- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата-падате ли си по спортисти?
Абе не знам дали темата е за тука ама не видях друго подходящо място...
Та въпроса ми е ясен,към момичетата е-харесвате ли спортисти и впечатлявате ли се от някое момче,което примерно ви каже,че тренира нещо(няма значение какво-футбол,волейбол,атлетика,б кс и т.н.) ?
Еми ако не е мой тип ако ще и 10 спорта да тренира няма да се впечатля..много абстрактен въпрос..Все едно аз да питам : ''Момчета харесвате ли високи момичета''
хаха ми тва не, не че имам нещо против, но тва не може да ме впечатли![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Впечатлявам се от хора, не от това, което тренират. Ако е баскетбол, ще се накефя по простата причина, че ми действа сексуално.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Все ми е тая.
Пък и някой като ми каже "тренирам еди си кво", извиняяй, ама за кво ми е такъв, дето за него спортът ще е по-важен от мен.
Не, мерси съм.
Пък относно тялото.. дръжки, за кво ми е стегнато, мускулесто.. ако искам такова, отивам и си вземам една Обезмаслена ДЕБЕЛА сфинска пържола и си я барам колкот си ща.
НЕ!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Треа има плочки на корема! Мразя културисти! Дали спортува си е негов проблем, ако реши, че спорта е по-важен от мен да иде се скрие някаде! Ако ме кефи човека проблеми никфи!![]()
Еми да!Ама това не стига!Трябва да има и нещо в главата.
[size=7][b][u]fosse cos
м нямо мн зна4ение не 4е е ло6о но... все тая
и пак не е зле да спортува
само да не е някое кухо пар4е
Ами да.Яко ще е ако тренира нещо.Пък и това предполага че има готино тяло.Ама това е да кажем ако сме се запознали преди 1-2 часа. Вече като го опозная ще видя.Но за първо впечатление не е зле.
ma ko ne we nai golemite ku4ki hodqt s futbolist4eta ot mladejkite otbori
Ако не е футболист-4е... няма проблем.. не ме интересува особено...
Вие на хероин ли сте бе?
Първо и най-важно - не се ебавай със свинското... Свинското... То е начин на живот... Ок?Първоначално написано от cherinka
![]()
Иначе хубаво изказване![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
не,щото са тъпи
мн зависи от човека..той може да тренира и да е пълен льохман...или да не тренира и да е супер момче...спорта не е определящ![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
Ами не. Харесвала съм спортисти, но не защото са такива, а защото са ме кефели като момчета. Ако едно момче ми е антипатично, то даже и да е най - известният спортист, няма да си сменя мнението за него!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
НалиПървоначално написано от penywise
![]()
Сфински пържоли с кожичка рулс![]()
Честно казано не съм особено привлечена. Не си падам по планини от мускули с мозък, колкото грахово зърно.
До момента е фифти/фифти!
Light The Universe
Ами да... първо спорта дисциплинира, второ спорта е здравословен и имаш хубаво и стегнато тяло (не говоря за културисти), трето, който спортува не пие и не пуши
така, че това момчето да спортува нещо за удоволствие и като хоби е плюс... но не си падам по тъпи футболисчета хаха
Ъъъ...защото има умни ли? Опитваха се да ме редят с един футболяга.."Той е футболист"...Уау! Още по-зле...а като започна да обяснява как в Германия пиели постоянно и ходели по курви, се отчаях тотално.Първоначално написано от Анонимко
Не,аз не харесвам спортисти..дори са ми отвратителнИ!![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Аз тренирам всичко и не съм тъп нито отвратителен и няма да ме пречупите щото аз ако не тренирам не се чувствам добре и нямам искрящ поглед здрави нокти и здрав външен вид хич ва няма![]()
![]()
Никой няма за цел да те отказва. Щом го правиш заради себе си - хубаво.