да си сигурна, че ще ти понесе обеца там
7.прави се принципно есен-зима, защото не трябва да ходиш на плаж, басеини и т.н. ако се пробиеш сега.За т'ва било най-добре да е зимата, около 2-3 месеца мисля, че не трябваше да се ходи по морета и басеини.
И аз се надъхвам да се пробия, но сякаш не ми стиска достатъчно много и ме е страх да нямам проблеми /да не ми забере/ и може би за т'ва не съм го направила /пък може и да не го направя никога.../
Дано да съм помогнала ;) Успях и ако се пробиеш да пишеш как е ;)
[/i]
:P Непременно !!! :P\
/
Не Ме е Яд ,Че сИ ТъП,А Че Си ЛиЧи...
то при нея може и да е секци ама за теб се самнявам!!!Първоначално написано от Schnitzer
И всичко това за какво?Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
За едната суета?
Баси, кви сте тъпи...![]()
Животът е БРЯГ!
Абе верно закво ви е тая целата мъка![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Вижте само изказванията на модераторките, Koalka, Aleandra и Barbie. Лелееееееееееее колко са задръстени тия момиченца само хахахахах будят смях и усмивки с тяхната чиста, неподправена неопетненост))))))) на Алеандра само подписа й като видиш разбираш че прави секс само в мисионерска, ако въобще прави
Ами ако искаш си сложи и 5 -6 кг гирички на клитора може да ти по готПървоначално написано от KyXoTo_F
Алеандро, ти Цвета са казваше нали? Искаш ли да та прекопам с ей тая, мойта, ГОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯАААМАТА МОТИКА, ААА ???![]()
Aleandro, ako ta fana she ta blyskam otzad kato div selqnin kru6a.
A pyk krem4eto e super typam zadrystena i grozna, s teia gadni luni4ki po celia ti feis napravo bih ti sral otgore ebati pla6iloto si 4estno ti kaaaaaaaaaaaam