аз съм госта от преди това.
Горе долу и аз това се опитвах да кажа. Не става въпрос за болните )хормонални дисбаланси и другите), а говорим чисто и просто за мързеливата и малоумна средностатистическа девойка, която от нямане какво да прави се тъпче по цял ден, гледайки дързост и красота, или говорейки с друга подобна мързелива и малоумна средностатистическа девойка по телефона и злобеейки срещу слаби момичета и момчета, които са им направили забележка, че приличат на свине, а тези момчета просто им казват чистата истина.
Втората фаза, както потребителят по-горе каза е, когато те си мислят, че като са дебели могат да печелят внимание с това, защото недай Боже някой да нареди нещастната дебеланка и тя казва на всичките си приятелки какъв кретен и простак е това момче, което просто не е лицемер и й казва истината в лицето. Та на тези момичета самочувствието им се дига до небето и те започват да се обличат и държат като че ли са принцеси или манекенки и всички в компанията и извън нея да се съобразяват с тях.
Е, извинявайте, но познавам доста дебели момичета, които си признават, че имат проблем и започват да работят по въпроса. Аз като имам пъпки, отивам на козметик, някой като няма грам мускул, започва да тренира, друг като е необразован, започва да чете. Как всеки може да работи над вида си, само горките дебелани разправят, че са на диета, но в същото време тъпчат хамбургери и висят по 23 часа в кафенетата.
Вярно е има си хора и хора, дебелани и дебелани, но просто 70% от тях са такива. Във фирмата, която работех имаше секретарка, която беше поне 100 кила и само се оплакваше как трябвало да изминава по не знам си колко километра всеки ден като я пращали на поръчки. Тя напусна и сега аз поех и нейната работа и разстоянието, което според нея е километрично всъщност са няколко пресечки - чисто и просто мързел. Но не я мързи да изяде 10 дюнера, да се освини в собствената си мас и да гледа по цял ден сериали с другите си дебели приятелки.
Хайде моля ви се, защитници на дебелото съсловие, първо помислете защо са дебели и след това казвайте простаци на хора като нас, които просто им казват истината в очите.