- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- normalno li e
hora q kajete normalno li e da si gotov\a da napravi6 vs za nqkoi bez toi dori da ti e gadje. ima edno mom4e. s nego dori ne sme zaedno. e ima nqkvi simpatii no ni6to ne e tova. vuprosut e 4e az sum gotova da napravq absoliutno vs za nego. kakvoto me pomoli tolkova e vajen za men 4e imam 4uvstvoto 4e vinagi 6te ima ***** i vs ostanali mom4eta. a toi ni6to ne e napravil za men dosega. sm ni6to 4ak tolkova hubavo(izkliu4vam momentite kogato me e gu6kal i t.n.) a ima hora koito 6te napravqt vs za men,za da se usmihvam. samo 4e na men za tqh ne mi puka i gi naranqvam za da si go izkaram na nqkogo. q kajete na vas slu4valo li vi se e-da ste gotovi na vsi4ko za nqkoi, znaeiki 4e ni6to nqma da polu4ite
ех любов любов....според мен ти го харесваш и затова се чустваш така
и да случвало ми се е
Отново болест "ЛЮБОВ" много хора боледуват от нея (аз взимам обаче да се излекувам) Случвало ми се е....и вероятно наистина изпитваш силни чувства към него... но не е нужно да нагрубяваш хората около тебе..
![]()
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
Нормално е.Дори и да не си влюбена пак е нормално.Има хора които не съм виждала с години и не бих казала че сме били особено близки,но пак бих направила всичко за тях.Има хора които видя ли за секунда имам чувстото,че съм готова да поставя света в краката им..просто са въздействащиА като се намеси и любовта, става страшно
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Подкрепям...Първоначално написано от Jus7__Me
Вие на хероин ли сте бе?
да тва е савсем нормално!!!
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
на ВСИЧИ им се е слчвало...нали знаеш - срещу любовта от пръв поглед помага втория, срещу останалата - реалния
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Когато обичаш си на принципа "давам, но не искам".Просто искаш всичко за този човек без да очакваш нищо в замяна.
Абсолютно нормално!Любов!Какво повече да се каже...
[size=7][b][u]fosse cos