.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: normalno li e

normalno li e

hora q kajete normalno li e da si gotov\a da napravi6 vs za nqkoi bez toi dori da ti e gadje. ima edno mom4e. s nego dori ne sme zaedno. e ima nqkvi simpatii no ni6to ne e tova. vuprosut e 4e az sum gotova da napravq absoliutno vs za nego. kakvoto me pomoli tolkova e vajen za men 4e imam 4uvstvoto 4e vinagi 6te ima ***** i vs ostanali mom4eta. a toi ni6to ne e napravil za men dosega. sm ni6to 4ak tolkova hubavo(izkliu4vam momentite kogato me e gu6kal i t.n.) a ima hora koito 6te napravqt vs za men,za da se usmihvam. samo 4e na men za tqh ne mi puka i gi naranqvam za da si go izkaram na nqkogo. q kajete na vas slu4valo li vi se e-da ste gotovi na vsi4ko za nqkoi, znaeiki 4e ni6to nqma da polu4ite

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ех любов любов.... според мен ти го харесваш и затова се чустваш така и да случвало ми се е

Отново болест "ЛЮБОВ" много хора боледуват от нея (аз взимам обаче да се излекувам) Случвало ми се е.... и вероятно наистина изпитваш силни чувства към него... но не е нужно да нагрубяваш хората около тебе..
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Нормално е.Дори и да не си влюбена пак е нормално.Има хора които не съм виждала с години и не бих казала че сме били особено близки,но пак бих направила всичко за тях.Има хора които видя ли за секунда имам чувстото,че съм готова да поставя света в краката им..просто са въздействащиА като се намеси и любовта, става страшно
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Нормално е.Дори и да не си влюбена пак е нормално.Има хора които не съм виждала с години и не бих казала че сме били особено близки,но пак бих направила всичко за тях.Има хора които видя ли за секунда имам чувстото,че съм готова да поставя света в краката им..просто са въздействащиА като се намеси и любовта, става страшно
    Подкрепям...
    Вие на хероин ли сте бе?

да тва е савсем нормално!!!

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

на ВСИЧИ им се е слчвало...нали знаеш - срещу любовта от пръв поглед помага втория, срещу останалата - реалния
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Цитирай Първоначално написано от lo6a_karma
    да тва е савсем нормално!!!
    Damn Right!

Мега фен Аватара на koalka
    Когато обичаш си на принципа "давам, но не искам".Просто искаш всичко за този човек без да очакваш нищо в замяна.

Мега фен
    Град
    София
    Абсолютно нормално!Любов!Какво повече да се каже...
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си