Първоначално написано от
Анонимко

Първоначално написано от
maini4ka_sladka

Първоначално написано от
Анонимко

Първоначално написано от
maini4ka_sladka

Първоначално написано от
Анонимко

Първоначално написано от
maini4ka_sladka

Първоначално написано от
Анонимко
Мойто мнение е че дебеланите нямат място в едно перфектно общество, тоест за да станем перфектно общество трябва да се отървем от дебеланите и от много други индивиди де. Значи те са дебели, парадират с това и искат да ги съжаляват и да им обръщат внимание, натискат се на момчетата и недай си боже някое момче да ги изгони отиват при всички момичета и разправят какъв гадняр е той. И винаги се опитват да те напият и да те изнасилят. Това се случи на мен и не искам никой да повтаря тази грешка. Момчета, като има дебелана в компанията, никога недейте да пиете. Белезите, които оставя може да не са само по врата ви.
малоумник. няма такова нещп като идеално общество,а хора като теб нямат място в него дори и да го имаше
Казала жената с "задни части" ракетна площадка
ахахаха dream on
ami 6tom avatara ti e gyz, qsno mi e kvi kompleksi izbiva6
на мястото на тоя "задни части" както го наричаш можех да сложа устни или око, но това не значи че съм сляпа или няма. да ти имам и логиката... просто явно ти самият си дебил от класа със адски много комплекси и се вписвап като гост от чувство за малоценност.айде със здраве и приятен живот и се научи да пишеш на кирилица...
Debil sym ama pone nqmam golqm gyz, fakta 4e se vjivqva6 tolkova mnogo dokazva 4e si edna nagla golemogaza svinq. мога да пиша и на кирилица
Защо обиждаш ???Не можем всички да сме идеални и еднакви като извадени от калъп.Има дебели и слаби ,има високи и ниски ,има тъпи и умни....
И се чудя защо продължават да се правят подобни теми ,които да комплексирват момичетата.
И искаш ли да ти издам една малка тайна?Предполагам ,че ти си от хърбите ,които дори и дебелана не би пожелало.Не правиш добро впечатление като обиждаш другите и по този начин караш егото си да се вдигне!