- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За дебелите момичета
Права си ... познавам една дъщеря на един кмет тукашен ... горката е доста пълничка ама се облича в дрехи на Армани и Долче и ползва парфюми на Булгари и тем подобни ... просто е уникалнаПървоначално написано от maini4ka_sladka
Пък майничке по друго време и на друго място бих те свалял с плежър :P
![]()
... k33p w@lkinG ...
znachi iskam da kaja na DEBELITE momicheta kolkoto i da sa debeli dori da mislqt che sa debeli preporuchvam im amfetamini ! tfa e nai dobrata dieta vazmojna verno e che vredat i t.n no napulno pomagat za otslabvaneto as sam nai chudestniqt primer ot 75 kila za 1 sedmica 1 kantar (1 gram) stanah 55 ..
maini4ka_sladka на кмета на Карлово дъщерята. Балабанова и е фамилията ... мойто ателие и прави балния костюм ... едва ли ще я знаеш ... :P Пък аз не съм точно от Пловдив, това ми е втория град в който живея ... в профила ми има сайт, там може да ме видиш и от къде съм :P
... k33p w@lkinG ...
Защо обаче не споменаваш нищо за страничните ефекти?Първоначално написано от sashoTo
![]()
mi... de da vi znam fakt e che e zabraneno , vredno ? i t.n no ne e krainost ako nekoq jena e izpadnala v depresiq che e debela i tfa e problema na jivota i amfetaminite she pomognat !! nema da stane psixqsala narkomanka koqto da prodava televizori kakto slushate po filmite na silvestar staloun ili tam kakto e .. pointeresuvaite se malko i shte razberete :]
Ами гъбтай си тогава амфетите и ще направиш голямо добро на света като изчезнеш от него.![]()
awe da vi kaja spored men izob6to nee gadno da si s debelo momi4e. (zavisi ot tva kolko debela imte v predvit) az samiq sum xodil s ed no momi4e deto be6e malko pulni4ka i mnogo me drazne6e kato kaje debela sum trebva da otslabna. ako mom4eto siq xaresva nema zna4enie dali momi4eto e debelo ili ne. taka 4e ne prenebregvaite debelite momi4eta. i te sa xybavi![]()
![]()
![]()
М да и аз имам няколко по-едри приятелки, които забиват СТРАХОТНИ мъже, пък аз, дето съм миньонче, не че оплаквам, но определено момчетата отдават значение на това, че тези момичета са супер яки по характер. Вече това дали едно момиче ще се поддържа или не, зависи от нея, а не от килограмите й.
Все още не мога да си обясня как едно мое бивше гадже тръгна с една...... два пъти колкото мен, но явно съм му липсвала твърде много ( i'm evil )
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Дам... съгласна съм и + че никой не гарантира какво ще ти се случи утре, както някой беше писал може да катастрофираш, да пиеш дълго време лекарства и от тях да качиш килограми...Първоначално написано от young_rich_famous
И аз не съм с перфектно тяло, но всеки е различен, не може да съдиш за човек само по външния му вид.
А мисленето на автора показва колко ограничени хора има все още и съм сигурна че не е единствен...
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
XAxaax pfff tolko sa mi protivni debelanite , 4e nqma na kude pove4e .. po dobre da zemat da se pomu4at da ot slabnat malko ne da se tup4at se edno shte se svurshi svetut![]()
![]()
![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
МОЛЯ ВИ НЕ КОМПЛЕКСИРАЙТЕ ЖЕНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ФОРУМА! НЕ ГОВЕРЕТЕ ПРОТИВ ДЕБЕЛАНИТЕ!
Кво се обаждаш бе Гост? Да ги ебъ в добичетата проклети, ша ги впрегна да ми орът нивата и ша пускам децата от махалата да скачат на щембаците им мазни като на скачащ замък, само дето ша смърди на потен гъз!
Мойто мнение е че дебеланите нямат място в едно перфектно общество, тоест за да станем перфектно общество трябва да се отървем от дебеланите и от много други индивиди де. Значи те са дебели, парадират с това и искат да ги съжаляват и да им обръщат внимание, натискат се на момчетата и недай си боже някое момче да ги изгони отиват при всички момичета и разправят какъв гадняр е той. И винаги се опитват да те напият и да те изнасилят. Това се случи на мен и не искам никой да повтаря тази грешка. Момчета, като има дебелана в компанията, никога недейте да пиете. Белезите, които оставя може да не са само по врата ви.
Аз много им се кефа на дебелите,щото по принцип се възбуждам от животни![]()
![]()
![]()
Казала жената с гъз ракетна площадкаПървоначално написано от maini4ka_sladka
ami 6tom avatara ti e gyz, qsno mi e kvi kompleksi izbiva6Първоначално написано от maini4ka_sladka
neka da govorim za debelite xora kato cqlo
eto naprimer edin ot nai dobrite mi priqteli e debel i mazen
i mnogo momi4eta mi kazvat 4e im bil protiven i ne bixa go doblijili
no vse pak az si go uvajavam za6toto e prostak ot klasa i moje da sloji v job i nai-golemite idioti
a po temata "debel" i "debela" sa baq mnogo-zna4ni i razteglivi ponqtiq.
za tova nqkoi ot tuk ne znaqt dori kakvo imat predvid
на мястото на тоя ГЪЗ както го наричаш можех да сложа устни или око, но това не значи че съм сляпа или няма. да ти имам и логиката... просто явно ти самият си дебил от класа със адски много комплекси и се вписвап като гост от чувство за малоценност.айде със здраве и приятен живот и се научи да пишеш на кирилица...Първоначално написано от Анонимко
Debil sym ama pone nqmam golqm gyz, fakta 4e se vjivqva6 tolkova mnogo dokazva 4e si edna nagla golemogaza svinq. мога да пиша и на кирилицаПървоначално написано от maini4ka_sladka
Защо обиждаш ???Не можем всички да сме идеални и еднакви като извадени от калъп.Има дебели и слаби ,има високи и ниски ,има тъпи и умни....Първоначално написано от Анонимко
И се чудя защо продължават да се правят подобни теми ,които да комплексирват момичетата.
И искаш ли да ти издам една малка тайна?Предполагам ,че ти си от хърбите ,които дори и дебелана не би пожелало.Не правиш добро впечатление като обиждаш другите и по този начин караш егото си да се вдигне!
Не обиждам, просто си казвам мнението. Дебеланите нямат място в един перфектен свят. Може и аз да нямам, но темата е за дебелани, а не за мен.Първоначално написано от the^one