.
Затворена тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 221
    Тъпо е да съдите за едно момиче само по килограмите. За всеки влак си има пътници. Килограмите не правят един човек по-добър или по-лош.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Някои път преувеличавате с диетите(и с тва че сте дебели) Един път една мацка дето СУПЕР ама СУПЕР много ме кефеше ми вика:
    -Дебело ли ми е дупето?
    аз немах идея какво да кажа
    да бтв така е но тва е за плакане....точно от този начин на мислене някои момичета заболяват от анорексия...така че бива бива но не прекалявайте
    Страшно много мънекенки са умирали от неква такава мания че са дебели и постоянно гладни и на диети...абе жени
    Е, да, но пак е заради вас - мъжете. Ако вас ви нямаше, да не мислиш, че ние щяхме да се мъчим толкова...
    Просто искаме да сме харесвани.
    Не, че упреквам някого, а само обяснявам причините.
    Бтв тва че си повръщала сигурно е било защото си правила диета и не си яла много време,но тва е страшно опасно и се умира...даже леля чете конско на едно лапе/роднина че тва не е хубаво изобщо и буквално е така.Аз бих предпочел да съм малко повече кила от колкото в гроба,не е ли така?

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Някои път преувеличавате с диетите(и с тва че сте дебели) Един път една мацка дето СУПЕР ама СУПЕР много ме кефеше ми вика:
    -Дебело ли ми е дупето?
    аз немах идея какво да кажа
    да бтв така е но тва е за плакане....точно от този начин на мислене някои момичета заболяват от анорексия...така че бива бива но не прекалявайте
    Страшно много мънекенки са умирали от неква такава мания че са дебели и постоянно гладни и на диети...абе жени
    Е, да, но пак е заради вас - мъжете. Ако вас ви нямаше, да не мислиш, че ние щяхме да се мъчим толкова...
    Просто искаме да сме харесвани.
    Не, че упреквам някого, а само обяснявам причините.
    Бтв тва че си повръщала сигурно е било защото си правила диета и не си яла много време,но тва е страшно опасно и се умира...даже леля чете конско на едно лапе/роднина че тва не е хубаво изобщо и буквално е така.Аз бих предпочел да съм малко повече кила от колкото в гроба,не е ли така?
    Да, но понякога психясваш на тази тема. Просто си втълпяваш до умопомрачение, че си дебела и каквото и да те тъпчат останалите (най-вече родители, които са забелязали, че не ядеш) ти отиваш и го повръщаш. Абе, не ми се говори...

Ако нямаше притенциозни момчета и тъпа мода, нямаше да има и анорексия...

Guest
    Не мога да кажа, че няма значение дали момичето е пълно, но и това си има значение. Най-малкото трябва да си огромен непукист, защото ако тръгнеш с такова момиче приятелите ти ще ти се подиграват. Но има и нещо друго: момичетата са склонни към отслабване много повече от момчетата така че пълните момичета не са кой знае колко много. при малко воля и особено ако хлътнат по някой.. много бързо отслабват

Цитирай Първоначално написано от B1ZzY
    Emi moito mnenie za super debelite e da ne se pokazvat na vun a ako iskat da otslabvat da se pomuchat malko shoto ot strani izglejda ujasnoooo !!!
    Emi v tva ne si prav. Az sam slaba i izglejdam ok ama edna ot nai dobrite mi fr e debela. No tq e mn pekana. DEBELITE HORA ne sa smotani!!!!
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен
    Град
    sofiq
    znam 4e ne e mnogo priqtno da ima6 debelo momi4e no kvo da mrat li sega?lele ujasni ste,mi nqkoi prosto ne mogat da otslabnat takava im e fizikata

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

vsqko mom4e si ima vkus...edni obi4at po debeli dr po slabi i taka... ama ne e nyjno taka da se iskazva6..tolkoz grybo....momi4eto ne e vinovno..to ako zavise6e ot nas kakvi da badeeeeem....ehee si4ki 6tqhme da sme modeli
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    ~ pf debelite emi ne me kefat pa i smurdqt pff gadni sa weeeee a vednuj vidqh nekva debela cicoresta s nekakuv sladur i napravo mi stana jal a ina4e debela s gramadni cici potna i smurq6ta =gadost!!~
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    ~ pf debelite emi ne me kefat pa i smurdqt pff gadni sa weeeee a vednuj vidqh nekva debela cicoresta s nekakuv sladur i napravo mi stana jal a ina4e debela s gramadni cici potna i smurq6ta =gadost!!~

И защо смяташ, че дебелите са нечистоплътни?

Guest
    SLANINA SUXXXXXXXXXXXXXXX!!!

Guest
    Не виждам каква е логичната асоциация на дебел - миришещ.

Засичала съм доста момичета: млади, наконтени и миришещи на пот, ако не на пот, то на цигари или нещо също толкова отблъскващо.

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o

И защо смяташ, че дебелите са нечистоплътни?
    (Шшш, _Cuddly_, тука просто девойчето завижда, че някаква мацка е имала по-хубави прелести от нея и е била с готино гадже... Женска злоба. )

Темата е поставена изключително грозно и е абсолютно доказателство за ниска култура. Поста на момичето с фрапиращ ник bebito0o е доказателство за...изненадващо ниска култура!

