- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Миризми по време на секс
Himi4eski voiski se vikat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Kwo prostowato izkazwane samo ... mirishelo na dwa g*za,h*i i p*tka ... ako sa neizmiti she mirishe da ...
vzemete se iskapete i moji da ne vi mirishe!![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Около нас мирише, обаче на два гъза и да х*яПървоначално написано от Анонимко
това е гадно...
Вземи поне ти се изкъпи, че да мирише поне само на 1 г*з и една п*тка. (както ти се изрази..)
Ще повърна!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ГОЛЕМ СМЕХ КОГАТО ГО ПРОЧЕТОХ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всъщност след секс си мирише по-особено. сигурно са нещо феромони, хормони-де да знам, ама си мирише по-така. а и гаджето ми има по-особена миризма, от която го желая още повече.
Mi namaji se s piknq ot ragonena kotka da se vuzbudi6 pove4eleleeee....ZA JIVOTNITE S LIUBOV
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
колкото и да се къпите все си мирише кат се секса човек. първо мирише на подмокрена путка, после на сперма и такаПървоначално написано от krem4et0
![]()
OMG GRUMNI SE,az bih ti kazala ..............ujas ne puskaite takiva typizmi be hora....totalno zatypqvane ima v bg![]()
![]()
stiga s tezi selski izpulneniq
GiRo, намали си аватара веднага!
Сега по-темата. Най-добре се изкъпете, току виж спре да мирише.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
пфффф що па Гиро да си го намалява 128х128 а ограничението е до 200х200?????Първоначално написано от Aleandra
мисля че това трябва да го кажете на някои други субекти в този форум които направо злоупотребяват с това.....например оня сельо денислав.92 що на него не му направите забележка като се движи не с аватар а с уолпейпър?![]()
П.С.мерси за вниманието
Мда мирише ..на презарвативи.. латекс... гаднооо
![]()