Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
Почти всяко пълно момиче може да направи нещо, за да отслабне или поне да се стегне. Малко са тези които не могат поради здравословни проблеми.
Не мога да разбера едно нещо. Значи майка ми е учителка, като си правят снимки с класа, има момичета за които питат "Това ли е класната ви?" Е, как може тези момичета на по 15-16 да се оставят да заприличат на лелички? Това за мен е немърливост....
Аз например качих 2-3 килограма. Ами, в момента съм на диета и след малко отивам да поспортувам. Щом аз мога, която съм доста ленива, значи и 98% от останалите момичета могат..
МНОГО МНОГО ПРАВИЛНО. Извинявайте ама повечето дебели момичета не са болни а просто лакоми, тъпчат се с боклуци и после парадират със свинщината си или се оплакват колко съм дебела как не мога да отслабна. И аз съм бил пълен ама сега съм даже доста слаб, имам доста приятелки, които отслабнаха много. Стига да искаш винаги можеш. Затова се подигравам, защото се държат като че ли са жертви понякога, като се оплакват, еми да направят нещо по въпроса.
И не ви ли е неприятно като тръгнете по улицата и видите някое момиче на видима възраст между 15 и 25 и дебела, а в същото време разголена, с някви тесни дънки или блуза над пъпа. Просто е отвратително грозно, как да не я наредиш. Вярно е всеки има право свобода да изглежда както си иска, но все пак трябва да има чувство за естетика. Може ли 80 кила момиче да ми тръгне разголена все едно е манекенка и просто отвръщава. Ето в това е работата. А не че дебеланките не могат да са симпатични мили или грижовни