Нямам желание да коментирам темата, поставена по такъв идиотски начин. Особено имайки предвид, че за много жени това е доста затормозяващ проблем. Първо не е ясно какво разбирате под "дебела" (за мен това се изразява в тегло, което е по-скоро вредно за здравето, отколкото естетически непривлекателно). Второ, наистина, мили деца-идиотчета, миризмата на човек не се определя от килограмите. Ако ще си говорим за аромати, всичките кльощави (примерно) пушачки на боклука ли да ги хвърлим? (Прощавайте, но миризмата на цигари ми е особено неприятна). Оф, няма смисъл...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    За всеки влак си има пътници. Пък и те какво са виновни, че да дебели - ген. Е, някои не си и правят труда да направят нещо по въпроса, но някои не могат нищо да направят. Освен това, не е толкова лесно да се отслабне.

Супер фен
    ако е дебела и има яко кинти ще се оженя за нея и ще и зема половината пари и после си продължавам със слабите

Повече от фен
    Град
    Sofia
    не мисля, че е редно да се говори така за хората - независимо дали са дебели, ниски, пъпчиви, късокраки или каквото и да е .... Всеки човек има своите плюсове и минуси. Няма да отрека, че и аз хвърлям повече погледи на мацките ала "Хайди Клум", но това не значи, че другите са "миризливи, отблъскващи, самотни и т.н." А искам да питам сичките приятели и приятелки дет са писали за "дебеланите" - от къде сте сигурни, че вие не сте противни в очите на някого? Ще ви бъде ли приятно да чуете някой да говори за вас "лелееее с тоя дъх никоя няма да го земе...." или нещо от сорта?? Моята приятелка определено не е дебела, напротив - но нейната най-добра приятелка е доста едричка, но за сметка на това е един прекрасен човек и съм убеден на 100 %, че много от "слабите мадами" не могат и да и стъпят и на малкия пръст.....не се смейте на другите, защото утре може да сте от другата страна

Не смятам да разделям хората на слаби и дебели и мисля, че темата е плод на незадоволеното комплексирано въображение на някой пикльо в 7ми клас
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Има по-пълни момичета, които са такива, защото има болести от които се получава надебеляването и просто няма какво да направят. Хората се потят, от там идва миризмата, това, че един човек се поти, не значи, че е нечистоплътен! Тази тема е една дискриминация относно пълните хора! Приятно ли щеше да ви е, вие да се разхождате по улицата, да сте закръглен, някой да мине покрай вас и да каже "Леле, че е дебел/а"? Ако мислите, че ще ви е приятно, ОК, ама ако ще ви стане гадно, тогава се замислете, че не е много приятно да обижате и да преценявате хората, само защото са с наднормено тегло!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    бтв, изпотяването зависи от потните жлези, не от килограмите
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

надарена по гърди, надарена по корем

въобще дебеланите кипят от дарби...
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Мега фен Аватара на koalka
    Необяснимо е, защото си мислите, че са ги избрали и момчетата избират само по външност.И какво от това, че са дебели?Може да имат повече мозък в главата от една руса мадама, която мисли какво да си купи и каква прическа да си направи.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    zavisi si i ot debeloto momi4e,ako moga taka da se izrazq...no pak i prekaleno '4uplivite'' sa6to ne sa na moda

i az poznavam edna debela det hodi s mnogo mom4eta i mnogo q pliushtqt

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Необяснимо е, защото си мислите, че са ги избрали и момчетата избират само по външност.И какво от това, че са дебели?Може да имат повече мозък в главата от една руса мадама, която мисли какво да си купи и каква прическа да си направи.
    опаковката продава

Цитирай Първоначално написано от fulldelight
    не мисля, че е редно да се говори така за хората - независимо дали са дебели, ниски, пъпчиви, късокраки или каквото и да е .... Всеки човек има своите плюсове и минуси. Няма да отрека, че и аз хвърлям повече погледи на мацките ала "Хайди Клум", но това не значи, че другите са "миризливи, отблъскващи, самотни и т.н." А искам да питам сичките приятели и приятелки дет са писали за "дебеланите" - от къде сте сигурни, че вие не сте противни в очите на някого? Ще ви бъде ли приятно да чуете някой да говори за вас "лелееее с тоя дъх никоя няма да го земе...." или нещо от сорта?? Моята приятелка определено не е дебела, напротив - но нейната най-добра приятелка е доста едричка, но за сметка на това е един прекрасен човек и съм убеден на 100 %, че много от "слабите мадами" не могат и да и стъпят и на малкия пръст.....не се смейте на другите, защото утре може да сте от другата страна

Не смятам да разделям хората на слаби и дебели и мисля, че темата е плод на незадоволеното комплексирано въображение на някой пикльо в 7ми клас

Напълно съм съгласна.

Супер фен Аватара на kindergarden
    maleeeeeee mnogo ste zle we xora kakvo kato momi4eto e debelo ia se zamislete kolko mom4eta s nadnormeno teglo ima ama nie momi4etata sme po pe4eni ot vas mom4etata i za tva xodim s takiva
    ppp govoria za drugite az li4no ne xodia no ako nameria niakoi svesten niama problem ne e vajno kakvo pokazva kantara a kakvo pokazva mozuka

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    maleeeeeee mnogo ste zle we xora kakvo kato momi4eto e debelo ia se zamislete kolko mom4eta s nadnormeno teglo ima ama nie momi4etata sme po pe4eni ot vas mom4etata i za tva xodim s takiva
    ppp govoria za drugite az li4no ne xodia no ako nameria niakoi svesten niama problem ne e vajno kakvo pokazva kantara a kakvo pokazva mozuka
    Охх,даже сте препечени от много пекане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си